0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Аз ще преведа, няма да мога да се класирам за срещата :)
А някой иска ли и има ли възможност да си направи среща с мен? :)
Аз във вторник и в сряда ще съм в София, но но във вторник вечерта едва ли ще мога да избягам. Имам възможност в сряда преди обяд или по обяд. После се отправям към автогарата.
Ще бъда в района на Джамбо и Билла на бул. България.
Но с трамвая мога да се пусна и по към централната част - към НДК, Витошка.

Познавам се само с Ултра, с Рали и с Огняна. Но ако някой иска да се запознаем - да ми пише  :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
Чудя се каква е тая простотия да не можеш да си направиш резервация по телефона ,а само на място и то срещу капаро от 8 лв на човек  osi_10
В такъв случай след малко се изтрелвам на там.

*
Ралиииииии, къде сииии :lol: :lol: :lol:
*
Готово! Имаме резервация!Утре в 19.30ч!
Резервацията е на името на Игнатова(като гимнастичката  :lol:) и е на същата маса като предния път!
Шъ въ чакам утре с цялата си прелест  :lol:
*
Резервацията е на името на Игнатова(като гимнастичката  :lol:) и е на същата маса като предния път!
Шъ въ чакам утре с цялата си прелест  :lol:

Шъ съ появим съ цялатъ ни прелестъ  :lol: :lol: :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Резервацията е на името на Игнатова(като гимнастичката  :lol:) и е на същата маса като предния път!
Шъ въ чакам утре с цялата си прелест  :lol:

Шъ съ появим съ цялатъ ни прелестъ  :lol: :lol: :lol:

Даммм...  :wink:
*
И цялата прелест ще се появи към 19.30, споко  :flower:
Ще я познаете по падането на входа на залата....също като предния път! :balk_101:
*
айде сега, все прелести сме се събрали и моята ще връхлети с пълна сила, надявам се навреме :lol:
*
айде сега, все прелести сме се събрали и моята ще връхлети с пълна сила, надявам се навреме :lol:

Не се бутай, аматьор такъв! Не паднеш ли на входа не се брои  :P
*
а сакън, с танцова стъпка ще вляза, така ще ме познаете :lol: :lol:
*
Мдам, ти ако се смоташ на входа веднага ще започнат да крещят -Мимка дойдеееее...  :lol:
*
Мацки, много съжалявам, но няма да мога да дойда на срещата. Мъжът ми току що ми сервира, че му излязал спешен ангажимент и няма кой да гледа дребната :( Надявам се поне за следващата да успея да се класирам за да си взема медальона. Преведох паричките по банков път. Още веднъж се извинявам...
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
И аз няма да дойда на срещата. От няколко дни съм със зацапване и ще пазя леглото.
Паричките ще преведа до края на седмицата.
Весела среща момичета!
Хайде, не остана  :D. Аз сигурно ще подраня като миналия път и към 19 ч. ще съм там. Ще чакам с фотоапарат на стълбите, да запечатам кой как влиза  :lol:.
*
Мдам, ама аз съм си купила 4 нови батерии АА, тъй че този път да се надяваме няма да има неприятни изненади... :P
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
мен ме гони адско главоболие,но ще дойда.До скоро. :bighug:
<br />
*
Рокси,
Добре,че ще отидеш по-рано ,че моя милост докато дойде от Младост....

Миси,
Почивай си,че на другата среща ще те чакаме с нетърпение.

Зори,
Не може да те гътне едно тъпо главоболие, я  :lol:

Айде стига съм писала ами да се ориентирам към потегляне вече.
*
Много беше хубаво :)
След около 2 седмици (около 10ти) ще бъде и декемврийската среща ;)
Супер беше :) Айде и на следващата да има поне още един мъж, че на моя му причерня като видя 10 девойки и той сам :)
[/url][/url]