0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Среща - Варна?
« Отговор #660 -: Юни 01, 2012, 21:04:28 pm »
Така,значи среща ще има?Ние също ще се навъртаме :)

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #661 -: Юни 01, 2012, 22:37:54 pm »
 :D Ние ще се класираме за след 20-ти, че утре ще сме ангажирани семейно!Хубава и забавна среща! :D
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #662 -: Юни 02, 2012, 10:05:26 am »
И ние оставаме за след 20-ти:))))))
07.10.2009
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #663 -: Юни 02, 2012, 22:53:04 pm »
Срещата беше много хубава обаче ви признавам, че втори път такова нещо не мога да си причиня:) Заболя ме главата от напрежение да следя къде са децата докато бяхме около детския кът. Хубаво направено ама не е за нас:) или поне не като съм сама с тримата, а и нали видяхте, избива ме на скандали като видя безхаберни майки, които седят като пукали докато децата им ритат по-малките деца и то не еднократно. Щях да я изгоня заедно с детето и ако не беше млъкнала и не го беще извела от площадката. Пък нека ми се смеят, аз си знам, че съм куку.

Благодаря, че взехте плакати за ДРЗ.

Другата среща предлагам да помислим добре къде да я проведем. Заградено и обезопасено место за децата по възможност. Може пак да е поляна но някъде по в средата на морската градина. Има ги в изобилие и да се разберем какво да носим като играчки за някаква колективна игра (не, че ще им привлечем вниманието за дълго ама може да опитаме) и не само. Изобщо не помня с кой какво съм си говорила днес:)

А Бари как миришеше...къпах го 2 пъти понеже първия път му спестих шампоана и се наложи поправка:) В нас миришеше на...лисичо блато:))))))))Ужас:)

Жени, нямам думи. Много се радвам за вас. Много:)

снимките обещавам да ви изпратя поотделно на всеки на скайп. На когото му нямам скайпа моля ви изпратете ми го на ЛС:)Май на всички го имам:)ще проверя.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #664 -: Юни 02, 2012, 23:26:04 pm »
Много беше хубаво, Лисо, с акъла си беше, децата бяха супер добри, само дето оттървахме Бари в локвата :lol: Много ти благодаря, сега моите деца не бягат с писъци от кучета :kiss:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #665 -: Юни 02, 2012, 23:54:20 pm »
Лудницата наистина беше пълна,макар и весела.Написаното от Петина важи с пълна сила и за мен,макар и само с два дивака;).Иначе се радвам ,че се видяхме,все пак успяхме да разменим по две думи :D.Следващият път ще сме с по-добра организация и няма да ни се вие свят от търсене на деца :lol:.Снимките ги чакаме с нетърпение!
 И аз искам да кажа :Жени,пу-пу-пу,разкошни сте!

« Отговор #666 -: Юни 04, 2012, 21:21:11 pm »
Ей изпуснала съм ви ама следващия път се надявам да сме на линия.
« Отговор #667 -: Юни 05, 2012, 09:48:41 am »
Ейййй,една снимка не показахте значи  :)
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #668 -: Септември 12, 2012, 21:47:28 pm »
 :D Привет, мили дами! :D Тази година ще събираме ли парички за рожденните дни на д-р Александров, д-р Александрова и Ани? Ще ги зарадваме ли и тази година?  :D Предварително се извинявам, че пиша в тази тема.
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #669 -: Декември 19, 2012, 13:19:20 pm »
Момичета, след около час, календарите ще са в мен.

Моля ви пишете ми как ще ви е удобно да ги вземете. По Коледа ще сме си във Варна.

Цената на календара е 7лв.
*
« Отговор #670 -: Декември 19, 2012, 13:27:16 pm »
Откога те чакам :)
На мен ми е удобно, когато кажеш :)
*

Ganka

• 5926
« Отговор #671 -: Декември 19, 2012, 15:37:50 pm »
Ъъъ, може ли между Коледа и Нова година, след 27ми??? Аз да раздам едни столове :lol:

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #672 -: Декември 19, 2012, 17:51:57 pm »
Откога те чакам :)
На мен ми е удобно, когато кажеш :)

Мими, най-вероятно утре да не мога да заведа децата на градина в това време, а може би и петък.
В нас сме си, ако искате да минете след работа с децата:)

Ъъъ, може ли между Коледа и Нова година, след 27ми??? Аз да раздам едни столове :lol:
Може разбира се:)
Ще вичакам:)

Ние вероятно и за Нова година ще сме си тук:)
*

Ganka

• 5926
« Отговор #673 -: Декември 20, 2012, 01:39:54 am »
Ако света не свърши в петък и успеем да се доберем до България, се надявам да се видим скоро!

« Отговор #674 -: Декември 20, 2012, 08:36:44 am »
Ще се радвам да се запозная с вас.
*
« Отговор #675 -: Декември 20, 2012, 09:28:31 am »
И аз почивните дни ще съм на разположение по всяко време, ще имаме баба в къщи. Днес абсурд в това време да минем, а утре съм на банкет, ако не дойде края на света  :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #676 -: Декември 20, 2012, 12:22:19 pm »
:):)Гане, щели да променят отново датата за края на света. Пак ни се размина. Не знам да се радвам ли, да страдам ли:)))))))))!?
Лек път и дано всичко е наред.

Мими, аз все пак успях да отъркалям децата до градината сутринта и да гледам пътвото им тържество. Поплаках си от умиление:) Как танцуваха малките дечица и играхме хоро:)

Нямаше никакви пътеки като излязохме сутринта и наистина едва стигнахме, но от падане не им остана много време да мрънкат, че не искат на градина:) Слетобед, добрите ми съседи ще ни помогнат да ги приберем, че са с джип, но утре ще има щастие и почивен ден:)

Бубката, за нас също ще е удоволствие да се запознаем.
Сега, имам едно предложение за почивните дни. Да се съберем в нас:) Децата ще разхвърлят и играят в детската а майките им ще пием чай от истински билки:)

Бари ще е също на разположение:)
*
« Отговор #677 -: Декември 20, 2012, 12:46:06 pm »
Бубката, за нас също ще е удоволствие да се запознаем.
Сега, имам едно предложение за почивните дни. Да се съберем в нас:) Децата ще разхвърлят и играят в детската а майките им ще пием чай от истински билки:)
Бари ще е също на разположение:)
Да се повеселите, искам и аз :)

*
« Отговор #678 -: Декември 20, 2012, 13:22:23 pm »
Мими, аз все пак успях да отъркалям децата до градината сутринта и да гледам пътвото им тържество. Поплаках си от умиление:) Как танцуваха малките дечица и играхме хоро:)
Радвам, се че си успяла да присъстваш - безценно е :)
Нашите коледни тържества пък са закрити, защото събират всички групи с Дядо Коледа :( Иначе е днес и писмо им писа Дядо Коледа, че ще мине през градинката  :lol:
*

Ganka

• 5926
« Отговор #679 -: Декември 20, 2012, 15:20:32 pm »
Лис, честно казано хич не съм разочарована за края на света :lol: Важно ми е само да се добера до БГ :oops: и стискай палци да пасне багажа, че да донесем и трите броя столове :oops: