0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Среща - Варна?
« Отговор #320 -: Ноември 06, 2010, 16:36:28 pm »
И така, резервацията е за неделя, 4 часа, втори етаж - до детския кът :)
На името на Галина Пенчева.
Детския кът е много хубав и голям, децата се събуват, целия етаж е за непушачи.
Стълбите са широки и може да се качи и влакова композиця ;)
« Отговор #321 -: Ноември 06, 2010, 16:44:07 pm »
То и аз мислех да кажа че имам работа, но явно ще си нося работата в заведението  :lol:
Щом заповядват, ще трябва да се появя за малко да отбия номера  :lol:
« Отговор #322 -: Ноември 07, 2010, 20:28:16 pm »
Голяма, шумна и весела среща спретнахме днес :)

С нетърпение очаквам снимките на полуделите в детския кът малки и големи :D :lol:
Особено много се надявам някой да е щракнал Лиско докато е заровена в купа с шарените топки :D

Тениските са раздадени, остана само тази на Пауър, но и това ще го уредим  :)

Коки, да починеш добре тази вечер, след тази бурна игра с децата, че утре е работен ден :wink: :lol:

Пък Дидка-Бандитка има цяла вечер на се радва на мама, че е една сладка ревнивка :wink:, Симба ако се решите за още едничко незнам ..  :wink: :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #323 -: Ноември 07, 2010, 20:31:12 pm »
Особено много се надявам някой да е щракнал Лиско докато е заровена в купа с шарените топки :D

Аз пък се надявам някой да я е щракнал докато  е заровена в купа с лисичетата  :lol: Ей, големи сладури!
*
« Отговор #324 -: Ноември 07, 2010, 21:32:39 pm »
Значи остава да пуснете малко снимки,че и ние които не дойдохме поне малко да се пренесем на срещата :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #325 -: Ноември 07, 2010, 21:42:21 pm »
Даже неможете да си представите как имах нужда от тази среща момичета:)
Благодаря на всички ви:)))))) Децата за първи път попадат в детски кът:))))))Май ще ги водя всеки ден, заспаха на половината си мляко:) Така и опт храна ще пестя:)))))))Много ми хареса детския кът, на децата незнам:)
Вече май имам идея къде ще празнуваме изваден (не рожден 'щото са извадени, не родени :lol: :wink:) ден.
И три фЛанелки си имам.
Сега само снимки да има:)))))
Много хубави топки:)))))))Другия път ще взема и Бари:)
*
« Отговор #326 -: Ноември 08, 2010, 22:16:22 pm »
Много хубави топки:)))))))Другия път ще взема и Бари:)
  osi_9 Супер, а бандитката ще е безкрайно щастлива :)
Мога да кажа само, че срещите ни винаги са много зареждащи  :bighug:
*
« Отговор #327 -: Ноември 08, 2010, 22:20:27 pm »
Мога да кажа само, че срещите ни винаги са много зареждащи  :bighug:
Хаха, така си е, ама на мене тоя път ми се разредиха батериите  :lol:
Аз предлагам цяла зима там да си правим срещите  :wink: И аз съм фен на топките  :lol:
« Отговор #328 -: Ноември 08, 2010, 22:48:16 pm »
Тази събота мисля да отида там и да се заровя в топките, за да ви чакам в засада  :lol:
« Отговор #329 -: Ноември 08, 2010, 23:30:58 pm »
Аз пък предлагам следващия път да ни сервират направо в детския кът!Да не се разкарваме ! :lol: :lol:

« Отговор #330 -: Декември 08, 2010, 18:55:40 pm »
На 11.12 или на 12.12....или на 18.12 или на 19.12 ще организираме среща, за момента мислим  да е в Гранд Мола...на последния етаж има една уютна сладкарница :wink:
чакаме предложение за дата, да си изберем една от всичките :wink:
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 20:00:33 pm от marigri »
*
« Отговор #331 -: Декември 08, 2010, 19:16:16 pm »
Ех, жалко че не съм правила ин витро в АГ варна.
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #332 -: Декември 08, 2010, 19:27:53 pm »
Аз нямам ангажименти на никоя от датите засега,така че каквото решите вие,аз идвам сьс сигурност.Считайте ме за една бройка,да пишат и другите които ще дойдат да видим колко ще се сьберем общо:)) :kaos7:
« Отговор #333 -: Декември 08, 2010, 19:40:11 pm »
Аз мога да дойда ,обаче на 18 -19.12. ако е тогава живот и здраве и ако се чувствам добре ще дойда с голямо удоволствие :).Сега не мога защото ще пътувам за София.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #334 -: Декември 08, 2010, 19:45:26 pm »
Доживях да видя тук, в общата тема за срещи на Варненки, покана само за някои потребители на форума...
Даже живее делението на групи   :|. Наздраве!

Хайде ако ще се каните така, да го правите в темата за АГ-то в подфорум "Споделено..." и без това поканата е само за вас си...
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #335 -: Декември 08, 2010, 19:51:53 pm »
Аз съм без претенции. Предлагам сега в събота на 11.12, пък другата събота отново ще се съберем, за да не пропуснем на Мънкито голямото тумбаче :D

Айде сега без сръдни, момичето не е съобразило, нищо кой знае колко фатално не е станало. Разбира се, че всички варненки и не само такива са добре дошли. Особено пациентките на Олимед, бивши, бъдещи и настоящи.

« Отговор #336 -: Декември 08, 2010, 19:59:19 pm »
radosttinka....много се извинявам :oops:
не исках да прозвучи така и ще поправя написаното горе, понеже идея за среща тръгна от форума на АГ Варна и ни помолиха да се преместим тук,за да не спамим темата, затова го написах по тоя начин, но всеки който има желание моля заповядайте :wink:........аз лично нямам нищо против :D
просто исках на живо да се запозная с хората с които от няколко месеца контактувам тук и ги чуствам по някакъв начин близки, това беше идеята.....а не разделянето на групи или нещо подобно :wink:

Мънки много искам да се запозная.....ако другите нямат нищо против, може и да те изчакаме другия уикенд :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #337 -: Декември 08, 2010, 19:59:56 pm »
На 11.12 или на 12.12....или на 18.12 или на 19.12 ще организираме среща на пациентки Ин Витро АГ Варна, за момента мислим  да е в Гранд Мола...на последния етаж има една уютна сладкарница :wink:
чакаме предложение за дата, да си изберем една от всичките :wink:

Маригри, когато ви помолих да не спамите темата за АГ-Варна и ви дадох линк към тази тема, незнаех, че става въпрос за среща само на пациентките на АГ Варна:) Ако се бях досетила, щях да ви помоля да се уговаряте на ЛС, в скайп, по телефон. Досега слава богу "варненки" не сме  се делили на кой къде е правил процедура и всъщност това няма никакво значение защото ни свързва едно общо нещо.
Искрено се надявам, че е несъзнателно написано така предложението за среща а не умишлено.
Инъче всеки може да си се среща с който си пожелае, но е някак неучтиво да е по този начин.
Поздрави и все още имам желание да се запозная с повече хора от форума:)
Петина.

Писали сме едновременно :)
лека вечер момичета:)
« Отговор #338 -: Декември 08, 2010, 20:12:55 pm »
не съм го направила умишленно.....все пак тук съм от няколко месеца и нямам кой знае какъв опит, в никакъв случай не исках никой да деля.......съжелявам ако засегнах някой, повярвайте че не го исках :oops:
стана ми малко кофти....от такава реакция, ако беше някой казал че иска да дойде.....нямаше да го питаме от нашите си или не, всеки да заповяда щом има желание.
писаното ми беше от опит, когато четох темата на Олимед....как се срещаха момичета, как се уговаряха и не видях там никакъв проблем. за това и дадох идея в форума на АГ за среща ...........не мислих че ще стигне до тук,до сърдене и такава реакция......
както и де.......среща остава в силата и чакаме още предложения за датите,иначе за 11.12 съм за и за другия уикенд пак :D
всеки да се чуства поканен :D, наистина всички ни обвързва едно и също и кой от къде няма никакво значение :wink:
« Отговор #339 -: Декември 08, 2010, 20:16:20 pm »
Ех ама сте сладкии,то е ясно че е несъзнателно ...ясно е вече че няма делене .....Маригрииии ще ме видиш ми как,аз от самолет се виждам вече хаахаххаха,ще се радвам да се запознаем ,ако искате ме изчакайте,ако ли нееее ще има две срещиии  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.Хайде решете а аз ще видя после за кога сте се разбрали и какво :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...