0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Среща - Варна?
« Отговор #240 -: Август 04, 2010, 18:54:53 pm »
И ние ще дойдем :D
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #241 -: Август 04, 2010, 21:07:04 pm »
 :D i az 6te se opitam da doida
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #242 -: Август 04, 2010, 21:45:53 pm »
Добре събота 17 ч.  ако искате пак на същото заведение от предния път Камелията тя се намира зад Хоризонт! Светлина не може да се чакаме на летния театър защото всеки успява по различно време а като се седне на заведение и е по удобно!
Пишете дали сте съгласни за да мога да отида да запазя маса и да се капарира!
Къде е това място?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #243 -: Август 04, 2010, 22:47:22 pm »
Намира се зад комплект Хоризонт!Ако не ви говори нищо може да се чакаме на Зоокъта него най вероятно го знаете!Ще дойда да ви пресрещна ако трябва !

« Отговор #244 -: Август 05, 2010, 21:16:18 pm »
Ехоо, какво стана последно? В Камелията ли сме? Там беше хладничко миналия път...Пишете, че не остана време да си наглася тоалета  :lol:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #245 -: Август 06, 2010, 00:44:14 am »
Ами щом никой не предложи друго явно сме там! Тоалета е лесен в тази жега най добре по бански ще сме ! :lol: :lol:

« Отговор #246 -: Август 07, 2010, 10:23:37 am »
Момичета, мен не ме пишете-мъжът ми ме изненада приятно - отиваме на бунгала на Камчия за една вечер. Ей сега тъкмо стягам багажа. Весело изкарване от мен !

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #247 -: Август 22, 2010, 22:41:53 pm »
Момичета, предлагам да направим една среща, сериозна.
На мен както знаете ми е удобно по всяко време навсякъде затова ако има работещи, ангажирани да предлагат место, време и дата:)
И дневен ред мога да напиша:)
Искаме да видим също на кого ще можем да разчитаме за подготовката на ДРЗ догодина за да знаем с какъв човешки ресурс разполагаме. Уж е рано но тя годината сега ще свърши:)
И за рожденния ден на доктор Александров да уточним какво ще правим.
Горните два въпроса не означават, че трябва да присъстват само хора, които ще се включат, защото е ясно, че не всички ще могат или имат желание за ДРЗ и не всички са пациенти на доктора. Срещата е за да се видим и ще използваме да свършим нещо полезно.
*
« Отговор #248 -: Август 22, 2010, 22:52:06 pm »
Оп, ДРЗ ли прочетох?
Аз съм волна пеперуда, за това ще чакам да видя кога и къде!
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #249 -: Август 22, 2010, 22:55:28 pm »
Оп, ДРЗ ли прочетох?

Ти не се прави:))))))))Дупе да ти/ни е яко:) Че как вдигнаха летвата тази година:))))))
« Отговор #250 -: Август 23, 2010, 09:04:00 am »
Ееееееее ,не може ли да е другата седмица срещата ,че и аз да дойда  :(,сега няма да съм тука от четвъртък включително до неделя включително.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #251 -: Август 23, 2010, 09:16:29 am »
Ееееееее ,не може ли да е другата седмица срещата ,че и аз да дойда  :(,сега няма да съм тука от четвъртък включително до неделя включително.
Маймун, другата седмица пак:)
« Отговор #252 -: Август 23, 2010, 17:20:30 pm »
Аз съм от работещите, но пък след 17,00 имам възможност за среща дори и през седмицата :)

А за ДРЗ-то може да разчитате и на моето дупе :wink: : )))
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #253 -: Август 24, 2010, 22:33:38 pm »
Хайде - и аз там!!!! (И ние - пък ще видим колко ще дойдем)
А за ДРЗ - ако мога да помогна с нещо, нищо че не съм във Варна..... С удоволствие!!!!
« Отговор #254 -: Август 24, 2010, 22:59:00 pm »
Абе аз обърках срещата!!!!! :)))) Тя тая минала!!! Нищо - сега ме бройте за следващата!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #255 -: Август 24, 2010, 23:23:20 pm »
Абе аз обърках срещата!!!!! :)))) Тя тая минала!!! Нищо - сега ме бройте за следващата!!!

Аааааа, нищо не си объркала:)))
Точно тази предстои:)
Много ще се радвам да се видим и дано сте компания:))))))))))))
« Отговор #256 -: Август 25, 2010, 12:24:09 pm »
Така има предложение за срещата да е в Събота (тази събота) в 17 ч на Аквариума  заведението !Надявам се наистина този път да сме сериозни и повече хора да дойдат!Кажете дали е удобно или да мислим друго!
Сега разбрах че го няма това заведение голямото на Аквариума(където бяхме) но другите си били там!Ще седнем предполагам където ни хареса ,а ще се разпознаваме отдалече с тройната количка на Петина ! :lol: :lol:
« Последна редакция: Август 25, 2010, 12:28:00 pm от milenaeneva »

« Отговор #257 -: Август 25, 2010, 13:54:52 pm »
Мен ме пишете, тази седмица съм във Варна :wink:
И мястото става. Пицарията на Аквариума беше най-добре, но като са я махнали и на тези става. Поне ще има място за количките.

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #258 -: Август 25, 2010, 21:48:56 pm »
Така има предложение за срещата да е в Събота (тази събота) в 17 ч на Аквариума  заведението !Надявам се наистина този път да сме сериозни и повече хора да дойдат!Кажете дали е удобно или да мислим друго!
Сега разбрах че го няма това заведение голямото на Аквариума(където бяхме) но другите си били там!Ще седнем предполагам където ни хареса ,а ще се разпознаваме отдалече с тройната количка на Петина ! :lol: :lol:
Те на Петина децата проходиха и ще сме пеша :P
На мен ми е удобно и ще бъда там:)
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #259 -: Август 25, 2010, 22:19:07 pm »
Този път и аз ще мога да дойда най-накрая, ако нещо не се обърка.  :D
07.10.2009