0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Среща - Варна?
« Отговор #140 -: Март 04, 2010, 11:27:47 am »
Защо на снимките пише, че са от 14 Февруари ? Аз да не обърках нещо летоброенето  :lol: Кога успя да мине толкова време - днес май е 04.03.2010  :o :o :o
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #141 -: Март 04, 2010, 13:05:55 pm »
Реших и аз да се присъединя изневиделица, ама мойте бандити друго решиха  :lol: викат Мамо, то там достатъчно луди има, не им трябва още една  :lol:
Фърлих едно око и кво да видя, Лиса разпръснала лапетата из заведението да и ги гледат, че после не може да ги събере, броеше ги чак  :lol: Ели пък със залепнал на окото фотоапарат, святка ли святка  :P изтървах за нула бройки танца, ама на откритото представление ще присъствам  :wink:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #142 -: Март 04, 2010, 13:40:50 pm »
:))))))))))))))))хахахахаха
Мимииииии, по едно време гледам, няма ги децата. Викам я да си ги събера:)))))
успях да си изям салатата, основното и десрта дори. Гледаха ми ги, храниха ги, приспаха ги, изобщо...всеки ден да си правим срещи ако искате:)))))
Аааа, да не забравя, после и количката ми качиха до 3 етаж:))))))
То така, живот:)
Сега отделям малките чорапки, които вече не им стават за да го докарам на пакет за танца:))):))))))

Забравих, и пари в количката ни оставиха:)
Мен още ме държат емоциите от вчера пък незнам:)
Беше страхотна среща.
Ама сега се сетих аз, че пропуснах да се обадя на боровинка. Тя рядко има време май за нета и може да не е видяла изобщо, че има тема. Мисля, че Дидка щеше да има достоен съперник в лицето на Ели:)
Гале, прекрасна е дъщеря ти.
Фани...страхотни, ама страхотни снимки. Дано другия път стоите повече:)
*
« Отговор #143 -: Март 04, 2010, 14:34:49 pm »
 :lol: :lol: :lol:
Абе аз бая се позамислих дали да не си грабна Никол, докато ги беше пръснала по хората  :lol: :lol: :lol: Ама айде от мен да мине, да ми я погледаш още малко  :wink:
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #144 -: Март 04, 2010, 15:42:31 pm »
Така, така пак купони из Варна!!! :D
Много ми се искаше да ви докарам УРАГАНА, щяхте да си имате гледачка да бута количките наред, но.... сме болни!!! Следващия път ако е топло и сме здрави ви я водя и кака Ели на Боровинчо ще вземем!!!!
*
« Отговор #145 -: Март 04, 2010, 15:55:36 pm »
 :D  Pimi  :) Много благодаря за снимките, направо отиват в златния фонд.
« Отговор #146 -: Март 04, 2010, 16:22:07 pm »
Здравейте момичета!!!Виждам,че сте си изкарали страхотно,много се радвам,а всички дечица са направо куклички!Съжалявам,че не дойдох,но бяхме на вън с Мартин и тати и решихме да се насладим на слънцето целия ден!Надявам се не съм подвела никой,по принцип съм сериозен човек,следващия път ще се видим,още повече,ако е на открито!!!Прегръдки!
*
« Отговор #147 -: Март 04, 2010, 16:46:43 pm »
:D  Pimi  :) Много благодаря за снимките, направо отиват в златния фонд.

Моля,за мен беше удоволствие да се запозная с малката Дидка!
« Отговор #148 -: Март 04, 2010, 17:20:46 pm »
Да не се цепя и аз, та да се запиша след купона :D
Много се чудих дали да идвам понеже имах лека забрана за хойкане.....
Но изключително се радвам че присъствах и се забавлявах заедно с толкова добри приятели  :bighug:Съжалявам че не можах да намачкам всяко едно от сладко по-сладко детенце  :D Но вярвам че и за това има време.Трябва да ви призная че като се прибрах осъзнах че последните години от проблеми...операции...стимулации.., съм пропускала или просто съм нямала сили да се смея така и да се забавлявам.Много добре ми подейства тази среща с вас и искрено се забавлявах  :bighug:

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #149 -: Март 05, 2010, 09:38:04 am »
:lol: :lol: :lol:
Абе аз бая се позамислих дали да не си грабна Никол, докато ги беше пръснала по хората  :lol: :lol: :lol: Ама айде от мен да мине, да ми я погледаш още малко  :wink:
Никол е обещана вече :wink:

*
« Отговор #150 -: Март 05, 2010, 11:39:07 am »
Ами то обещаното не е като даденото  :wink:
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #151 -: Март 05, 2010, 19:04:32 pm »
Някой ме снима с Никол.Може ли да ми прати снимка на лични?
Искам снимка с малка сладка кукла да си имам.Имам само с младежи :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #152 -: Март 06, 2010, 09:06:52 am »
Ами то обещаното не е като даденото  :wink:
Абе Лисицата няма да се отметне от обещанието си :D

*

BlueFieldz

Среща Варна
« Отговор #153 -: Март 20, 2010, 12:11:39 pm »
И аз не знам къде точно трябва да пиша, но и аз искам да се запиша но съм от Шумен и ще съм във Варна само 2 седмици...    и искам да попитам как ще стоят нещата с таксата ... моля пишете на ЛС
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Среща Варна
« Отговор #154 -: Март 20, 2010, 12:31:01 pm »
  и искам да попитам как ще стоят нещата с таксата ...
Таксата е кошница с усмивки, а в замяна получаваш две с надежда  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #155 -: Март 20, 2010, 17:20:04 pm »
  BlueFieldz , да не би да искаш да станеш член на Зачатие? И да питаш как и къде да платиш годишния членски внос? Тази такса ли имаш предвид?
« Отговор #156 -: Април 19, 2010, 18:08:19 pm »
Хей Варнекиии бре много се ослушвате начи ,аз викам да се съберем към края на този месец  :wink: ,че после почвам работа и край няма да ме видите ама хиччч  :lol: :lol: :lol: ,хайде ако има желаещи да се записват за кога им е удобно  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #157 -: Април 20, 2010, 19:42:56 pm »
Здравейте всички,браво маймунке,че се сети,аз съм ЗА,този път ще гледам да дойда,а и времето е подходящо защо не се видим на открито-морската,то къде ли има друго подходящо място;))),давайте предложения и да си спретнем срещичка!!Поздрави от нас
« Отговор #158 -: Април 20, 2010, 20:57:12 pm »
Такааааа Вариантите с два единия:на 30.04  петък,а другия на 8 или 9 събота и неделя ??? Часа после и мястото ще оточняваме морска е супер варянт може да е на аквариума има и въздух и за децата и за нассс  :lol: :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #159 -: Април 20, 2010, 21:35:53 pm »
Мен ме устройва всичко както вие решите!НА Аквариума има ли вече навън изкарани?Не съм ходила натам.Часа предполагам към 14-15ч.