0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Среща - Варна?
« Отговор #600 -: Август 18, 2011, 10:07:01 am »
Гане, няма в къщи кой да ги гледа. Че по това време или спят още, или тъкмо са станали от сън. А няма да имам кола в момента, за да ги взема с мен, пеша ще им дойде далечко.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #601 -: Август 18, 2011, 10:09:51 am »
Ми ако трябва ще ви превозим - ние сме със 7 места. Стига да са будни де :oops:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #602 -: Август 18, 2011, 10:54:02 am »
Ще присъстваме и ние но с леко закъснение може би,че не се знае кога ще се наспим и дойдем до морската.В събота последно е срещата нали?
*
« Отговор #603 -: Август 18, 2011, 11:13:55 am »
Ще присъстваме и ние но с леко закъснение може би,че не се знае кога ще се наспим и дойдем до морската.В събота последно е срещата нали?
Ще присъствате с Иван или без Иван, извинете  :D
« Отговор #604 -: Август 18, 2011, 11:14:30 am »
Мими уж Да за събота повече хора .

*
« Отговор #605 -: Август 18, 2011, 12:17:52 pm »
В събота,се надявам и ние да дойдем :)

« Отговор #606 -: Август 19, 2011, 11:58:32 am »
Сега последно в събота в 17,00 часа на Аквариума, така ли остава ?

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #607 -: Август 19, 2011, 14:21:31 pm »
Ще присъствате с Иван или без Иван, извинете  :D

Ама,извинена сте винаги.Разбира се, че с Иван.Желателно е и присъствието на Боян дори.
« Отговор #608 -: Септември 19, 2011, 13:42:01 pm »
моми4ета айде да се видим тези дни докато е още топло
който пее зло не мисли
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #609 -: Май 12, 2012, 12:41:29 pm »
Ехооо, тази темичка е отишла на 5та страница.
Времето е прекрасно, имаме и прекрасни нови попълнения, ще е хубаво да си организираме среща :D.
Има ли желаещи?

« Отговор #610 -: Май 12, 2012, 13:25:57 pm »
Среща близнашка ли ще е отново  :P,че д знаеме дали ние с по едно да се записваме  :lol: ?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #611 -: Май 12, 2012, 20:23:44 pm »
А ние, без нито едно :? можем ли да се присъедим също ;) Имаме пък огромно желание да гушкаме и да гушкаме бебчетаа  :P

« Отговор #612 -: Май 12, 2012, 21:32:37 pm »
и ни сме на линия за среща  :D

Иначе единици..близнаци..тризнаци....колкото повече, толкова по весело  :D
Предната среща беше малко инцедентна и не се брои много  :lol:

krasavicata заповядай, тъкмо да се отъркаш едно хубаво и до година две ти пожелавам  :D :wink:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #613 -: Май 12, 2012, 23:41:32 pm »
Ще ви следя за кога е срещата и ако успеем ще се включим с удоволствие, че напоследък е мисия невъзможна да усмиря нашата дружина, освен ако няма люлки, пързалки, пясък, коба тати (кораба на тати) и всичко друго за което се сетят в рамките на минута и искат да им се предостави в следващата:) На вълна истерии сме отново, тропане с крак, "няма" за всичко, което кажа, затова ако дойда и само крещя по децата да не викате после "тази лудата за какво ли беше тука":)))))))))))))
« Отговор #614 -: Май 13, 2012, 12:49:50 pm »
И на мен много ми се иска да се видим-последно беше миналото лято...
Ние сме тук тази седмица, после за две заминаваме за Търговище. Ако успеем да се организираме до събота, ще  е добре.
Да кажат момичетата, които са на работа, кога ще им е удобно.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #615 -: Май 13, 2012, 18:14:18 pm »
Сиска, за панаира ще бъдете ли в Търговище? Т.е. коя седмица си във Варна - тази както си написала или следващата?
« Отговор #616 -: Май 13, 2012, 21:15:54 pm »
Мимс, не, не за панаира :( Така мислехме, ама се провалиха плановете. Ще е следващата, от 19-20 май нататък.

« Отговор #617 -: Май 13, 2012, 21:59:26 pm »
Охоо събудихте се! Направо с оферта пиша събота 19 май 11 ч,  кафетата на летния,кафето зад кукления или пицата на червения площад :-):-):-)

« Отговор #618 -: Май 13, 2012, 22:15:48 pm »
Ще ви следя за кога е срещата и ако успеем ще се включим с удоволствие, че напоследък е мисия невъзможна да усмиря нашата дружина, освен ако няма люлки, пързалки, пясък, коба тати (кораба на тати) и всичко друго за което се сетят в рамките на минута и искат да им се предостави в следващата:) На вълна истерии сме отново, тропане с крак, "няма" за всичко, което кажа, затова ако дойда и само крещя по децата да не викате после "тази лудата за какво ли беше тука":)))))))))))))

друг вариант да ангажираме някой чичо полицай, май от тях имат респект малките лисичета  :D :D
Мимка нали ще идва скоро на преглед във Варна, че тъкмо да ангажираме Димитър за срещата  :lol: :lol: :lol:
хем да тренира и той  :wink: :D
« Отговор #619 -: Май 13, 2012, 22:28:46 pm »
Аз лично бих искала да дойда,обаче 11 ч.ми се вижда мн рано :(.Като оточните ще преценя кога ,как и мога ли дайда :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...