0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Среща - Варна?
« Отговор #420 -: Декември 16, 2010, 13:31:18 pm »
И аз ще се включа.  :)
« Отговор #421 -: Декември 16, 2010, 16:57:57 pm »
Момичета късно разбрах за срещата в мола и не можах да дойда , но сега се надявам да мога , ако пътищата са проходими след този сняг да се добера до срещата в Галера, ще се радвам да ви видя всичките , тъй като отдавна не съм виждала никой от нашего АГ -коридорче и вече ми домъчня за вас момичета , макари да не ви познавам по имена , но сигурно се знаем по физиономия поне с някои от вас :D
*
« Отговор #422 -: Декември 17, 2010, 10:32:49 am »
Записвам се и аз за срещата,но ще е към 16-17ч. като стане детето.Дано сте още там.
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #423 -: Декември 17, 2010, 20:19:31 pm »
Може и аз да се включа,но не е много сигурно  :?
07.10.2009
« Отговор #424 -: Декември 19, 2010, 13:42:53 pm »
хей, варненки....да не забравите за срещата :wink:
до скоро :D
« Отговор #425 -: Декември 19, 2010, 13:44:05 pm »
Няма нямаааа,киприме се за нея ххиххихиих  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #426 -: Декември 19, 2010, 20:43:53 pm »
Срещата мина супер,опипахме на Мънки корема от всякаде :D....така че очаква се още по голям бум в АГ  :wink:
хапнахме..пийнахме, добре си прекарахме :wink: :drunk:

*
« Отговор #427 -: Декември 20, 2010, 18:26:54 pm »
Момичета я ми кажете къде бяхте седнали че в 5 без десет бяхме в галеро с малката заведението беше почти празно на втория етаж седяха две момичета и си пийваха нещо.....и понеже не видях познати физиономии попитах младежа на бара къде е срещата той ми каза, че единствената резервация била за 19 часа и те така......върнахме се ....
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #428 -: Декември 20, 2010, 20:20:27 pm »
Грако, на втория етаж бяхме, но до детския кът, който е вдясно. Мисля, че бяхме 7 момичета, две от тях видимо бременни, другите - по-невидимо :). Жалко, че сме се разминали.

« Отговор #429 -: Декември 20, 2010, 21:12:53 pm »
Такааа аз друго да питам,как ще си получа аз снимките от срещичката,моля моля спецялно позирах с корема иххихихххи .
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #430 -: Декември 20, 2010, 23:08:06 pm »
Момичета, утре се прибирам във Варна. Календарите са в мен и който иска да си ги получи преди коледа ще се наложи да мине през нас защото няма да мога да се организирам толкова бързо за среща, че имам нужда 4 дни да не излизам и товаря багаж за никъде:)))))))))
Ако останат за след коледа, казвайте кога и къде да се виждаме:)
Картичките се препечатват и нямам в мен.

Който ми ска адреса да ми пише на ЛС.

Поздрави:)
« Отговор #431 -: Декември 21, 2010, 08:29:35 am »
Лисеее,е хайде сега остава и една сурия хора да тръгнем да ти досаждаме за едните календари,аз лично мога да си ги взема и след коледа......даже съм повече за срещичка тогава,когато и където кажете,може пак на предишното място с детския кът,а може и другаде няма значение :))).
« Отговор #432 -: Декември 21, 2010, 09:22:35 am »
еее, аз вече писах на Лиско..че ще мина да си взема моите :oops:......ама ако организираме среща след Коледа, демек преди Нова година......тогава направо на срещата ще ги взема :wink:
откога я чакам тая среща.....то сигурно бая народ ще дойдат, тъкмо да си вземат календарите и Лиско я виждам хем да ги раздава ,хем да танцува :bellydance: :smiley_abxb: :D

п.п. пицарията много ми хареса, така че май ще е най удобно там на всичките....особено който ще бъде с дечурлигата :D
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #433 -: Декември 21, 2010, 11:42:25 am »
За Маестро става въпрос нали?
Там ми е много удобно и заради детския кът и заради това, че е близо до вкъщи:)))))))))))
Исе, не е проблем и от нас да си ги вземете. Няма да ме затрудните:)А срещата пак ще си я направим преди нова година да ви пожелая разни хубави неща:))))))
*
« Отговор #434 -: Декември 21, 2010, 12:00:31 pm »
Само да оздравея и аз съм на линия  :D
*
« Отговор #435 -: Декември 23, 2010, 10:35:22 am »
Среща,среща,хайде,че и аз да се домъкна  :DЧе и календара да си взема .

« Отговор #436 -: Декември 23, 2010, 11:48:31 am »
еми хайде  :D, дайте да изберем  някоя дата :wink:
аз съм без претенции, място ще е същото...майки с дечурлигата да кажат кой час е най удобен за тях :wink: и да се мятаме :drunk: :grouphug2:
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #437 -: Декември 23, 2010, 16:50:43 pm »
Понеже много хора ще пътуват около коледа, кажете дали 26-ти е удобен ден за среща?
Може и 25-ти:), може 27-и, 28-и.
За мен няма значение аз съм си във Варна по празниците.
Утре и картичките ще са вече при мен, така, че ще мога и тях да ви дам (да си ги ползвате за догодина:))))
« Отговор #438 -: Декември 23, 2010, 18:16:07 pm »
най добре май в неделя на 26, иначе после през седмицата има много работещи девойки и няма да могат да дойдат :?
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #439 -: Декември 23, 2010, 19:28:22 pm »
най добре май в неделя на 26, иначе после през седмицата има много работещи девойки и няма да могат да дойдат :?

az sym ok:)
На мен ми е удобно след 13.00ч.