0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Среща - Варна?
« Отговор #340 -: Декември 08, 2010, 20:38:42 pm »
marigri, няма проблеми :)  :wink:
Тръпката от първата среща наистина е много голяма и приятна,
а вълнението и положителната емоция след това доста продължителни :)

Никога няма да забравя моята първа среща :D
Попивах всяка дума, която споделяха момичета :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #341 -: Декември 08, 2010, 20:51:36 pm »
много се радвам че ма разбрахте и не ми се сърдите вече :oops: :D
ще чакам с нетърпение срещата :D
*
« Отговор #342 -: Декември 08, 2010, 22:11:57 pm »
Здравейте момичета!Аз очаквам с нетърпение следващия месец, защото живот и здраве, тогава ще стартираме. Но имам огромно желание да се срещтна и запозная с вас. За съжаление на 11.12 съм на работа, че и на банкат вечерта /а в тая връзка-в неделя ще релаксирам  :D/, но на 18.12 и 19.12. съм на линия. Но каквото и да решите, ще гледам да направя всичко възможно за съм там.
« Отговор #343 -: Декември 08, 2010, 22:31:11 pm »
И мен ме бройте, но виртуално и с абсолютна морална подкрепа - не мога да дойда момичета на 600 км. съм, а толкова много искам. Варна за мен е едно много специално място - там забременях за първи път в живота си на 37 год., там имам много прекрасни приятели и преживявания, там намерих прекрасния Човек и лекар д-р Александров.
Поздрави на красива и приветлива Варна, на най- добрите хора, които в живота си срещнах там. Поклон. 
На всички пожелавам най-големия щанс и абсолютен успех.
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 22:34:38 pm от шматка »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #344 -: Декември 08, 2010, 22:35:26 pm »
И сега като се срещнете да не се скриете после до пролетта:))))))
Аз на 18-ти ще ви кажа наздраве от партито на Зачатие и ще се разминем по този повод,но следващата среща (малко след тази) сме на линия:):):)
Ще подготвя и танц:)
*
« Отговор #345 -: Декември 08, 2010, 22:37:20 pm »
Аз на 18-ти ще ви кажа наздраве от партито на Зачатие и ще се разминем по този повод,но следващата среща (малко след тази) сме на линия:):):)
На лудата лисица ли  :lol: :lol: :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #346 -: Декември 08, 2010, 22:38:53 pm »
:lol: :lol: :lol:
Ар ю толкинг ту ми?
*
« Отговор #347 -: Декември 08, 2010, 22:42:47 pm »
:lol: :lol: :lol:
Ар ю толкинг ту ми?
Денсин, денсин   :smiley_abxb: (не е лисица, ама върши работа)
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #348 -: Декември 08, 2010, 22:53:43 pm »
Ща банна не спами:)))))))))))
Аз мога, щот никой главен няма ме види, и преди съсем да ме е хванала лигата отивам да си лягам:))))

Чакам моя човек с икебаната да изкара нов хит и ще танцувам:))))))
но нали знаете условието?:) Да сме повече от 20 човека на срещата:)
То разни гаржета след първия ми танц вече не се появиха, та дано не стресна някой де:)

Жекова, само да си дошла да четеш:) 8)
*
« Отговор #349 -: Декември 08, 2010, 22:58:10 pm »
Ща банна не спами:)))))))))))
Спирам, че ме хвана страх  :cul2:
Пък за 20-те човека, от улицата ще ги събера само за да видим танца  :lol:
*
« Отговор #350 -: Декември 08, 2010, 23:10:13 pm »

То разни гаржета след първия ми танц вече не се появиха, та дано не стресна някой де:)

Не само гарджета :D :D :D
« Отговор #351 -: Декември 08, 2010, 23:18:50 pm »
Лиско...за срещата по нататък, като си свободна....ще трябва да е някъде по на широко май :D, щом ще се вихриш и танцуваш :bellydance:...а и 20 човека народ най малко и те ако такива танцувални.... :party:, голям купон ще се очертае :D

аз сега разбрах че събота е работен ден :(, май по добре към неделя да се ориентираме.....че повечкото ще са на работа, а пак за нас неработещи щом няма значение кога.....можем да се сообразим с работещи девойки :wink:
Кажете какво мислите по въпроса :D

сега прочетох цялата тема от начало и ми светна какво изтърсих и колко беше неуместно :oops:, пак ви се извинявам и освен и аз да ви изиграя един танц за наказание....ха..ха :lol:
сега и разбрах за танца на Лиско....и снимките гледах, ама то големи срещи сте правили, аз чак сега се светнах в тая тема :D
много ще се радвам да се запозная със всички вас на живо  :wink:
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 00:19:08 am от marigri »
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #352 -: Декември 09, 2010, 13:24:40 pm »
Маригри имаш една голяма прегръдка от нас и наистина ще съм много щастлива да се запознаем:)

Той "оня" танц... беше репетиция:) Сега съм по-лека и по-добра танцоьрка:))))))))

*
« Отговор #353 -: Декември 09, 2010, 14:00:14 pm »
но нали знаете условието?:) Да сме повече от 20 човека на срещата:)

Ууууу, да се запиша и аз тогаз белким ударите кворум  :cul2:
От 20 декември та чак до февруари както се очертава съм си в Рз, като нищо може да ме броите за една среща. Не мога да изпусна танцът на лудата лисица!  :bellydance:
« Отговор #354 -: Декември 09, 2010, 15:01:34 pm »
Аз няма да мога да дойда - още куцукам след операцията за вадене на апендицит. Също така съм притеснена относно високите ми титри на епщайн бар вируса и докато не съм на 100% сигурна, че този епщайн бар съм го овладяла, няма как да се събирам с бъдещи и настоящи мами. Един вид си налагам самокарантина.
Иначе ще ми е много любопитно да се видя с вас, но дори и да има един малък процент да изложа някоя от вас на риск - не желая да го правя. Независимо какво мисли  медицината по въпроса.
Да постнете снимчици после за такива като мен в автокарантина.
Поздрави.
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
« Отговор #355 -: Декември 09, 2010, 15:44:05 pm »
Здравейте момичета!И аз ще дойда на срещата само кажете кога и къде?Ще се радвам да се запознаем и да споделим.

*
« Отговор #356 -: Декември 09, 2010, 16:14:47 pm »
Здравейте и от мен! И аз от поста на Лиско разбрах че има такава темичка за срещи и танци  :lol: и се записвам за срещата. На 11 и аз съм на работа, за 12 и 19 съм ОК. Става дума за сладкарница Крамер на последния етаж на Гранд мол, нали?
« Отговор #357 -: Декември 09, 2010, 17:12:13 pm »
Да, точно сладкарница на последния етаж, но не съм сигурна за името й :ask:
ако искате на 12.12 след обяд примерно в 15.00
мисля че на 12 по добре да се видим, хем да сме повечко :grouphug2:....да имат възможност да дойдат и работещи девойки :wink:
ако има някои мами с колички, мисля че пак ще е удобно и на вас :D
пишете кой се записва със сигурност и дали ва устройва часът,да може на всички да ни удобно, аз по принцип нямам проблем по кое време.....ви кажете,аз написах примерен час :wink:
за сега май сигурни....
аз
Чуспито
Бамбоо
Ейлле???(не подтвърдено)
Фифоняче???(не подтвърдено)

давайте момичета.....включвайте са :balk_64:
« Отговор #358 -: Декември 09, 2010, 17:53:31 pm »
Ехее, и мен ме пишете, хем ми е близичко :wink:
Обаче, Маригри, нали Мънки беше писала евентуално за другата седмица, за да дойде и тя? Какво стана? Или ще има среща и тази, и другата седмица ?

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #359 -: Декември 09, 2010, 18:08:36 pm »
еми и тази и другата :D ,тъкмо който не успее на тая да дойде, да се гласи за другия уикенд  :wink:,ама сега да не се откажеш да дойдеш на тая,ааа :balk_600:
иначе Мънки не за изпускане.....искам да й видя тумбачето preggo