0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Среща - Варна?
« Отговор #120 -: Март 03, 2010, 08:59:49 am »
Е, ама как така ? То тогава и за мен няма място  :oops: Хайде ела Еганева, моля те  :oops:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #121 -: Март 03, 2010, 09:47:32 am »
Еганева,недей върти номера ами идвай,имаш обещано забрави ли....
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #122 -: Март 03, 2010, 10:08:01 am »
Ще седнеш в мен и ще придържаме  на лисицата опашката като танцува!

:lol: :lol: :lol: Жени,чакаме те!Не можеш да откажеш на такова предложение! :wink:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #123 -: Март 03, 2010, 16:00:47 pm »
Ще чакам да разкажете колко хубаво сте изкарали.
Аз в момента съм развали компания, затова по-добре да не ви преча.
Но следващия път ще дойда (ако не съм на работа).

*

crow

• 2670
« Отговор #124 -: Март 03, 2010, 17:49:07 pm »
Привет след срещата :)
Аз съм тотално опиянена ... от децата, да не си помислите от друго :) Имаше не мога да преброя колко дечица, а майките им щедри, щедри .. всичките ми позволиха да им напипам и намилвам съкровищата  :P
Вече на всяка среща ще съм първа кипра !
Имаше и ядене  :P :P :P
И подаръци ..
Специално да благодаря (абе ще отворя тема "Благодаря на ..") .. за да не спамя тук !
Имаше и лисичи танц. Мнооооого си заслужаваше този танц. Всички сервитьори и странични посетители ... напуснаха заведението  :lol:
Почти всички дойдоха, че даже дойдоха и някои незаписали се :)
Радвам се, че се запознах с вас и искрено ме радвате (да знаете).
Мен малко ме беше срам, ама ... то е заразно (ха-ха, да се познае заразната).
Целувки на всички и скоро ще направя още една среща, ама с мъжете - че моят вече иска да пие и той с нас (не само да пренася "стока")  :lol: :lol: :lol:
П.П: Моля снимки само на лични и без такива във ФейсБук  :P Аз съм "инкогнито"  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

eganeva

• 4584
« Отговор #125 -: Март 03, 2010, 18:14:56 pm »

Знаех си, че ще е весело.
Ама ти за сефте ли ходиш?!
*

crow

• 2670
« Отговор #126 -: Март 03, 2010, 18:21:52 pm »
Знаех си, че ще е весело.
Ама ти за сефте ли ходиш?!
Ей, много бъзик отнасям по тази тема .. Ама и ти ли почна да ме "ядеш"  :lol: :lol: :lol:
*

eganeva

• 4584
« Отговор #127 -: Март 03, 2010, 18:37:28 pm »
Аз съвсем добронамерено.
Извинявам се.
Нали знаеш, най-трудно е първия път.

Ще видиш, после не боли. :wink:

Надявам се да се видим скоро.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #128 -: Март 03, 2010, 18:56:44 pm »
...........

Ето го и част танца ,но парола на лични и само за присъстващите!
Който гледал,гледал!
Не мога да сложа парола явно .Досега опитвах . :?
« Последна редакция: Март 03, 2010, 20:15:53 pm от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #129 -: Март 03, 2010, 20:52:47 pm »

Момичета, първо да направя едно признание...интернет много лъже:) създава грешна представа за хората:) Прекрасни сте, всички. Безкрайно щастлива съм, че се запознах с новите попълнения и, че сте толкова свежи та макар и да бяхте притеснени като за първа среща:)
Мен по лигавенето ще ме познаете както стана ясно:) Но, няма порасна и не се мъча вече:)
И накрая, благодаря на всички вас, които все още нямате дечица затова, че се усмихвахте и ни изтърпяхте. Знам, че колкото и да е хубаво да гушнеш бебе/дете, много боли после от това, че не е твое. С цялото си сърце се надявам да не съм обидила някой и ако е така се извинявам защото не съм го искала.
С цялото си сърце знам, че един ден, на някоя среща аз ще прегръщам вашите деца.
Не благодаря в темата на рошавото, че да не става само за варненки:))))))))

Вени, извинявай, че ти стъпних първите 13 минути като влязох:))))))))Верно станахме клато онези баби, всеки си говори каквото си знае ама никой не слуша:))))))))))))))
Децата не напразно гледаха с такива широко отворени очи:) След къпането заспаха ВЕДНАГА а не като друг път с рев и молене:))))))))))
Прекрасни сте да знаете и дано имаме повече такива срещи, но навънка, че в Акварел вече видяха как танцувам. Време е да се представя в общесвото.

Къде са снимките питам аз?Хайде всеки да праща на скайп. че имам време и нямам търпение:))))))))))))
« Отговор #130 -: Март 03, 2010, 21:22:40 pm »
Такааам, ужассссс, направо не мога да си поема дъх, откакто съм се прибрала, постоянно нещо обяснявам на мъжа ми и се хиля като луда, а той милия само ми се  радва и ми смее, че отдавна не ме е виждал толкова превъзбудена  :lol:
Страхотна среща беше, малко бях притеснена в началото, понеже ми беше за пръв път, но бързо се окопитих  :lol:
Благодаря на всички ви, и на невероятните ви дечица за чудесния ден  :)
Ох, Петя пак ме разплака  :oops:
« Последна редакция: Март 03, 2010, 21:25:48 pm от *sunny* »
*
« Отговор #131 -: Март 03, 2010, 21:58:04 pm »
Пете,твоите постове винаги ми насълзяват очите.А срещата беше страхотна!
От мен снимки утре,че тази вечер не ми остана време,преди малко се прибрахме в Балчик.
Лека вечер момичета!С нетърпение чакам следващата среща с вас!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #132 -: Март 03, 2010, 22:32:28 pm »
     :D :D :D А,сега да ви видя какво ще кажете за малката банда....  :wink: И ще познаете ли кой,кой е? :wink:

:D Тази последната е уникална,защото Жори дава целувка на Митя... :lol: :lol: :lol:

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #133 -: Март 03, 2010, 22:39:03 pm »
Уникални просто!
 :lol:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #134 -: Март 03, 2010, 22:42:12 pm »
Добър вечер  :D
Да се разпиша и аз, че да не остана по-назад  :lol:
Срещата беше страхотна  :D :D :D Гушкам ви всички  :bighug:
Малко взехме акъла на посетителите и персонала, ама карай  :lol: Горкият ни севритьор припкаше като финикиец напред-назад  :lol:
Имахме и танцуваща Лисица, гледайте БТВ репортерите, ще я дават  :lol: :lol: :lol:
УникаТна е  :lol: :lol: :lol:
И танците бяха няколко, не един  :lol: :lol: :lol:

От икебана, дървесата ги боли ..... на на на  :bellydance: :bellydance:

Бари, малката банда е невероятна  :D  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
« Последна редакция: Март 03, 2010, 22:43:48 pm от Eли :) »
« Отговор #135 -: Март 03, 2010, 23:52:02 pm »
eganeva  :hug2:

Както винаги случайните посетители изпразниха залата и беше изцяло наша  :lol: Имаше две баби на обедна запивка, но когато Петя влезе с малката количка, бабите платиха сметката и избягаха бързо, нещо което чакахме от доста време, че ни трябваше място  :lol: :lol: :lol:
Загубихме външната аудитория за танците, но нищо, ще се навакса с представянето на танци пред обществото на открито  :lol: :lol:
Сервитьора още в началото беше застрелян с искането на топла вода от Милена. Донесе милия цяла купа, тя вика еееее много е. Няма угодия, но се примири и стопли млякото на Емо  :lol: После имаше забравени поръчки, или други, които въобще не бяха за нашата маса...общо взето веселба. Това че лудницата са я усетили и в другата зала е ясно  :lol: Случайните посетители, които минаваха през нашата зала гледаха странно, често с отворени усти, чудя се защо  :lol: :lol: :lol:
Настроението беше на "max", както винаги. Голям смях-голямо чудо.
За детската банда какво да се каже, то за там няма достатъчно думи  :)
Задават се новите попълнения. Някои още са на път - пресичат Екватора  :lol: Някои сега ще направят първо една фотосесия и тогава ще се появят  :wink: Трети тичат към финалната права  :D
Пими все така да ги водиш на кино, а ти при нас  :lol:
Петя, за минутите...ма'ани бегай  :lol: Срамота ! Нали се сещаш  :lol: Още не мога да разбера що така сме се разбрали като глухия и немия  :D Успех в живота както се казва  :) Ще гледам да си отварям ушите на пълна мощност, или да си сменя телефона, че ми прави номера  :lol:
Съни, все така да се смееш :) „Дълбока душа" си ти
Вале, мерси за клипа. За по-голям ефект мисля другият път да дадем на танцьорката един чифт чорапи, за да е максимално близо до оригинала  :lol:

Имаше и ядене  :P :P :P
.....
Мен малко ме беше срам, ама ... то е заразно (ха-ха, да се познае заразната).
Целувки на всички и скоро ще направя още една среща, ама с мъжете - че моят вече иска да пие и той с нас (не само да пренася "стока")  :lol: :lol: :lol:
П.П: Моля снимки само на лични и без такива във ФейсБук  :P Аз съм "инкогнито"  :P
Ще ти напомня това за първата кипра, нали се сещаш :)
Заразната да не си пада по тирамису ?!?!
Иначе ще е добре човека да пийне една бира поне, не само да търчи да пренася разни работи  :lol:
  за всички :)

*
« Отговор #136 -: Март 04, 2010, 09:22:55 am »
Оххх, искам пак  :D
Този път изневерих на себе си и си тръгнах  преди края на срещата - срамота  :lol:

Няколко апарата се размятаха, а не виждам снимки. Само Бари си е свършила работата  :wink:
*
« Отговор #137 -: Март 04, 2010, 10:13:50 am »
Оооо, Бари, чудесно си е свършила работата ;)
Бари,  :balk_124: :balk_46:  :bighug:
Аз се притесних, че създадохме доста хаос с Диляна около масите и под масите.
Но пък се радвам, че видях толкова много готини хора на едно място :)
А за децата - нямам думи, чудесни са :), радвам се, че и тях успях да видя, и да понося някой от тях  :D
*
« Отговор #138 -: Март 04, 2010, 10:19:29 am »
Аз се притесних, че създадохме доста хаос с Диляна около масите и под масите.
Хахаха, кой прави снимки на Диди под масата? Да си признава бързо и да ни покаже  :lol:

А за децата - нямам думи, чудесни са :), радвам се, че и тях успях да видя, и да понося някой от тях  :D
Аз се чудя защо ме боли ръката, а то Лисиния Александър ще да е виновен. Лис, кажи на Алекс, че има да ме черпи бира  :lol:
*
« Отговор #139 -: Март 04, 2010, 11:01:54 am »
Някой искаше Дидка под масата,ето я

Невероятно хлапе е тази бандитка,да е жива и здрава.