Момичета, първо да направя едно признание...интернет много лъже:) създава грешна представа за хората:) Прекрасни сте, всички. Безкрайно щастлива съм, че се запознах с новите попълнения и, че сте толкова свежи та макар и да бяхте притеснени като за първа среща:)
Мен по лигавенето ще ме познаете както стана ясно:) Но, няма порасна и не се мъча вече:)
И накрая, благодаря на всички вас, които все още нямате дечица затова, че се усмихвахте и ни изтърпяхте. Знам, че колкото и да е хубаво да гушнеш бебе/дете, много боли после от това, че не е твое. С цялото си сърце се надявам да не съм обидила някой и ако е така се извинявам защото не съм го искала.
С цялото си сърце знам, че един ден, на някоя среща аз ще прегръщам вашите деца.
Не благодаря в темата на рошавото, че да не става само за варненки:))))))))
Вени, извинявай, че ти стъпних първите 13 минути като влязох:))))))))Верно станахме клато онези баби, всеки си говори каквото си знае ама никой не слуша:))))))))))))))
Децата не напразно гледаха с такива широко отворени очи:) След къпането заспаха ВЕДНАГА а не като друг път с рев и молене:))))))))))
Прекрасни сте да знаете и дано имаме повече такива срещи, но навънка, че в Акварел вече видяха как танцувам. Време е да се представя в общесвото.
Къде са снимките питам аз?Хайде всеки да праща на скайп. че имам време и нямам търпение:))))))))))))