Здравейте отново, момичета!
Извинявам се, че не писах, но имах малко проблеми с нета.
Ами да ви докладвам. Във вторник правих снимката. Първо ми биха венозно обезболяващо, после започнаха с контраста. Да си призная честно, позаболя ме доста, но нали не можех да ходя никъде
Резултата, обаче е следния: Маркова бе точна, кратка и ясна. Лява тръба запушена, дясна тънка, но проходима. Каза ми 3 дни без секс, изписа ми антибиотик Курам 625 мг. и после да действаме /че тъкмо дясната тръба ми малко се разширила!/. После след лелката, да съм отидела при нея да видим какво ще правим. След снимката и на следващият ден кървях малко, ама ми казаха, че било нормално.
Аз отидох вечерта и при Александров и той малко ме отчая - каза "за лявата ти тръба нищо не може да се направи, може да направиш лапаро, за да видим дясната как е, защото това че пропуска, не значи, че не може да е увредена. И ако нищо не става - след време ИНВИТРО"
Притесних се, защото от всички доктори съм склонна най-вече на него да вярвам.
Това ми бяха премеждията. Сега съм в процес на мислене кой път точно да подхващам. Чакам да минат 3-те дни, да действаме този месец, а пък за следващият ще мисля.
Благодаря ви, че ме изслушахте! Весел ден