0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: ЕТ на "снежковци" през Ноември/Декември/Януари
« Отговор #40 -: Януари 11, 2010, 20:57:57 pm »
Микела, пожелавам ти всичко черно вече да е зад гъбра ти и следващия път да прегърнеш своето щастие. мечтите се сбъдват и вярвай в доброто.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #41 -: Януари 12, 2010, 12:03:12 pm »
Благодаря много за подкрепата на всички :hug2:
Да аз вярвам в доброто и винаги се опитвам да съм с позитивна нагласа, писах точно тук в тази тема за да кажа на момичетата, на които им предстои трансфер на "снежковци", да вярват - ето че става, процедурата е много по-лека от една стимулация и много по-щадяща за организма.
По-нататък при мен беше просто лош късмет, но човек се учи докато е жив и както казват неуспехите ни правят по-силни.
Вярвам, че тази година ще е по-добра! Пожелавам го от сърце на всички!
Целувки,
Мики  :)

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #42 -: Януари 13, 2010, 10:21:35 am »
Здравейте!
Този месец може да се  срещнем с моите "снежковци" .
Вчера  ми беше първи ден и бях на преглед при д-ра.

Предписа ми Клостил   от 5-9 ден    :ask: и на 11 ден ме вика на  преглед .Ще последва Прегнилче ,размразяване и ако  преживеят и продължат делението  ще има трансфер.
С този клостил нещо много не  бях съгласна  ,ама щом д-ра казва- обясни ,че целта  е да подготвим максималко лигавицата  ,как клостила ще помогне не разбрах,но   изпълнявам.

Поиска нова вирусология -последната  ми е от м.10 или 11 .2009  - не помня  и каза,че изтичала.

Ами това е   в общи  линии засега.
Аз не  възлагам големи надежди ,но да  ги видим  xmas-smiley-027 

Успех на всички -мисля, че трябва да има множко момичета сега за такава процедура.

« Отговор #43 -: Януари 13, 2010, 10:27:51 am »
Нимика, усппех , мила . Аз бях по същата схема, тъй като съм с ПКЯ и не е много ясно дали ще се получи спонтанна овулация, направих 1 много добър фоликул и перфектна лигавица.
« Отговор #44 -: Януари 13, 2010, 10:42:59 am »
Момичета моля кажете за замразен трансфер необходимо ли е да имаме актуални спин, хепатити, васерман, микробиология и цитонамазка. Колко време имат годност тези изследвания. Аз съм при Владимиров моля момичета които са минали или минават по този път да пишат.
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #45 -: Януари 13, 2010, 11:23:16 am »
pepi77 На мен доктора ми каза че ще трябва на ново да се направят моята процедура беше октоври неуспешна и като отидох на контролен преглед така ми каза че като почнем трансфер на замразени ембриони ще направим наново изследванията аз ще изчакам кам края на месеца да ми доиде и отивам за подготовка на трансфера ти кога ще го правиш,УСПЕХ
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #46 -: Януари 13, 2010, 11:26:50 am »
Нимика, усппех , мила . Аз бях по същата схема, тъй като съм с ПКЯ и не е много ясно дали ще се получи спонтанна овулация, направих 1 много добър фоликул и перфектна лигавица.
krisi1812, успокои ме много да знаеш  :hug2:. Знам,че д-ра си знае работата ,а аз като незнам какво да питам  ,така е   ,но ми се изясни картинката :wink: .
Аз  понякога  -доста честичко задържам фоликулчета и  при мен не винаги е имало спонтанна овулация   .Сега разбрах смисъла на Клостила.
Просто не бях прочела  за други момичета с  такава схема.

Момичета моля кажете за замразен трансфер необходимо ли е да имаме актуални спин, хепатити, васерман, микробиология и цитонамазка.

Именно това писах -че д-ра ми каза ,че трябват нови микробилогия и вирусология/хепатит,спин,сифилис/  .За цитонамазка -не е нужна.Доколкото разбирам за процедура важат 3 месеца.

*
« Отговор #47 -: Януари 13, 2010, 13:15:40 pm »
Момичета моля кажете за замразен трансфер необходимо ли е да имаме актуални спин, хепатити, васерман, микробиология и цитонамазка. Колко време имат годност тези изследвания. Аз съм при Владимиров моля момичета които са минали или минават по този път да пишат.
Мисля, че 6 месеца беше валидността за повечето, цитонамазката - 1 година, някои доктори казват също 6 месеца. Успех  :)

*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #48 -: Януари 13, 2010, 13:27:38 pm »
През   месец 10-11.2009 правих опит  ,така че имам вирусология и микробилогия правена точно тогава /10.2009 / ,но сега д-ра  каза ,че трябват нови .Шест месеца не са минали  ,за това реших , че  три месеца  е валидността /д-ра вчера броеше наум  откога са/.

И на мен ми се иска да не са нужни наново ,защото си е  безмислено според мен  ,ама щом трябва.

« Отговор #49 -: Януари 13, 2010, 18:29:13 pm »
Здравейте! Аз също тоя месец ще правя ЗЕТ.Много странно обаче,на мен док не ми изписа никакви медикаменти,само трябва да ида за нова МБ и цитонамазка и след това дори не знам какво следва :?Нещо тая процедура хич не ми е ясна.Чудя се на мен защо не ми предписа нещо поне за лигавицата
« Отговор #50 -: Януари 13, 2010, 18:48:11 pm »
Ники спокойно, и на мен при ЗЕТ не ми бяха изписани никакви лекарства.Ходих два пъти на преглед преди трансфера и преди него ми биха Пригнил и след два дни беше трансфера.
Успех ще стискам палци за +++++ резултат
Хайде повличай крачета и за останалите

*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #51 -: Януари 13, 2010, 18:52:42 pm »
полуадашке ,радвай се  че не ти е изписано нищо -аз на тоя клостил така  се противя /само вътрешно   в мислите си -хич не ми се искаше сега и клостил  /.

Очевидно при теб положението е по-дбре и за това.

Странно  при теб  и за нова цитонамазка  ли сте говорили -на мен  д-ра не ми каза .А за вирусологията какво ?-че нали гледаш всички се  чудят трябва ли нова ,не трябва ли

И на мен тази процедура ми е неясна ,но като гледам ,ще си я  разясним тук :lol:

Предполагам  като наближи момента ,тогава  ще имаме стандартните естрофем и утрогестан,  предполагам и фраксипаринче ,за които си го е имал преди.

Да напомня за фолиевата ,че аз  предния път -забраваната бях забравила да я пия.

« Отговор #52 -: Януари 13, 2010, 19:02:09 pm »
погледнах си бележките с(които съм си водила при опита всъщност три дни преди ЗЕТ съм започнала Утрогестан и естрофем,а след трансфера и фраксипарин

*
« Отговор #53 -: Януари 13, 2010, 19:08:17 pm »
За цитонамазката съм сигурна, че при Владимиров я правят на 6 месеца, микробиологията и вирусологията май бяха на 3мес.
*
« Отговор #54 -: Януари 13, 2010, 19:15:15 pm »
nimika, до колкото и аз си спомням, срокът на вирусологията и микробиологията е 3 месеца. Значи, трябва да си ги пуснеш отново. Успех!

« Отговор #55 -: Януари 14, 2010, 06:59:53 am »
Аз като ходих той смята,смята и се оказа,че вирусологията ми още е в давност.Но цитонамазка правя пак,защото при ИКСИ-то през октомври ми призна една стара,която бях правила май месец. И сега просто няма как да я пропусна.А естрофема дали на всички го изписва,аз при нормалното ИКСИ не съм пила естрофем,само слагах утрогестан и си бих Фраксипарин и все си мисля,че при мен проблема дойде ,заради липсата на естрофем
« Последна редакция: Януари 14, 2010, 07:04:05 am от nikkita »
« Отговор #56 -: Януари 14, 2010, 08:46:36 am »
При двата ми опита нямах изписан предварително естрофем.При първия ми го изписа след 2-та +++++ теста като прокървих,а при ЗЕТ ,ми го изписа с утрогестана и фраксипарина.

*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #57 -: Януари 14, 2010, 09:50:25 am »
аз при нормалното ИКСИ не съм пила естрофем,само слагах утрогестан и си бих Фраксипарин и все си мисля,че при мен проблема дойде ,заради липсата на естрофем

Аз също нямах естрофем при последния опи-изрично питах д-ра да не ми е пропуснато назначението,но каза че така остава .При предишния  опит имах.

« Отговор #58 -: Януари 14, 2010, 14:47:46 pm »
Здравейте момичета!Да се включа и аз относно естрофема - при първото икси д-ра не ми го е изписвал, после следваха 2 трансфера на замразени и тогава 2-3 дни преди трансфера ми го назначи заедно с утрогестана, и после на второто икси още след трансфера ми го изписа, (като впоследствие ми го увеличи заради зацапване )и така го пиех до 8-9 седмица, явно при всеки д-ра има индивидуален подход.
Желая ви много + тестчета!           

*
« Отговор #59 -: Януари 14, 2010, 16:42:40 pm »
Ники спокойно, и на мен при ЗЕТ не ми бяха изписани никакви лекарства.Ходих два пъти на преглед преди трансфера и преди него ми биха Пригнил и след два дни беше трансфера.
Успех ще стискам палци за +++++ резултат
Хайде повличай крачета и за останалите

А не правят ли хормони?

Здравейте, и аз се лутам и се чудя в тази процедура. На мен Владимиров каза, микробилогия и вирусология защото последните са от Октомври преди неуспешното ин витро.
Утре ми е трети ден и отивам на преглед. Предния цикъл ми закъсня 3 дни, но вапреки това на 24ти ден лигавицата беше 7 см само. Надявам се да ми даде нещо да се промени това.

А колко пъти и кога вика на преглед преди ЗЕТ?