Искате да кажете, че цитонамазката и микробиологията си влизат в цената на процедурата. Така ли? И без друго тук е 3120 лв и се налага още от тук да се доплатят над 1000 лв. Момичета, не знам дали на всички док приема резултати от другаде. Имам предвид, ако сте нови пациенти и док още не ви познава добре, най-вероятно ще държи при него да се пуснат изследванията. Ние с мъжа ми сме стари пациенти на д-р Владимиров, още от 2000 година, до болка сме му познати, та мисля, че най-вероятно вече ме съжалява и ми прави компромиси.
Момичета, аз днес си взех направления, но те важат за цял месец. Ако сте сигурни, че вирусологията има срок само 2 месеца - да не бързам да ги пускам? Аз защо съм останала с убеждение, че 3 месеца е срока за тях, а 6 месеца за спермограмата?
Раши, ще ми бъде приятно да се запознаем и да си правим компания по време на опита, ако се случим там по едно и също време. Аз ще ходя още в началото на март, но тъй като най-вероятно ще правим Маркес, ще започна към 20-ти март и старта се очертава за 1-ви април. Ако не ми мине котка път. Благодаря ти за пожеланията! Стискам палци и на тебе!
Руми, не стискай още от сега! Ще ти се изхабят палците за най-важния момент!
Желая ти и на тебе успех от цялото си сърце!
Северина, ти на какъв етап си? Стискам ти палци!