0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Roxy, благодаря за инфото!Говорих с доктора и той ми каза да отида в понеделник , тъй като тези 4 дни ще е в чужбина.
Трябва да пускам хормони и ако не работят д-р Владимиров ще приеме ли резултат от друга лаборатория- става въпрос за подаване на документи за фонда.Успех на всички
И още един въпрос-преди пускането на генетични и нмунологични може ли да се яде и пие кафе или на гладно ?
Нимика,благодаря ти много за изчерпателния отговор,питам дали се променят,защото вече сме правили доста от тях ,а те бяха доста скъпи.Правихме ги в КИРМ Плевен.Имами още един въпрос:Ако има отклонения в някои от имунологичните и генетичните изследвания как им се повлиява,имаме замръзени ембриончета ,дали ще може да ги ползваме???
Здравейте момичета!Имам първичен преглед при Владимиров, но тогава ще ми се пада 7ми ден от менструацията, та ми се искаше на 3ти ден да си пусна хормони за да сме готови със всички изследвания. Въпроса ми е къде Владимиров пуска изследванията? В коя клиника и кои хормони да си пусна?Благодаря!Моя съвет е да се обадиш на Владимиров и да му кажеш какво мислиш,хормоните се правят при него в клиниката ,но е добре той да прецени како да ти пусне.Успех!
Криска, хормоните, които на мен д-р Владимиров ми пуска на втори ден от цикъла са: FSH, LH, TSH, Prolactin, Estradiol, AMH, Testosteron, Inhibin B и DHEA-S, за които миналата седмица заплатих 299,10 лв.