май не ни се спи и обърнахме темата на спамо -чат
След две лапароскопии и процедурите всичко съм опитала- и фортранс съм пила - по гаден ми е от х преп
И за да не е само спам -знаете ли дали ходи мамолог пак в клиниката-преди година имаше прегледи?
От многооооо време не съм се преглеждала ,след стимулациите е нужно,а и нещо лявата гърда ме наболява /ама дали не е от едни гирички незнам/ ,но преглед си е нужен.
Или пък препоръчайте някого за профилактичен преглед.
Nimika,
не съм чувала за мамолог при Владимиров, но четейки листовки за естрофем-а и за другите хормони, мисля че това изследване се пропуска, а е важно. Дори си мисля, че би трябвало да се изисква преди започването на процедурите, поне на 6 месеца.
Аз след като имах през октомври неуспешно първото ин витро с последен мамологичен преглед през май, реших сега пак да си направя, защото в момента съм на Марвелон за да се изчистят остатъчните фоликули.
Препоръчаха ми д-р Гаранина от Онкологията в Мусагеница. Тя ме прегледа и всичко е наред, но ме изпрати на ултразвук пак там, при д-р Николова, което ми предстои. Каза, че с тези процедури е задължително да се следиме.
Надявам се да съм ти била полезна, ако не с информация, то поне да се наканиш да си направиш този оказа се, важен преглед.
Успех!