Meme, ние обсъдихме с д-р Владимиров, какви изследвания предстоят. Хормоните ги назначава той, но за имунологични и генетични ти дава две листчета, на които пише имената на д-р Викентиева и д-р Савов. С тях отиваш горе при Светла и там казваш, че искаш да си запазиш часове. На мен ми каза, че са доста запълнени графиците, тъй като идват само в определени дни и то само за няколко часа. Това е. Какви изследвания ще ти назначи имунолога, зависи от случая и проблемите. За генетичните не съм сигурна дали са стандартни или и те са според случая.
А относно това, дали не е късно, преди подготовката ви за втори опит, мисля че не е, защото всъщност тези изследвания са част от подготовката и преди да излязат резултатите, д-р Владимиров няма да назначи стимулация.
rumibumy, в събота мисля, че работят само с предварителна уговорка, както ти е казано на теб. На мен например в съботен ден ми беше трансфера, но имаше и други момичета, които бяха в стимулация и, на които предварително е било казано, да дойдат точно в този ден.
nimika, никакъв спам не е това, а доста ценна информация
.
Успех, момичета!