Mileto6, elis, съжалявам
Трябва да сме силни и дано сме здрави, за да продължим.
Няма да са най-веселите празници, но нека се радваме на любовта и подкрепата на близките си. Надеждата, че следващия път ще успеем ще ни крепи.
Еlis, Владимиров не ти ли поръча да отидеш на преглед след като ти свърши цикъла?
На мен като ми съобщи отрицателния резултат, поръча да отида. Тогава бях по-спокойна и адекватна. Прегледа ме, каза, че яйчниците са се възстановили учудващо добре.
При следващия опит сме щели да наблегнем на овогенезата - имах 15 фоликула, 7 яйцеклетки, от тях само 4 читави, и ще наблюдават ембрионите до 5 ден. Спомена, че можело да приложи Маркес, защото подобрявал качеството на яйцеклетките. Питах го за допълнителни изследвания - генетични, имунологични. Каза че като отида за започване на следващия опит ще прецени какви изследвания да назначи.
Mileto6, как си след тази тежка стимулация? Имаш ли някакви оплаквания? Мен нещо ме болят гърдите, но може и да е от нерви. Да минат празниците и ще отида на мамолог.
Даниелче, стискам палци! Ако не те сдържа, направи някой уринен тест, няма гаранция че ще покаже, но поне ще уплътниш част от чакането