mileto6, аз бях с кашлица и хрема близо седмица преди да ми почне цикъла. Лекувах се сама с чайове, прахчета и бонбони за гърло. В деня, в който ми дойде цикъла вече бях доста зле, нямах температура, но бях толкова пресипнала, че неможех да говоря. Аз бях с Декапептил и използвах като ходих на сутрешната инжекция да кажа на д-р Владимиров, че ми е дошло същия ден. Той веднага ме вкара за преглед, прати ме да дам кръв и каза, че ако искам да не отменяме процедурата имам 10 дни да оздравея и че все още мога да приемам антибиотик. Веднага отидох при личния д-р, обясних му случая и той ми предписа антибиотик за гърлото, парацетамол сутрин и вечер, аспирин с витамин С на обяд и Стери мар за носа, каза да правя инхалации с лайка и сода и да остана в къщи 7 дни. Слава Богу инфекцията не беше слязла в гърдите. От същия ден ми почна стимулацията. Сестрите ме научиха да си бия инжекциите, за да не се налага да излизам всеки ден. Вечерта вдигнах 38 градуса, но с лекарствата и бани на краката с морска сол на другия ден нямах температура. Утре ми предстои пункция. Още покашлям по малко (аз си имам от години проблем с гърлото), но като цяло съм добре и ходя на работа.
Консултирай се с личния д-р и с Владимиров и прецени дали ще се справиш. Ако можеш да останеш 1 седмица в къщи мисля, че всичко ще е ОК. Успех!