Mileto6
-нека това е твоята Коледа !!!Дано всичко да е наред !!!
adde, не мисля ,че това ,че си била по Фонда е причина д-ра "да те отпише" ,но ти навярно имаш своите причини ,за да считаш така.
Разбира се дано успееш
adde, дано да стигнете до желания резултат, без значение при кой лекар!
Според мен отношението е еднакво независимо дали сами финансираме процедурата или е по Фонда /то и по Фонда доплащаме не малка сума /.Просто покрай Фонда Клиниките са много натоварени и има страшно много пациенти , д-ра е по-зает и може би се правят грешки и пропуски.
Вчера бях на преглед - ами изумих се -влизам в клиниката -и само една чакаща двойка ...Ясно е,че сега не са започнати нови процедуризаради празниците .Ама представяте ли след Нова Година колко натоварено ще е отново -но както се казва -Нова година -Нов късмет за всички ни :
Малко да се оплача от персонала - по време на процедурата бе много натоварено и не можах да взема копие от хормоните,помолиха ме да си ги поискам по нататък.Поисках ги сега -отговориха ми-защо не съм си ги взела тогава ...Сякаш кои знае какво усилие е да се снимат.Също за спермограмата -за какво ми било копие.Ами защото съм си платила за всяко листче ,ама хайде да не се дразня повече.Малко спам -направих преглед при мамолог- ок са нещата.
Д-ра каза ,че в случаи на хормонална стимулация препоръчва профилактични прегледи на 6 месеца ,иначе на година е достатъчно!
Та да напомня -момичета не забравяйте за профилактичен преглед при мамолог!