Първо се радвам много, че Петя е добре. Снощи дори сънувах д-р Даскалов и едни екшън раждания, ама както и да е.Важното е, че Петя е в добри ръце и е добре.Бързо възстановяване.
За всички илачи, които са предписват на Тони, както и за такива които аз имам въпроси се обръщам към гастроентероложката и тя вече ми дава напътствия.
Каза, че е добре за детето зелената енергия и коластрата и да не ги спирам, няма странични ефекти, но самата аз не съм убедена в ползата й все още. Трябва да се дава продължително време за да има ефект, така се твърди. Аз давам от водораслите и коластрата по 1 бр. на ден, сутрин. Ние сме на 3 г., това което забелязах че вече имаме нормални по форма и цвят акита, значи все пак действа някак си. За здрав имунитет в 80 % се счита добрата работа на чревата, а за това са ни препоръчани и пробиотиците, освен гореописаните.
Абе както за всичко друго има и положителни и негативни мнения за зелената енергия, коластрата, пробиотиците и ЕМК. Д-р Бърди ги отрича, но тук в Бг масово джипитата ги препоръчват.