Magdalena, вярно е, че понякога попадаме на лекари, които бездействат и трябва да настояваме за внимание и лечение, но не е добра и другата крайност. Ти явно си в ръцете на добри лекари, имай им малко повече доверие! Това, че не те съветват да опитваш с всевъзможни лекарстава, е по-скоро добре.
Например клостилбегита - и аз навремето изнудих моя гинеколог да пробваме с него "за да не бездействам". Сега знам, че това е било безмислено (може би дори вредно) занимание, въпреки, че човекът е провел цялата процедура образцово. Той самият, през цялото време ме съветваше да не го правим, но беше много деликатен и аз не го слушах. Дебела глава...
Много добре те разбирам, как ти се иска всичко да става по-бързо. Да чакаш ти се вижда най-трудното нещо на света.
Мога да ти пожелая само, да събереш в себе си нужното търпение. Ти явно си деен и мислещ човек и със сигурност ще извадиш душата на докторите, докато не ти направят всички необходими изследвания.
Просто не ги пришпорвай за излишни лекарства и лечения.
Виж сега мен как ме вкарахте във филм с този Дуфастон
Аз се шегувах, че с тези шепи лекарства съм станала като химическа лаборатория, нито един хормон не ме оставяха да си произвеждам сама. Но пък толкова много химия... не знам...?!