0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

спешно!!!
« -: Април 25, 2006, 22:15:08 pm »
Здравейте.За пръв път пиша във вашия форум...може би и въпроса който ще задам не е за тук но искам да ме извините и да ми дадете компетентен отговор...
На 4.04.0 правих секс с приятеля ми..презерватива се изхлузи,пих постинор..след което ми доиде на време...свърши ми.Минаха 2 седмици откакто ми свърши и ето че пак ми дойде или по точно имах някаква кръв като ходих до тоалетната..взех линдинет 20 първото хапче с надеждата че това ми е първия ден от цикала..но ето че сега като ходих нямаше кръв :roll: и сега незнам правилно ли беше да го взимам или не защото много искам да се предпазя..е .моля ви кажете ми според вас дали беше добре да взимам хапчето днес...дали това е цикал или не..просто някакво кървене?и...ако да дали съм защитена веднага...и дали е било редно да изчакам 2-рата менструация както и направих или да чакам още...? :roll:  :oops:  :?
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
спешно!!!
« Отговор #1 -: Април 25, 2006, 22:24:49 pm »
Не е толкова спешно. Утре иди на лекар. Ние няма начин, дори и при най - добро желание, да разберем само по твоето описание какво е състоянието ти.

Аз лично не харесвам този тип спешна контрацепция с постинор, попитай гинеколога си за други начини за предпазване от нежелано забременяване.

Заключвам темата, защото форуът е "Опити за забременяване", не "Опити за предпазване от бременност". Ако имаш други въпроси, ще ти отговоря на лични бележки.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу