0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пък за модераторката ни,подкрепям изцяло,най-добрата е,просто уцелихме десятката.Аз много си я обичкам.
Ама и аз много си те обичкам бе :D

Радвам се, че Дениска е добре (до колкото е възможно). Анмарче, благодаря, че ни сподели.
Дано бързо се възстанови милата yahoo_17
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Много тъжна седмица. Не мога да престана да мисля за Дениса. Дано намери начин и сили да се изправи и продължи.

Момичета, моля ви обърнете внимание на тази тема - аз лично съм шокирана и вбесена от случилото се:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40267.0
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Радост, успех утре на прегледа ! Дано се е спукал фоликула, а за тази цел довечера пак се постарайте  :lol: Опа, утре сутрин май предпочитахте  :lol: Хайде, ей толкоз едричка те искам след няколко месеца . Няма да се опалкваш, че си дебеланка тогава ...  :lol:
Искра къде избяга бе ? Нещо не скивам бирени бутилчици ? Тц-Тц-Тц ... Гледайте я нашата - заспала с плетка в ръка, а ние я търсим

П.П:Исках да поразведря малко темичката, че наистина е тъжна напоследък.  :?
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 20:35:39 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Re: Maлко студена, но усмихната и късметлийска
« Отговор #223 -: Ноември 19, 2009, 20:48:06 pm »
Извинете за закъснението, но малко бях на фризьор. Благодаря много за сърдечното посрещане от всички.
Маринче става въпрос за ЦС, инжекцията все ще я изтърпя някак. :P yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17.
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 20:50:03 pm от rosito_2210 »
*
Здравейте и от мен !
Добре дошли на новите момичета тук ще намерите подкрепа и информация и дано по-скоро да се прехвърлите в бременелската темичка!
Росито ЦС може да я направиш с упойка ако се страхуваш да не те боли!
Но я направи както са ти казали момичетата преди да правиш каквото и да било друго!
Лека вечер на всички пожелавам и тези които ловуват успешен улов!
 :D :D :D
[/url]
Опсссс промъква се една маймунааааа с голяямааа  beer:: beer:: beer:: , ами аз да си призная днеска цял ден съм по улиците,и сега се прибирам от концерт на графааа  :rockon: :rockon: :rockon: ,направо откачих там,то бяха  :bellydance: , то бяха  :music22: , абе мани мани.
 Сегааааа ,то тя таз работа с купоните без мен няма как да станат затова аз ще завърша вечерта с една голяяяма наздравица  :kaos7: :jump12: и не мога да не включа моята любима бирена двойка хаахахха  :drunk: :drunk: :drunk: .
 Новичките , добре дошли и дано бързо офейкате.
 Гарчееее,ах ти Гарченцеее пернато ами като съм се побъркала по тея калцуни сега където ги правят как да не седна да поплетааааа  :wink:
 За Дениска  - мила дано си добре  :bighug:
 А за модератораааа лелеелел думи нямам ,има ли среща нищо не може да я спре да дойде.Миличка,сладичка абе най слънчевия модератор.
 на всички  :bighug: :balk_21:
 Крискааа наблюдавам теее  :balk_56: :balk_70:
 Ако изпускам някой съжалявам.
 Хайде мацки до утре сутрин  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро !
Тази сутрин май съм от ранните птици!
Ето ви закусчица и кафенце !
От любимите ми

[/url]
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро момичета! Ето кафенце, като завършек на по предния пост!  А, иначе мерси на Вивиа за супер кафенцето.

Аз мисля днес или утре да я хвана оная страшната и при никоя от вас да не я пусна да препари! Явно не ми е моя месец. Но , не се давам идва нов, с нов късмет!
Лек ден милички, а да:
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 07:51:19 am от radosttinka »
<br />[/url][img]http://ticker
*
Добро утро!
Много хубави кафенца сте забъркали  :D Благодаря!
Веднага се включвам в отбора  :D
Много се радвам, че Дениска е добре!
Стерче, та то още не ти е дошло, защо отписваш месеца?
Лек и спорен ден, милички! 
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Благодаря за кафенцето,удрям едно и яхам прахосмукачката.Днес имам санитарен полуден  :lol:и на обяд газ на работа.Исе,ти чакаш да си легна и се явяваш с целия си блякък а.Цал ден вчера да ти кажа се усети отсъствието,липсваш ни бе,ей тъй поне понамахвай ни от време на време :lol:,какво е то туй в полунощ да се появиш,аз вече ехеееееееей 5-ти сън сънувам.Обаче с появяването по малките часове във форума все още си имаме рекордьорка,тя си знае.Една `убавице,дето я перат съчмите и току се появява към 1-2ч.тук :lol:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Добро утро бандитки  :D
 Виви мерси за закусчицата.
 Стерче ей на това му викам маймунска сутрин с маймунско кафенце,еми нямам думиии най хубавото кафе е се пак е с моя портрет  :lol:
 Хахахах Маринкаа,благодаря ти за това което си написала,вие също ми липсвате и вчера мнооогоо се ядосвах че не ме оставят за 10мин. да се прибера,но днеска съм си тука.Аааа Стерче какви са тея мисли "май и тоя месец ,не е моя" още я няма вихъра с метлата,значи има шанс не се самонавивай така,тя не е спаднало кой знае колко имаш още доста шанс.Пък болките май са си нормални така чееее оптимизъм милаааа това е.Аз съм сигурна че третото ни списъче ще се увеличи доста съвсем скоро :wink: .
 Аз пък нямам търпение ако ще идва да идва та да отида на един преглед да преброим антралните фуликули,че сърцето ми е свито,ама още малко остана ще издържа.
 Роси - никакви стимулаций без да има светлина в тунела,това е мн безотговорно от страна на докторати,бягай мила от него.Най добре една ЦС,за да не се страхуваш и да няма болка евентуално може и с упойка да и я направят,нооо си направи  :crossfingers: :bighug:
 Лек ден на всички,сега чакам Гарчето да дойде да драсне два три ухилени реда нали е Петъккк  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
О, ето го и най-слънчевият усмихнат петък :) Любимият ми както знаете.. Ама обичам ги тези петъци беее ... И как грее навън :) Аз май ще позакъснея днес за работа, ама как няма баш след Искра да си лепна поста  :lol:
Пожелавам ви един мнооооого хубав работен ден. По-ларж я карайте, а довечера най-най-хубавата релаксираща любима петъчна вечер.
Ех, ама цяла седмица за този петък живея  8)
Целувки на всички. Не ща да чувам за никакви вещици, лелки и както там им викате. Прогонвайте ги и само усмивки да греят на лицата ви !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Ха добро утро и от мен!  :D
Мерси за кафенцата и закусчицата.  :D И аз много обичам плодове, а от кафенцето - маймунско ще пия!
Роси, момичетата са ти казали мече - в никакъв случай не предприемай стимулация без доказана проходимост на тръбите и спермограма. И хормони - опасно е! Аз като свекърва се изказа, ама е за твое добро!
Хубав ден момичета. И аз обожавам петъцитееееее!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Добро утро и от мен в края на работната седмица ! !Стерче благодаря за усмихнатото и ароматно кафенце! Не губи кураж, моля те!На очакващите момичета  :crossfingers: :green_dust_1: Затваряйте здраво вратите и не позволявайте на онази с метлата да ви доближава!Пожелавам успех на всички :crossfingers: :dating: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Последна редакция: Ноември 20, 2009, 09:11:22 am от Radka_Marinova »
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Хайде добро утро и от мен! Коло било хубаво да си отвориш очите и кафенце и закуска вече да те чакат....БЛАГОДАРЯ !!!
Петък е...на мен този точно петък не ми харесва, че ми свършва отпуската и другата седмица ще се бачка osi_14 колко беше хубаво да си мързелувам по цял ден  :x :?
Стерче /за пореден път казвам/ няма вещица- има надежда и точно, когато отпишеш месеца, точно тогава следва и най-голямата изненада  osi_12 :crossfingers:
Весел ден на всички за сега!
*
Добро утро момичета,

май започвам да се пристрастявам към форума  :P още не отворила очи и съм тук.
Затова пък се радвам, че отворих шампанското снощи, че днес съм в ситуацията на Стерче.
Стерче, миличка май ще се възползваме в пълна сила от Коледното ЧУДО  :goodluck:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Добро утроооо!!! Благодаря за закусчицата и за кафенцето на Стерч и Вивия. Днес е толкова хубаво времето, такова слънчице пече тук в Русе, че направо не ми се бачка, ама няма как ще го изтикам някакси. Въпрееки, че БТ ми спадна аз още имам тайййничка надежда, че може и нещо да е станало  :bighug: за всички и успешен и слънчев ден и повече положителни мисли
*
Добро утро момичета  :)
Оливия действайте ,защато по Коледа стават чудеса  :wink:
На мене петък мн ми харесва и изобщо не ми се работи .
Мацки имам един въпрос мина една година от ЦС която показа проходими тръби,но като ми е правена съм имала хламидия ,та може ли за една година да навреди на тръбите ,защото доки каза че неможе да ми отговори  8O
Мн усмихнат и слънчев ден от мене  :D
Кете,можеш да,моя случай беше подобен,с тази разлика че тестовете за хламидия бяха отрицателни,а във всъщност съм си имала хламидия ( сраствания),на ЦС не се виждат,моята също беше хубава с проходимост,но нещата излезнаха на яве след лапароскопия ( и сега съм с много увредени тръби и.т.н. в следствие на тъпата хламидия).Направи за всеки случай един тест за хламидия,на първо време.Успех.
*
Искра можеш ли да ми кажиш какъв е този тест за хламидия ?
Ох мн се притесних  :? ,но ти благодаря за отговора  :(