0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета ,немога да влезна да ви видя какви ги вършите ,че мн работа Надеж,и на мене ми зацапва и ми дойде на тебе желая да не ти дойде  :wink:
Радост,и аз знам че сутрин е най сигурно ,успех
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Аааааа ще ви се карам!
Защо никой досега нищо не е казал за сутрешни секс?!  :lol:
Истината е сутрин,обед и вечер за най-сигурно  :lol:
Здравейте, това пък за сутрешния секс за първи път го чувам. Моят мъж не може да го накараш да прави секс сутрин, първото ми детенце е станало вечерта, така че и това си върши работа :D

Имайте малко милост... Все пак някои от нас са хора на възраст :)

*
джижи хората на възраст не правят ли секс ,никаква милост,аз пък моя мъж немога вечер да го накарам,по активен е сутрин  :balk_56: но пък мене неможе да ме накара сутрин особенно ако съм на работа спя до последно  :balk_126:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата

Аааа Джиджи, то това подмладява и дава бодър дух  :lol:
*
Re: Maлко студена, но усмихната и късметлийска
« Отговор #186 -: Ноември 19, 2009, 13:33:08 pm »
Истината е сутрин,обед и вечер за най-сигурно  :lol:
Ееее, Джи, каква ти възраст, още сме си в разцвета - а бе кой когато му дойде на ума!  :D
Аз току що се завърнах и бързам да ви прегледам какво сте надробили днес. :D
Благодаря за пожеланията - то пък днес сутринта една мъгла, едно чудо,
за сметка на това сега си е слънчево и приятно. :D
Стискам палци на всички!
Наистина, някой ако знае нещо за Дениска, да каже!
Аз да ви докладвам за Мегито от К-к - вчера и мина кюртажа, по думите на док. всичко е ОК.
Махнали са и тръбата, а другата си е била запушена. Като се пооправи ще подава документи за фонда.
Праща ви много поздрави и ви благодари за подкрепата!
ПП: То и при нас само вечер се получава  :oops: Сутринните кексания са в мнооого редки случаи и то в събота или неделя  :D

Ха, то и други са на моето мнение.
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 14:03:33 pm от radosttinka »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Жалко за Мегито78 :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Re: Maлко студена, но усмихната и късметлийска
« Отговор #188 -: Ноември 19, 2009, 14:09:56 pm »
Истината е сутрин,обед и вечер за най-сигурно  :lol:
Ееее, Джи, каква ти възраст, още сме си в разцвета - а бе кой когато му дойде на ума!  :D

Хе, хе. В разцвета в разцвета, ама не е като да си на 20-25..... :)

Стискаме палци на Меги да се възстанови по-бързо и да попадне на добър доктор, който да направи каквото трябва.
Дениса, и на теб стискаме палци, мила.
Радост, след сутрешните подвизи чакаме резултат ;)
Успех на всички ловци :)

здравейте,надяваме се, че ще ме приемете сред вас. аз правя опити за бебче от 3 години и досега няма резултат.... правила съм всички видове изследвания - от хормонални до проходимост на тръбите - всичко е в норма. спермограма - идеална. и аз не знам къде да търсим грешката вече.... :(
Здравейте, това пък за сутрешния секс за първи път го чувам. Моят мъж не може да го накараш да прави секс сутрин, първото ми детенце е станало вечерта, така че и това си върши работа :D
И аз мисля така!Аз също трудно бих станала рано сутринта за това, а и моето първо детенце стана вечерта! Важното е да има повече  :bed:
Здравей Търсеща  :welcome_1: Тук ще намериш подкрепа и приятели, пожелавам ти успех чудото може да стане когато най-малка го очакваш :)
*
Добре дошла,търсеща! :hug2: И моята история е като твоята,само с малко по-малко стаж. :? Ехх ако знаех отговора.Може би още не му е дошло времето,а как не ми се чака вече...
Пожелавам скоро да намериш пътя към щастието! yahoo_33

Мдааа и други също. :oops:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
 Охоооо, то наистина голям наплив!  :D
Добре дошла търсеща :welcome_1:
Пожелавам ти в най-скоро време да се прехвърлиш в бременилската темичка  :D
Алоооооо, тази седмица няма ли кой да ни зарадва с +++++++
Къде сте, бе очакващииииии?
ПП: Някой знае ли нещо за titbar? Нещо се е покрила от 3.11.09г.
А може и аз да съм пропуснала нещо  :oops:
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 15:54:49 pm от petqst »
Радост би ли ме прехвърлила в нечакащите очакващи към 02.12 Благодаря
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 15:55:50 pm от tortila »
Здравейте на всички момичета. Явно днес ще си имате две нови попълнения. Много ми е приятно как си общувате. Искам и аз да споделя ако може, вече от две години и половина се опитваме за бебче но нещо не се получава. Преди няколко месеца моят доктор ме изкара че имам поликистозни яйчници и ме лекува с клостилбелгит. Всички изледвания са ми много добри и започнаха да се показват фоликулите. Даже ми изписа за следващия месец и ПРЕГНИЛ 5000. На някоя от вас слагали ли са го и как.
Ейй много нови момичета днес пак :D

:welcome_1:

Роси, Прегнила се ползва, за да се предизвика овулацията или казано по друг начин да се таймира.
При поликистозните яйчници често се случва фоликулите да не се пукат, а да стават на кисти - в такъв случай се полза Прегнил, за да ги спукат и да има Ову.

Надявам се след като твоя лекар ти е предписвал Клостилбегит, преди това да ти е направил цветна снимка?!!!!
В противен случай трябва да помисилш за друг лекар, защото това е знак за некомпетентност.

Това са две теми, където е коментирана поликизтозата, ако не си чела нищо по въпроса, хвърли им едно око :wink:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37142.0
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40092.0

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Не не ми е правил каза че след като ми бие Прегнила ще правим.Разбрах че е много болезнено вярно ли е?
Роси, цветна снимка се прави до 10 ден от цикъла, и никога след Ову.
И задължително преди да се почне стимулация на яйчниците, каквато и да е била, не само с Клостилбегит.

Помисли за друг лекар, за предпочитане специалист по стерилитет.

А това е тема къде има много инфо за цветната снимка.

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=17104.0

А за болката при всеки е различно, едни ги боли, други не :wink:

Много късмет и добре дошла :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Росито 2210 -Добре си ни дошла!
Много моля, новите попълнения да се включат и да гласуват и в тази тема!
На равно сме с АГ-Варна :oops:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40002.0