0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цвети, браво, миличка, сега много спокойствие и силна храна  :D
Рашинка, браво, мила! Да не мърда миомата 8) , а на теб успех, голямо гуш от мен  :D

*
Гуш и на теб Надежчо :)

Цвете, браво душата, само така :) Сега силна храна и чист въздух :)

Мамче, Кроу, мерси за инфото и целувки :)

*
Браво на Цвететооооо леки и безпроблемни бременни месеци ти желая и скоро всичко ще се оправи-ще си дойде бебока на мястото  :bighug: Хаде заразявайте се от вирусчетата и повече "+" тестчета
*
Днес не можах да се включа, но ви наблюдавам!
Официално честито на Цветето! Леки и безпроблемни 9 месеца!
На новодошлите мога да кажа, че са намерили една безкрайно приятна компания и едни безгранично верни приятели тук! И всички им желаем скорошна радост!
Лека вечер и целувки на всички!
Здравейте,аз съм нова но много дълго ви чета,бих желала и аз да се присъединя при вас.
« Последна редакция: Ноември 17, 2009, 17:02:41 pm от cene »

*
Цене:welcome_1: ! И както е казала Викито :
На новодошлите мога да кажа, че са намерили една безкрайно приятна компания и едни безгранично верни приятели тук! И всички им желаем скорошна радост!
Ей, мацки,  какво става с Радосттинка? трябваше да се отчете?
Аз да ви споделя- днес си взех имунологичните и част от генетичните изследвания, всичко е ОК! Дано поне тук да нямаме проблеми!
Лека вечер!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Цене, добре дошла и ти! Колко се радвам на новите желаещи за бебче  :ywoohoo:
Цвете вече най-официално честито :cloud9:! Желая ти сладурско бебче  :babyflips: на финала!!! :cuddle:
Раши супер си! С едно бебче се надявам да разкараш и гадната миома :crossfingers:
Стинката....чакаме те мила  yahoo_17 :crossfingers:
*
Пете браво миличка, много се радвам за теб. А Радостчето и аз питам къде се губи - преглед в 16ч,възможно е още да не се е прибрала, за да разкаже  :crossfingers:
cene  :welcome_1: ще се радваме да споделяш с нас и да ти помагаме.
P.S. новите приятелчета не забравяйте да гласувате за "щъркеловата банда" http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40002.0;topicseen
Успех и да не се задържаш много в темите за очакване...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
ПетяСт, къде прави имунологични/генетични ? И какво става с Мегито78 ? Имаш ли новини от нея ?
И за Радост се тревожа ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
ПетяСт, къде прави имунологични/генетични ? И какво става с Мегито78 ? Имаш ли новини от нея ?
И за Радост се тревожа ...
Мегито78 май нямаше късмет. Оказало се извънматочна. Петя и се обажда вчера. Казали, че ще я оперират в сряда/утре/.
И още една тъжна новина. Дениса има нужда от подкрепа. Вижте дневничето и

Денис мила нямам  думи с който да мога да те отеша поне малко,просто те прегръщам силно  :balk_21: :balk_145: :balk_145: :balk_145: не е справедливо така немога да разбера защо се случват такива неща боже,ох немога да пиша още веднъж съжалявам с цялата си същност мила  :(
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Мили Боже,защо тая мъка.Много ми е мъчно за Дениса.Защо трябва да се случват такива лоши неща.
Радостинче,къде си бе,взех да се притеснявам за теб.Хайде пиши какво става.
« Последна редакция: Ноември 17, 2009, 19:38:14 pm от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

stertje

• 538
  • звездобройка
 :balk_144: :balk_145: :balk_144: Няма по страшно от това да загубиш детенцето си, бебенцето си...Много мъчно ми стана. :balk_144:
<br />[/url][img]http://ticker
*
 :balk_145:  :balk_145:  :balk_145:
Дени, много съжалявам, мила!
Гардже, тя Джиджи ти е отговорила за Мегито!
А изследванията ги пуснах  "Юнайтед медикал Пловдив", по предписания на д-ри Даскалови!
Сттинкееееее, къде сиии???
Момичета, и аз сега прочетох за Дениска, толкова ми е мъчно, разплаках се...

Ето ме и мен.
Днес беше един натоварен ден за мен и нямах време за компютъра, а след като се прибрах се чувствах направо изцедена.

Та за сутрешния преглед, който стана направо следобеден, още не съм сигурна какво  ми е мнението, тотално съм объркана, леко разочарована и замислена какво да правя. Преглед нямаше само разговор, та сега да има да го обмислям цяла вечер.

А за втория преглед - имам си доминантно фоликулче 15мм на десния яйчник, левия си с много малки фоликулчета. Взеха ми секрет за цитонамазка, и док каза, че по шийката на матката има много цервикален секрет и овуто наближава. Та да го чакам до два максимум три дена.

Ами това е, чувствам се ужасно изморена и утре ще споделя повече подробности, влизам сега само да дам отчет, че то се стъмни докато се наканя :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Здравейте и от мен - току що прочетох за Дени !
Момичета понякога когато ни съобщи някой щастливата новина си казвам ето на стават чудеса !
Но когато стане нещо такова ми засяда една голяма буца на гърлото и ми се плаче плаче !Какво нещо е живота колко тежки моменти ни е потготвила сътбата !
[/url]
*
Здравейте и от мен - току що прочетох за Дени !
Момичета понякога когато ни съобщи някой щастливата новина си казвам ето на стават чудеса !
Но когато стане нещо такова ми засяда една голяма буца на гърлото и ми се плаче плаче !Какво нещо е живота колко тежки моменти ни е потготвила сътбата !

Много боли  :(
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Няма утеха за това  :(
Може би единствено времето лекува болката и страха!

Дени, мила знай че мислено ние сме с теб!