0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

stertje

• 538
  • звездобройка
По молба на Гаржето, си опитвам късмета с тая темичка. Надявам се да ни донесе късмет и усмивки.
Нали знаете, че много ви обичам? :bighug:

ОЧАКВАЩИ       :bfp:
titibar - 05.11   stork-boy yahoo_17
stertje - 23.11 stork-boy yahoo_17
Надеж - 24.11  stork-boy yahoo_17
yoanna - 24.11 stork-boy yahoo_17
Марина75 - 25.11 stork-boy yahoo_17
Мonkey :) - 27.11 stork-boy yahoo_17
Foveri - 27.11 stork-boy yahoo_17
tortila  - 02.12 stork-boy yahoo_17
madlen -    stork-boy yahoo_17

ЛОВУВАЩИ     :eggsperm:

Вивия     :sperm2:
Mims82   :sperm2:
anmar  :sperm2:
berche  :sperm2:
dageya  :sperm2:
nikid  :sperm2:
ПетяСт :sperm2:
Радосттинка :sperm2:

ВИДЯЛИ  :bfp: за месец Ноември  :D

Цвете    :kickgirl:
Скарлет  :kickboy:
Елина  :kickgirl: :
Елена86  :kickboy:
gbg123 :kickboy:

П.п ....  :wink:
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 16:20:19 pm от radosttinka »
<br />[/url][img]http://ticker
*
Добро утро!
Да ни е честита новата темичка!
Стерче, дано ти е лека ръчичката и да се напълни с +++++.
Хайде на кафенце:  :D

Днес ще ви почерпя, че моето момче порасна  :D
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 09:34:45 am от radosttinka »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Добро утро и от мен :) Понеделник е. Нека седмицата е изпълнена с усмивки и щастливи мигове :)
Стерче, мерси за темичката. Иначе, кой знае колко имаше да се навъртаме като гладни котета  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 09:35:00 am от radosttinka »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Добро утро и от мен!petqst благодаря за вкусотията! На очакващите :bfp -  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, а на ловуващите /където ще сложа и себе си/ - богат улов!
Успешна седмица на всички!
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 09:35:14 am от radosttinka »
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро! Да ни е честита новата темичка! Благодаря ти Стержи за което и дано да ти е на хубаво и да ти донесе късмет!!! Нека се изпълни с много хубави новини и положителни тестчета! :crossfingers: yahoo_17
Пете сядам за кафенцето-спинка ми се, така че ще ми дойде много добре!
Седмичката ще е много слънчева пожелавам ви и на вас само слънчеви емоции!
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 09:35:31 am от radosttinka »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Брей от 5,30ч.съм на работа и се повъртам,никой не ме съжали да пусне темичката.Стерче,много ти благодаря за темата,дано да ни е на късмет.
Лек ден и спорна седмица.
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 09:35:45 am от radosttinka »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Добро утро бейбита  :lol:
 Стерче,пу пу дано и на нас и на себе си донесеш късмет с новата темичка и се напълни с :bfp1: .
 Петя ама на такава софра как да не се седне ми кажи  :? ( а уж искам да отслабна,да да друг път  :lol:) ,мнооогооо благодаря и да ти е живо и здраво момчето  :D
 Аз ловувам,ама понеже след ден два спираме направо ще ме метнете в очакващи  :D 27.11.2009  yahoo_17.

Ами Маринка пусни я ти бре  :wink: ,може пък точно това да чака вашвто бебче за да се появи  :lol:
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 09:36:03 am от radosttinka »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро!
Стерче,ха дано ти е лека ръката за всички НЕчакащи,както и за теб,разбира се. yahoo_17
Петя,точно от такава закуска имам нужда,благодаря. osi_9

Да ти е живо и здраво момчето!Много късмет и да ти сбъдне мечтата!

Успешна и положителна нова седмица на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
А да бе,какъвто съм карък.Последния път като я пуснах всички ги навести вещицата.Пък и нали ме знаеш каква съм шматка,да вземат и другите ли да прихванат от мен :lol:.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Добро утро, сладурчета  :D

stertje, благодаря за темичката и дано има повече ++ тестчета
petqst,  ::cake:: да ти е живо и здраво момчето и много да те слуша  :wink: , мерси за почерпката, миличка
Анмарче, как си душичка, оздравяваш ли вече   :balk_138:
Мамче, дано следващите 9 месеца те пропусне вещицата  :crossfingers:
Маринче, от къде ти идват тия глупости на главата - не си карък  :hug2:

Успешна седмица на всички  :grouphug:

*
Добро утро ,на всички.Стерче благодаря за новата тема ,дано имаш лека ръка и донесе много положителни тестове на всички и на тебе разбира се.Петя и закуската е страхотна .Успешен ден на  :grouphug:всички  :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 09:35:24 am от foveri »
Добро утро и от мен успешна и много приятна седмица.

Хайде и аз да се запиша в новата темича :D

Стерче, благодаря  :D. Дано да ти е лека ръчичкта и да се напълните тема само с хубави новини и много ++++ тестчета :D

Петя да ти е живо и здраво момчето :D

Някой да има вести от Вики Ват, какво ли стана, мисля я тук от няколко дни, от както се отби и хвърли бомбата, че мисли да прави тестче. Какво ли стана? Вики как си?

Аз продължавам с тестовето за Ову, досега са все ----, но утре нямам търпение да мине прегледа да вида какво се случва :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

stertje

• 538
  • звездобройка
Благодаря ви момичета! Дано - от вашите уста , в божиите уши! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и не само на мене, а на всички нас! Днес ми е преломен ден, по принцип на всеки 3 ден след задържана малко висока темперетура и на следващия пада, така че наистина имам нужда от вашите стиснати палчета.
Чудеса стават, вярвам искрено в това!
Петич - Честит ти рожденик, дано неговото пожелание днес се сбъдне! Ей, къде е Коледа другия месец! yahoo_17 stork-boy :crossfingers:. Весел празник!
Радост - как какво, и плюсчето ще дойде. :wink:
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 09:56:59 am от stertje »
*
Добро утрооооооо на усмихнатите ми момичета. Стердж миличка благодаря за темата.Дано всички видят +++++.
Пете страааашна закуска благодаря ти.
Ей болничките оздравяхте ли вече? Стискам палчета на всички да сте много усмихнати и само +++ да виждане  :bighug:
*
Мамче, дано следващите 9 месеца те пропусне вещицата  :crossfingers:
Вече ме посети,Наде,но ти благодаря. :hug2:Ще си запазя пожеланието за следващият месец.
Дано имаме повече Коледни чудеса. yahoo_33

Някой да има вести от Вики Ват, какво ли стана, мисля я тук от няколко дни, от както се отби и хвърли бомбата, че мисли да прави тестче. Какво ли стана? Вики как си?

И аз очаквам хубави новини от Вики. :crossfingers:
Анизко,нищо не казваш. :wink:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Добро утро и от мен, момичета!
Стерче, благодаря ти за темичката! Дано да се напълни с мноогооо положителни тестчета!  Гледам на мен сини крачета си ми сложила, ще видим дали ще познаеш. :)
Петя, благодаря за закуската. Направо не мога да й устоя. Да ти е виж и здрав рожденника и много усмивки да ти носи!
Успешен ден на всички!
Мамче, аз именно това имах предвид - следващите 9м.  :D

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Мамче, миличка какво да кажа, чакам си "видов ден" дано след него да има с какво да се похваля  :bighug:! Пък и аз се присъединявам към пожеланията на Надето за теб-ти знаеш колко много ще ти стискам палци!  :crossfingers:
Гладех снимките...варненкиии...много ви завиждам, ама биричка не видях на масата-3 пъти гледах  :drunk: beer:: :beerdr: или вие сте ги скрили нали?!
п.с.Вики, видях че четеш  :crossfingers: :bighug:
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Ех, аз пак се разциврих като гледах едно любимо клипче:

http://www.youtube.com/watch?v=uHC-R7wJ1g4

Къде ли е нашето щъркелче?