0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро,банда! :)
Много нови бебеискащи,добре сте ни дошли! :welcome_1: Желая ви скорошен успех.
Маринке,благодарско за кафенцето,и аз съм в компанията.
kete,съжалявам мила. :hug2: Потъгувай си и смело напред,борбата продължава...
Стиснати палчета на Цветето и Радост.Да пишете след прегледите. :crossfingers: yahoo_17
ПП:Нямаме си закуска,и тъй като освен мен има и друго гладничко,сервирам:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Много ви благодаря момичета  :bighug:

Разбира се, че после ще се отчета :D

Гардже, прегледа при моя док е по здравна каса, така че с узи без узи все 2.40лв :D - пък и не мога да кажа аз вече знам какво става с фоликулите ми защото ходих и при друг лекар за второ мнение :?, не е нито учтиво, нито правилно.
Абе и аз се подредих една за днес :lol:, хубаво, че на работа ме търпят - че след час излизам, после се вращам и в следобед ще си трягвам по-рано...

Добре дошли на новите момичета  :D

Кете, съжалявам мила за резултата. Няма да се отчайваш, другия път :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Добро утроооооо мацки! Добре дошли на новите момичета и ви пожелавам да не се задържате много в тази тема. Успех на Цвети и Радост на прегледите, благодаря на Маринка за страхотното кафенце и прибавям една голяма маса със закуска за пригладнелите Да ви е сладко
Re: Maлко студена, но усмихната и късметлийска
« Отговор #83 -: Ноември 17, 2009, 09:37:16 am »
Добро утро, банда  :D

Радостче, имаш и моите палци, миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и дано имаш добри новини  :D
Анизи добре си го измислила - една влиза една излиза от темичка, ха дано  :crossfingers:
Анмарче, радвам се че си добре и да се пазиш ей  :bighug:
Благодаря на Маринка, Мамчето и Бебо за кафенцето и закуската  :bighug:
Цвети, чакаме да се отчетеш след прегледа, успех мила  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :welcome: на новите попълнения с пожелание да не се задържате дълго тук

Слънчев ден ви желая  :grouphug2:

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Цитат
Абе и аз се подредих една за днес , хубаво, че на работа ме търпят - че след час излизам, после се вращам и в следобед ще си трягвам по-рано...
Аз ти казах,шило в торба седи ли ,че и ти да мируваш.Айде всички силно да стискаме палци на Стинка.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Здравейте и от мен!
Добре дошли на новите момичета и скоро да се похвалят с бремелински коремчета!
Радостинче, успех на прегледите, мила, и наистина почвайте със земетресението. :)
Кете, да идва и да си заминава лелката, че ето Коледа идва, а с нея и твоето чудо.
Анмарче, радвам се, че си здравичка вече.
Стерче, стискам палци да се държи все така температурата!
Цвете, успех на прегледа! Само защо чакаш чак до сега, ние с тебе май по едно време вървим.
Хубав ден, момичета!
*
Добро утроооо ;)

Мнооого хубаво кафенце, мерси :)

Стерче, Ради, стискам ви палци силно, ама силно! Цветенце, ти да пускаш доклади от врме на време как се развивате :)

Скарлет, душичка, как си ти иначе?

Анмарчо, Надеж, Вени,  :kiss:

Аз днес ходих на преглед за миомата. Слава богу не е порастнала. Дано така си остане послушна! :) Матката ми била шантава - абсолютно изправена нагоре, но това не било никакъв проблем. Момичета, лигавица 10 мм след овулация добре ли е?

Целувки

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
 Здравейте и от мен  :wink:

Радостче късмет мила на прегледа!
Стерче, а дано ни зарадваш!

Фибчооо никакво отчайване за мен  :lol: То аз си знам че тоя месец не е станало, но за това пък другия месец ще се получи  :wink: Смятам всеки ден да ползвам рецептата на Маймуната  :lol:

На новите момичета - Добре дошли и скоро да се преместите в темата на бременните  :wink:

Ей момичета водат ни с 1 глас  :D , та а дано още някой гласува за нас.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Раши, 10мм. колко дена след ову ? Доколкото зная е добре. Моята 1 или 2 дена след ову беше 11мм. и доки каза "Супер е".
Радост, мислех че УЗИ никога не се поема от НЗОК ? Хайде чакам те да кажеш как мина първия преглед. Още стискам палците.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Кроуче, два дни след О. Супер сме значи с теб :)
Аз също платих само 2,40 т.е. УЗИ-то се поема от ЗК.

*
охх момичета благодаря ви за подкрепата мн сте милички,аз знам че е станало този месец но пих мн антибиотици и затова да не се е задържало днес го изхвърлих мн сташно беше/цяла месо/ извинявам се це съм толкова подробна  :oops:  малко ми е мъчно,но горе главата ,пожелавам на всяка скорошно преместване в другата темичка
 целувам ви  :balk_21:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Maлко студена, но усмихната и късметлийска
« Отговор #91 -: Ноември 17, 2009, 13:41:08 pm »
Ето ме и мен,сега да докладвам:всичко е наред,вътре в матката е, в 5 г.с. съм и за сега нещата вървят нормално,единственото притеснение е,че се е захванало ниско,за това ще трябва по-внимателно с кекса,никакви физически упражнения и фитнеси,поне докато не се вдигне.Сега вече официално мога да пусна вирусчета,пък дано всииииииички да се заразите с тях.  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Ноември 17, 2009, 13:42:45 pm от Цвете »
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Хоп под вирусите  :lol:
 :balk_47: браво Цвете - чудесна новина! Пазете се повечко и супех до финала!
*
браво :cheerleader: Цвете много се радвам за тебе ,пожелавам ти безпроблемна бременност  :cloud9:и на финала едно пухкаво бебче  :babyflips:
*
Супер, Цвети! Много се радвам за вас!
Леки и безпроблемни оставащи месеци!
Хоп, цоп, цопппп!
Поздравления Цвете, дай боже повече такива вирусчета за да може повече момичета да ги уловят! :balk_47: :balk_602:
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
Цвете, честито! Пожелавам ти прекрасна бременност. :cloud9:

Аз съм малко новак тука, ама не мога да се сдържа да не се мушна и аз под бебешките вирусчета, че мнооого ми трябват!

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
Мерси момичета така като гледам има много настроение в този форум..харесва ми все пак трябва да има кураж и търпение и много настроение  и всичко ще си дойде на мястото целувки и успех на всички  :wink:  :D и честито на бременните лека бременност им желая
*
Цвете,браво радвам се . :D И аз под прашеца,че ми трябва Коледно чудо. :occasion10:
Раши,10 мм е перфектна лигавица.Историята помни бременности и при 4мм!Така че,късмет!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Браво Цвети! Само така, и сега по спокойничко. :crossfingers: :cloud9:

Ааз днес се бях се замислила за Коледните пожелания, и си дадох сметка, че Ванко си беше точно едно такова сбъднато пожелание. Така че, нека да помечтаем. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
<br />[/url][img]http://ticker