0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря ти тортила
Оливия  :welcome: :bighug: :goodluck: знай, че тук винаги си добре дошла и да не се задържаш много  :D тук момичетата са много добрички и винаги помагат, подкрепата я имаш от всички ни
Вики Ват, сега с дуфастона вече ще дойде цикъла, няма начин просто :wink:. Всичко ще си дойде на мястото :)

Оливия, добре дошла :D. Тук ще намериш много подкрепа бъди сигурна :wink:. Два месеца са малко време, спокойно, ще стане бебчето. Ако имаш въпроси с радост ще ти отговаряме :wink:

Ели_ всичко ще се нареди :). Радвам се че СГ е била ок.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Благодаря Ви, момичета за топлото посрещане!  :youwoman:
Искрено пожелавам на вас и на себе си да си чатим в друга темичка скоро  :P
Аз съм обаче царица на внушенията и откакто сме започнали бебеправенето, всеки месец аз усещам най-различни бременни симптоми - ужасно изтощително преживяване. И най-ужасното е, че и мъжа си заразявам и той горкия място неможе да си намери.
Затова, ако имате някакъв съвет - различен от "опитай се да мислиш за друго", защото не става - ще ви послушам сляпо.  osi_9

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
За съжаление няма съвет за това,ама вие от много скоро правите опити за да си в такъв етап на мислене и всичко друго.Добре дошла при нас дано бързо се преместиш в бременилската темичка.Но като цяло по спокойно го карай, така само си вредиш,знам че е трудно ама няма как  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Оливия,добре дошла си при нас.Но както Искра ти е казала,не се вкарвай във филми,рано е още.Два мес.наистина са много кратко време.Знай че бебето не идва тогава когато ние решим.Дано да не се налага да вървиш по трудния път на стерилитета.За сега по-малко чети,по-вече действайте.Лек да не мислиш за това няма,просто проумей че още ти е твърде рано да мислиш за проблеми.Успех ти желая от сърце.
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 14:57:28 pm от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Здравейте и от мен  :wink:

Оливия добре дошла и дано много скоро да се преместиш в темичката на бременните!

Ние с мъжа ми още ремонтираме, но му се вижда края и като свършиме ще ви пусна няколко снимчици да видите какво сътворихме самички.

Стерче, мила, а дано ръката ти е лека и темичката ти се напълни с положителни тестчета - и твоя и нашите  :wink:

Аз от вчера съм с ПМС и очаквам до 2 дена да се появи онова червено нещо  :?
*
Благодаря ви, момичета! Моят проблем е, че аз много отдавна го искам, макар и само от 3 месеца да опитваме. С моя мъж сме заедно от 8 години и както кометирате в една от предишните темички - всички се изреждат вече по няколко пъти да ни питат "Ами вие кога? Стига сте се услушвали - само вие останахте.." и т.н.
А има и нещо друго  :( - когато бях на 21 правих аборт.. тогава не му беше времето, а сега умирам от страх дали ще се получи.

Извинявайте, че помрачавам началото на една хубава седмица  :), надявам се в края и да има много положителни емоции  :wink:

*
Вики, съжалявам за теста, но дано скоро си посрещнеш цикъла и всичко потръгне нормално.

Криска, ПМС или друго е рано да се каже. :crossfingers: :crossfingers:

Раде, Оливия, добре дошли и бързо забременяване. Не става веднага и не става когато на нас ни се иска. Това го казах скоро на една позната и тя ме опроверга, като забременя първия месец - дано и при вас подейства  :)

Лека седмица на всички!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Оливия, добре дошла в нашите редици. За съжаление фазата с мисленето, с внушените симптоми, с очакването, тестовете ... е неизбежна, НО ти пожелавам да не минаваш на следващ етап, а директно да видиш двете чертички. Щом си имала забременяване в миналото, може и сега да се получи лесно. Пожелавам ти го от все сърце. Опитай да се развличаш повече и да се тревожиш по-малко, защото този стрес не води към по-добро, а напротив  :?

П.П: Споменах ли вече, че е понеделник ?
Клик   :lol:  :lol:  :lol:
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 15:30:51 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
много на място, Crow :)ситуацията при мен е такава напоследък, правя се, че работя и тайно чета форума :wink: Така се развличам  :oops:

Аз също съм нова, но все пак да поздравя Оливия с добре дошла!А на теб crow много благодаря  - колежката срещу мен е такава! Пълен хаос! :D :D :D osi_9
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
А на теб crow много благодаря  - колежката срещу мен е такава! Пълен хаос! :D :D :D osi_9
Това много не го разбрах  :oops:  :oops:  :oops:  Да не би да се скатава от работа "горкичката"  :lol:  :lol:  :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Здравейте момичета!
Честита нова тема! Нека тази седмица изпонапълните "третия списък" ;)
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Здравейте мацки :D :D :D
Гаргоууу,май е понеделник,ЪЪЪ??? :lol: :lol: :lol: Сега,слушай кво,след точно 4дни ще е петък :wink:
Викс,милооооо...гушшшш.....

На новите момичета - Добре дошли :D :D :D Ех,как е хубаво да се пълни темата със толкова много нетърпеливки :wink: Всичко ще се нареди момичета,дано при вас да е ден по-скоро....

Криси,стискам палци душа...няма се даваш до последно.Пък и да дойде,тегли й майната и удари едно :D и се приготвяй за нов месец на очаквания....нали няма да се спружваш сега ако ти дойде,щото мило - нЕма времЕ...
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
А на теб crow много благодаря  - колежката срещу мен е такава! Пълен хаос! :D :D :D osi_9
Това много не го разбрах  :oops:  :oops:  :oops:  Да не би да се скатава от работа "горкичката"  :lol:  :lol:  :lol:
Правилно си ме разбрала!!! :D
*
Момичета, понеже при мен времето е с 2 часа назад и нямам никакъв шанс да ви сервирам кафе или закуска утре сутрин, изпращам ви нещо за настроение през целия утрешен ден :)  и дано да е заразно :lol:

Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=e-UF-h1K4rM&feature=fvst

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Здравейте момичета  :D
Честита нова тема дано я напълните с много положителни тестчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Добре дошли на новите момичета и бързо омитане от тук  :wink:
ollivia тоя клип е нямам думи за първи път го видях преди сигурно половин година и оттогава като ми е гадно си го пускам да ме развеселява. :lol: :lol: :lol:
Приятна вечер и успешна седмица на всички.
Оливия клипчето е страхотно,ама моето любимо е това http://vbox7.com/play:af9e9946 и след това твоето,те определено ме развеселяват в тежки моменти  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Аз пак с моята Овутустова епопея :lol: - днес този тест хич не можах да го разбера какъв е. Отчитам го пак като отрицателен, но пък имаше доста видима втора черта...и сега един корем ме е свил. Да ви кажа незнам вие как я усещата тая овулация, аз никога не мога да разбера кога е, освен ако не видя хубава графика :wink: Нямам търпение утре да се добера до някой ултразвук :lol:

Иначе аз съм на творческа вълна, помагам на сестра ми с едно есе. Ама нещо забих :lol: и викам да ви драсна два реда :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Успешна седмица момичета!
Вики :bighug: