0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    stertje

  • ****
  • 538
  • звездобройка
Добро утро. Радостче - мерси за кафенцето! Вчера получих на майла си една молба за прибавяне на още едно момиче към видяли  :bfp: към списъчето а, именно - gbg123.
Честита бременност и леки 9 месеца! :cloud9: :crossfingers:

Ние ще посрещаме Синтер Клас - тоест свети Никола, но тука е доста помпозно, идва на кораб, после се качва на бял кон, и има много черни дечица с него - Зварте питен. Та утре всички дечица чакат вече какво ще им е оставил в обуката, ако са сложили морковче де и ако са били послушни през годината. А, тези които не са, щял да ги вземе обратно в Испания... :wink: Така изглеждат:



Лек и усмихнат ден момичета. Аз си чакам спокойно чумата днес мисля и смятам да и ударя един голям бой и да не я пускам при вас!
<br />[/url][img]http://ticker
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Ха добро утро.В разгара на работния за мен ден,остана време да ви хвърля едно око.Радостинче,мерси за кафенцето,вече второ пия и не мога да дойда на себе си.Пък и то снощи тук във Варна голямо люлеене имаше,направооооо цяла нощ не съм спала,викам си брей заметресение,пък то Радостинка и мъжо й гонят яйцето.Дръж се Варна Стинка ще те гази  :lol:.Ми ай дано го гепите вече бе,от кога чакам.
Дениска,радвам се че си добре,силна си ти бе,знам аз.С теб сме знаеш.
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 07:53:01 am от Марина75 »

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро!
Маринчеее и аз съм на работа днес ама докато ида ти ще приключиш май  :D :D :D
Присъединявам се за кафенце и бегам !
Приятна почивка на всички
Дениса душице надявам се възможно по- бързо да се възстановиш и физически и емоционално Гушкай малкия сладур и горе главата !
Айде лек ден !
[/url]
*
Ей много сте ми ранобудни за събота сутрин, така да знаете. Всички неработещи обратно по креватите. Аз се каня да заспивам след обилна телешка вечеря и бая винце, а колкото до инсето и яйцето, честно и искрено казано, взе да ми писва. Може да е от стимулацията, ама все на рев ме избива. В момента бременността за мен се превръща в абстракция от рода на неутриното - на теория се знае, че съществува, но рядко е улавяно при експерименти. Аман. Само не проумявам как е просъществувало човечеството. 8O
*
Добро утро и от мен .Благодаря на Радостинка за кафето .Честито на gbg123 и лека бременност.Лек и красив ден желая на всички .
*
Добро утро,момичета!
Присъединявам се към чудното кафенце на Радостинка. :)

Дръж се Варна Стинка ще те гази  :lol:.Ми ай дано го гепите вече бе,от кога чакам.

Ами хайде дано! :lol: :crossfingers:
Дениска,радвам се,че си по-добре,доколкото това е възможно. :hug2:

"Днес е Деня на православното християнско семейство,децата и християнската младеж.
В този ден цялото семейство се събира заедно.
Значението му е да се изтъкне какво е и какво трябва да бъде християнското семейство и кои са предпоставките и условията за едно здраво семейство, за един истински християнски семеен живот."
Честит празник на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Добро утро и от мен!Благодаря на Радостинка за ароматното кафенце, пожелавам ти успешен и богат улов!Но с това земетресение, за което споменавате във Варна /тук в балкана почти не се усети/ :D няма начин да не хванете яйчицето!)Честит празник на всички, да сте живи и здрави вие и вашите семейства! И не забравяйте че идва най-хубавия християнски празник, който дава нови надежди!Успех на всички ! :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Maлко студена, но усмихната и късметлийска
« Отговор #287 -: Ноември 21, 2009, 09:25:05 am »
Добро утро, ранобуднички! А бе хора днес си е почивен ден :wink: То за работарите, ОК, ама за почиващите, нещоооооо?
Абе Петенцеее ти май май пак си  :balk_199: , гледам няма я лентичката начииии,ей мноогооо набито око имам да знешш  :lol: :lol: :lol: , то и аз май пак на там вървя МАЙМУНСКИ МУ РАБОТИ хоооохохохох
Ей, усети ма, бреййй - ами реших да я махна :oops: не че пуша много, дръпвам си два-три пъти от цигарата на моя, но това си е пак пушек :D :D :D А и по си е добре от 1кут. на ден :D :D :D

Пете, точно в епицентъра сме :lol: следва най-силната вълна :lol: :lol: :lol:

Радост, ми то чак ние тук го усетихме! Ама дали беше от вас или тук от Вивка, на знааааам :lol: Най-силната днес ли ще е , олеййййй ще бягам в балкана :D :D :D Благодаря за кафето!Веднага се присъединявам!
Хайде лек и усмихват слънчев ден!
Добро утро, мацки!
Стинче, благодаря за кафенцето!
Дениска, силно гуш! Много силна жена си, възхищавам ти се!
Моят мъж се е размятал да прави палачинки, та отивам да го наглеждат, докато не е подпалил къщата. :)
Успешен ден на всички!
Добро и  :sunshine: утро.
 Хахахах Пете щом са цигарки ги надушвам от далечч нали съм им фен  :D , то и аз трябва да я махна че същата работа като теб  :D :D :D (Маринка не ми се карай,аз та обичкамммм  :P ).
 На нашето gbg123 едно голяяямоооо честитоооо,браво дано всичко е наред от тук нататък :lol:.
 Олеее Стерчеее мн са готини тези брее хахахахаха и аз ще сложа моркови по обувките да вземеш да им кажеш да наминат ли  :balk_5: , а иначе момичета да не забравите да напишете  :balk_173: на дядо коледа,че иначе няма подаръцииии  :D
 Аз днес ще съм мноогоо активна от към шетане  :dishes: :fridge: :hangclothes: :hangdry: , абе ужасс  osi_12 osi_11.
 Айде златни оставям ви за сега.
 Ооооо Котаранчето се е развилняло,само така земетръси яко ,и накрая от толкоз много секс всички ще си ходим по улиците и ще кофеем  :rockon: :rockon: :rockon: хихихихххих,благодаря и за кафенцето.Найстина ви оставям  :P
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: Maлко студена, но усмихната и късметлийска
« Отговор #290 -: Ноември 21, 2009, 10:15:37 am »
Добро утро  :D
Ама верно много сте ранобудни всички  :lol: :lol:

Радостче, мерси за кафенцето и само пазете Варна от цунами  :lol: :lol: , че тогава незнам как ще ви спасяваме  :lol: :lol:
Междудругото можеш да ме махнеш от очакващи, най-късно понеделник идва тая с метлата  :? - знам си аз....
Сега ще се надяваме на Коледно чудо, нали момичета  :D

Стерчи, това за което разказваш ще е много интересно за децата - представям си с какво нетърпение чакат подаръците  :D , сладурчета....

Цигуларче, и аз от време на време си задавам въпроса - как така планетата е толкова пренаселена, като всъщност не е толкова лесно  :?.....  :lol: :lol:

Приятна работа на всички - домашна и служебна  :)
Аз смятам да мързелувам  8)

*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Цитат
Хахахах Пете щом са цигарки ги надушвам от далечч нали съм им фен   , то и аз трябва да я махна че същата работа като теб     (Маринка не ми се карай,аз та обичкамммм   ).
Четкаджийка такава.Точно туй смятах да правя,да ти се карам,ама сега сърце не ми дава,като ми се мазниш тъй.Пък и инъче си знаеш какво те чака,хиено такава  osi_6,аааааааа.Другия път сме на маса за НЕпушачи,че тъй много криввате от правия път.
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 10:51:17 am от Марина75 »

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро!  :D Излюпих се и аз  :oops:
Мерси за кафенцето - пийвам, чета и аз като Исето почвам. Миялна, пералня, гладене, готвене и т.н. Но мисля следобед да се поразходя с моята приятелка, че то такова време изпуска ли се? Ей, направете си график с тези земетресения, да се разминават с по няколко минути, че ще взривите страната, бе хора  :lol: :lol: :lol:

Голяма съм заспа  :balk_132:
gbg123, Честито! Лека бременност и здраво детенце ти пожелавам!  :D
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 11:52:30 am от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Благодаря ви за добрите пожелания и искам да ви посъветвам нещо,пазете се от кихащи и кашлящи,т.к. аз спазвах всички препоръки за свинския грип,но въпреки това лежах 1 седмица с бронхоплемония и пак добре,че си пуснах кръвен тест преди да влезна в болницата,че да не правя ренген и се съобразиха за лечението.Искам и още нещо да кажа,че когато имате положителен кръвен тест навсякъде го признават и не плащате никъде и не е вярно това,че в 8г.с. седмица се водиш бременна!
Момичета винаги има надежда,аз събирах пари за лапаро,инсе,генетични и имунологични,имах проблеми с работата и дори не забелязях първите симтоми,чак като почна да ми закъснява се замислих,но как можеше да е истина,когато толкова лекари ме убеждаваха,че не може да стане.Беше голяма изненадата!
Днес е един от най-красивите християнски празници и се моля за всички вас,които очаквате 2 чертички да ги видите съвсем скоро.Аз живея в малък град и въпреки това тук има страхотен бум на раждаемостта и на двоики с проблеми.
Приятно прекарване на деня на Християнското семейство!
*
Здравейте компанията!
Гледам много сте активни - няма делник, няма празник!
Добре дошли на новите попълнения! Хайде да ни изненадате скоро и да повлечете крак!
На виделите  :bfp: честито!
Дени  :bighug: продължаваме напред!
На всички много целувки!
При мен още няма нищо и се побърквам от притеснение! Пих 5 дни дуфастон /в петък взех последното хапче/ и сега чакам. Дано ме посети оная с метлата, че иначе не знам...
Сега и аз отивам да домакинствам...ще ви наглеждам!
Приятен слънчев ден и весел празник! Довечера ще го отбележим подобаващо!
Маринкааа аз знам че си с мекичко сърчице и затова се подмазвамммм,ама я виш как успях да си запазя дупенцето да не е нашарено,че ти като гепиш тая пръчка  :? ахахххаххаха.
 Вики а дано дойде тоя цикъл начи най накрая че то.... стискам ти палчета.
 Гбг123 какво имаш впредвит с това че в 8г.с не се водиш бременна  osi_15 ?
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Исках да кажа,че мен много по-рано ме водиха бременна.Някиде из форумите имаше момичета,които твърдяха,че чак след 8 г.с. се водело бременност.Съжалявам,че не дъм се изразила правилно!
*
Добро утро мацкии , то вече обед ама :oops: докато се намотам да нахраня кучето, детето и да почна да чистя и ето то станало обед... Много се радвам за gbg123 дано това не е едниственото ново  :bfp: за тази седмица, чакам още...
Благодаря на Радостинка за кафенцето лек ден милички  :bighug:
И продължавайте със земетресенията, не са излишни нека и ние дето сме с вещици да ги усетим  :D
*
При мен още няма нищо и се побърквам от притеснение! Пих 5 дни дуфастон /в петък взех последното хапче/ и сега чакам. Дано ме посети оная с метлата, че иначе не знам...
Вики,след спирането на Дуфастона,МЦ трябва да дойде м/у 2-10 ден.Дано най-сетне пристига и да се успокоиш. yahoo_33
Момичета винаги има надежда,аз събирах пари за лапаро,инсе,генетични и имунологични,имах проблеми с работата и дори не забелязях първите симтоми,чак като почна да ми закъснява се замислих,но как можеше да е истина,когато толкова лекари ме убеждаваха,че не може да стане.Беше голяма изненадата!
Ето доказателството,че чудесата се случват когато най-малко ги очакваме. :)
Още веднъж "Честито!"(бях го направила в предишна тема)Да е лека до края,с живо и здраво бебче на финала. :babyflips:

Сега ще се надяваме на Коледно чудо, нали момичета  :D
Несъмнено.Ще се молим Дядо Коледа да донесе цяла торба с  :bfp1: santa2

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Не искам да ви развалям настроението, но искам да ви пусна една песен, която толкова истински описва това което чувстваме и си мислим /поне за мен е така/ - http://vbox7.com/play:bde3d957  :balk_146: