0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Росито,добре си дошла,и аз да кажа.
Не може да правиш стимулация без:
=>разширена спермограма с включен Крюгер тест, направена в клиника по стерилитет;
=>изследване за проходимост на тръбите(Хидротубация или Цветна снимка),
=>хормонални изследвания
и без да си под непрекъснат лекарски контрол! :balk_149:
Ако не се е съобразил лекарят ти с това - сменяй го!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Мерси много. :flower:
Пете, ще те черпя ендо :wink:

Голям агитатор си, ама трябва да спечелим надпреварата :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Добре дошли на новите мацки :)  :welcome: yahoo_17

Радостинке, душа, ама ти наистина много добре се справяш с модераторството. Хем си мила и добра, хем изключително информативна! Избирането ти беше най-правилното решение :)  :youwoman:

Късмет на всички!

Здравей Мамче изглежда моят лекар ги почна от зад на пред. Изледвания правих всякакви всичко си е в норма. Спермограма също преди 3 месеца даже утре сме на контролен след лечение "Ох дано вече всичко е нормално".Само не ми е правил снимка.
Раши  :balk_21:

Хайде, който не ходил да гласува и него ще почерпя - само да си продаде гласа :lol:
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Пете, ще те черпя ендо :wink:

Голям агитатор си, ама трябва да спечелим надпреварата :D
Ще спечелим и още как!  :D :D :D
А после ще има  :bellydance: :bellydance: :bellydance:  beer:: beer:: beer:: :music22: :music22: :music22:
Къде е и Исето, че да каже и наздравицата?  :D

Радостинке, душа, ама ти наистина много добре се справяш с модераторството. Хем си мила и добра, хем изключително информативна! Избирането ти беше най-правилното решение :)  :youwoman:

Подкрепям с две ръчички и с два крака  :D :D
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 16:36:26 pm от petqst »
Радостинке, душа, ама ти наистина много добре се справяш с модераторството. Хем си мила и добра, хем изключително информативна! Избирането ти беше най-правилното решение :)  :youwoman:

Ами ние за това си я избрахме ;)

*
Хихихи :)

Ама, верно бе, новите мацки, гласувайте за Щъкитата в номинациите! :)

*
Само не ми е правил снимка.
Може би най-важното.Тия лекари си изписват хаповете като бонбонки,а да не говорим за Клостила...
Успех ти желая! yahoo_33

Ще спечелим и още как!  :D :D :D
А после ще има  :bellydance: :bellydance: :bellydance:  beer:: beer:: beer:: :music22: :music22: :music22:
Къде е и Исето, че да каже и наздравицата?  :D
Хайде Маймункее! beer:: :party:  :bellydance:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Готово Раши вече гласувах как няма да подкрепим ЕСТЕСТВЕННО. :P :wink:
 8)Мерси Мамче
*
Готово Раши вече гласувах как няма да подкрепим ЕСТЕСТВЕННО. :P :wink:

yahoo_33 osi_9 :bighug:

Роси, в рамките на два часа може да си поправяш последния пост, така че ако си забравила да напишеш нещо, просто редактираш :wink:

Браво за вота :D. Хайде и теб да почерпя

Добре дошли на новите момичета  :)

То черпенето започнало,а аз се разхождам цял ден по улиците... :lol:

Радостинка се справя стрхотно  :D

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Хайде добре дошли на Търсеща и на Росито! Тази седмица супер много попълнения имаме, много желаещи за бебче-много ми харесва така! Хайде момичета дано да не се задържите много време тук!
И така по въпроса с гласуването да се стягате в кръста всичките и да гласувате, че АГ-то не се дават лесно, а после ще пием по едно и аз се нареждам ама не виждам любимото ми мохито! Май ще трябва сама да го сервирам
*
Здравейте момичета!

:welcome_1: на търсеща и на Роси! И няколкото момичета от тези дни, които пропуснах  :oops:
Всички скоро да се преместите в съседната тема на бременните.

Тази сутрин чух Дениса. Беше още в болницата, но каза, че днес трябва да я изпишат. Помоли ме да драсна един ред, защото знае че всички я мислим, но чак сега се прибирам. Мислех, че вече е писала. Звучеше ми добре, горе-долу, доколко човек може да е добре в такъв момент не знам. Много я обичам. Не знам дали съм успяла да й вдъхна нещо положително. Дениска, всички те обичаме и дано бързо да се възстановиш! Драсни някой ред, когато имаш желание, мила  :balk_21:

А за модераторакта -  :D тя си знае. Не веднъж съм казвала, че сме си я избрали, защото е най-добрият модератор за тази Щъркелова чета  stork-boy

Момичета,
:bighug:

« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 18:12:09 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Здравейте момичета и добре дошли на тези един-два-дни-след-мене включващи се :welcome:

аз тези два дни имам технически проблем с влизането на сайта, но така или иначе все още нямам с какво ново да се похваля освен, че температурата ми се държи засега.. дано да издържим и уикенда  :balk_138:
Малко ми е притеснено още да нахлувам в личното Ви пространство поотделно, затова ще ви кажа обобщено, че се радвам от сърце на хубавите новини  :bighug: и искрено подкрепям и съчуствам на тези, с по-трудните за преглъщане  :cuddle:

За малко да забравя - това го пазих за понеделник, но като сте почнали :)
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 18:23:56 pm от ollivia »

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
Оливиа  :crossfingers: :crossfingers: и за всички останали очакващи  :bfp: :bfp:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Охооооо почерпки туй онуй има тука.За мен няма ли ?Аз отдааааааавна съм гласувала за нашата банда.Ще ви наредя аз :wink:.Пък за модераторката ни,подкрепям изцяло,най-добрата е,просто уцелихме десятката.Аз много си я обичкам.
Добре дошли на новите момичета.Ама наистина тая седм.много попълнения,явно е седмица на новобранци в щъркеловата банда.
Роси,и аз бих те посъветвала да помислиш за друг лекар.Напълно безотговорно е да се прави стимул.без да е проверена проходимостта на тръбите и това както ти е казала Радост се прави до 10-ти ден на цикъла.Не прави нищо преди да ти направят ЦС.А кое точно питаш дали боли,поставянето на прегнила или ЦС,аз нещо не разбрах.
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 19:32:39 pm от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"