0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро,момичета.
Днес съм станала рано-рано,тъжно ми е за Дениска... :?
Не е вярно,че времето лекува-болката винаги я има,но по-важното е, че този период отминава,по-важното е че след него винаги идва по-добър.Та това,което мога да ти кажа е да не се оставяш на течението и на депресията.Всичко може да се преживее,не се забравя,болката не минава,но поне човек намира опора,за да не се повлече по течението.Вярвам,че ще имаш своята малка принцеска.Мила,ти си имаш вече едно слънчице,заради което просто не бива да се предаваш!Още веднъж силна виртуална прегръдка за теб! :bighug:
Слагам нещичко за вас,и дано денят ви е малко по-спокоен!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Добро утро :D

Наистина незнам какво да кажа :(.....Дени :cuddle:

Лек ден на всички :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро,момичета,въпреки че като прочетох за Дени не е толкова добро..... :(
Благодаря на всички за пожеланията,дано да ни се случват само хубави неща.
Мамче,благодаря ти за закуската.
Лек ден.
*
Добро утро!
Мамче, благодаря за кафето и закуската!
Лек и спорен ден!
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро момичета. И на мене още ми е тъжно за Дени...
Мамчо - мерси за кафенцето и закуската. Радостче - :bellydance: :cul2: :bed: - ти си знаеш. :wink:
Раши - много добра новина! Те какво смятат да я правят тази миома? :bighug:
Петя - хубава новина и при вас! :crossfingers: :bighug:
Уф, аз трябва да бягам на работа - айде лек ден милички! :coke:
<br />[/url][img]http://ticker
*
Добро утро !
Мамче мерси за кафенцето много ми се спи !
хайде по кафенце и да бяаме на работа !
Лек ден момиета !
[/url]
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро на всички. Стерче благодаря за новата темичка, дано да ни донесеш много късмет.
 :welcome_1: на новите момичета, надявам се, че ще ви е приятно и уютно при нас.

И аз току-що прочетох за Дени. Голяма трагедия и огромна мъка - дано да има близък до себе си, за да й помогне. Има нужда от подкрепа, а съпругът й е в Германия.  :balk_145: :balk_146:

Може ли да ви помоля да ме преместете от ловуващите в очакващите на 24.11.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро и от мен.От 7ч.се опитвам да пия с вас кафенце,ама нещо нета се беше прецакал и чак сега се появи.Мамче,благодаря за кафенцето.Хубав ден ви желая.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро, момичета!
Мерси за кафенцето!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Стерче,графиката ти върви много добре(пу-пу),дано те подмине вещицата! :crossfingers:
Петя и Радост,браво за добрите новини. :)
Мен пак ме мъчи главоболие,не знам вече какво ми има..? :?

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро и от мен! Мамче благодаря за кафенцето и за закуската!
Стинка  yahoo_17 :crossfingers: :hug2:
Аз съм се събудила в 3.30 часа и не можах повече да заспя. Мислих много, мислих за хиляди неща...не мога да спра да мисля и за Дени... :balk_144: :cuddle: Днес ще отида да запаля една свещичка и да помоля Господ такива неща никога да не се случват на никого!
Дано да е лек денят ви!
*
Добро утро момичета. Много тъга сее събрала напоследък в темичката, Дени  :bighug: трудно ще е мила, но ти сисилна и ще се справи, вярвамче ще имаш своето съкровище.
Аз да ви се похваля, днес взех резултатите от спермограматана мъжа ми, много по-добри са от предишните вече са 50 млн. и няма бактерия. Това ме обнадеждава, а като дойде вещицата /дано не идва/ ще пусна и хормонални за мен и ще се кунсултирам с гинеколога, ако нещо има съмнително ще бягаме към Плевен или Варна.
Мамче, благодаря ти за закусчицата и кафенцето.Стердж графиката върви мнооого добре :crossfingers:
Лек ден момичета.
Здравейте, много тъжна новина  :(
Съжалявам Дениска дано започне нов по-добър период от тук нататък  :bighug:
бебо_сн радвам се че всичко е наред със резултатите  :crossfingers: :crossfingers: за :bfp: Стерче и за теб  :crossfingers:
Мамче благодаря за закуската
Добре дошли на новите момичета  :welcome_1: и да не се задържат много
 Приятен и успешен ден
*
Добро утро!

Дениска, много ми е мъчно за теб! Само знай, че светлина винаги има и че сме с теб!  :bighug:

Стерчо,
ми засега няма да я пипат миомата, щом не расте. Ще я махат евентуално след като се случи раждане.

Ради, късмет!  :)

Бебо, прекрасна новина! :)

Хубав ден!

*
здравейте момичета .Благодаря за кафенцето .Наистина много жалко за случилото се с Дени.Съжалявам .Дано най-накрая всеки получи свойта доза сщастие .Пожелавам го на всички от сърце.  stork-boy   

Привет,
Радост, браво, мила, хайде сега един успешен лов и ще имаш твоето Коледно чудо  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Стерчи, дръж графиката все така  :goodluck: :crossfingers:
Бебо, браво на вас  :goodluck: :crossfingers:

Успешен ден на всички

бая се чудих дали да пиша,но се реших.ами ние с моята половинка имаме двва месеца неуспешни опити....и от днес ще продалжим,какво да ви кажа ще пописвам от време на време по нещичко когато ми е кофти и искам да споделя с някой(защото знам,че тук ни е сабрала обща цел)какво друго да кажа нз,затова едно клип4е ви пращам,което мен лично винаги ме развеселява.
http://vbox7.com/play:1834287a

п.с.нека всички да получим най-желания подарък за прадстоящите празници
andjjela здравей и  :welcome_1:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Здрасти andjjela пожелавам ти по малко да се задържиш в нашите редици  :wink:
*
andjjela   :welcome_1:[/color][/i]
И дано скоро да се ометеш в бременилската! :D