0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

posavetvaite me.
« -: Ноември 15, 2009, 17:15:38 pm »
 :) ZDRAVEITE NA VSI4KI.pREDI MESE4 I POLOVINA RODIX VTOROTO SI SETE NO BE6E MARTVO. osi_19
iSTORIATA E SLEDNATA PO VREME NA BREMENOSTA SI BIAX V 4UJBINA I S MAJA MI RE6IXME DA RAJDAM V BG.prebrax se v osmia mese4 kato termina mi be6e 01.09.09g.,otidox pri aku6er ginekolog v BG.,koito mi postavi data 26.09.09g. Stra6no se pretesnix za goliamata razlika v datite i vsiaka konsulta4ia kazvax che e goliama razlika.No nali znaete kak moje da kaje6 ne6to na doktor primerno che gre6i.I taka na 20.09.09g.polu4ix karvene,be6e v 24casa.otidoxme v bolnicata i tam be6e na smiana sa6tia doktor pri koito xodex na konsulta4ii.,pregleda me,sloji mi edna indjek4ia i si me prati v ka6ti kato kaza che mi e rano o6te.Ne me vidia na videozon ili ultrazvuk.,po4ti ne mojax da spa.Na drugia den ne use6tax deteto si 8O ne iskax da si go i pomisliam.Taka go nosix tri dni po4inalo.zadu6ilo se poneje biax go prenosila dosta.Rodix go napalno normalno,ima6e si vsi4ko :bori_007:,poiskax da go vidia,be6e momichen4e ima6e mnogo kosa i tolkova krasiva.Stanax nervna,podtisnata i ozlobena kam maja si.Tolkova me boli osi_1,taka mi e tejko i iskam deteto si,chiala bremenost ni6to mi niama,normalna.Dano pone uspeem da mu vzemem li4enza da ne praktikuva.Kak da bada onova v 8Oeselo momiche koeto se smee i ima poveche viara v dobroto i kasmeta si.Neznam dali moga da mina sa6tia pat na novo a tolkova iskam.Kakvo da pravia.  osi_7
« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 17:38:06 pm от fiola_28 »
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Re: posavetvaite me.
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2009, 17:57:06 pm »
Боже мили така съжелявам за това което си преживяла .И за сетен път се ядосвам за тази лекарска некадърност немърливост и незнам още какво да го нарека.И като се замисля голяма част от лекарите особенно в малките провинциални градове подхождат така и семействата страдат за това.Това е толкова груба лекарска грешка че думи нямам и не мога да проумея как е възможно да се случи това.Не искат нищо ново да научат тези лекари карат си я като преди 20-25год.като са завършили това учили и това е.Не искат да се развиват и това е.Но от тяхния мързел и безхаберие страдаме ние.Лично аз всеки път се ядосвам като отида на ЖК и попитам нещо лекаря за което съм чела тук в Зачатие че е добре да се направи че е препоръчително и т.н.И отговора му е много четеш спри да четеш ще си по добре.Ония ден го попитах за тази инж.която се слага флостерон мисля беще за дробчетата на бебетата понеже чета е добре да се сложи.Той за първи път чуваше това наименование и сега даже се чудя какво да правя.То май малко изместих темата ама наистина съжелявам за това което си преживяла незнам и как да ти кажа да намериш сили и за продължиш но въпреки всичко опитай имаш и други близки хора покрай теб поне заради тях опитай да бъдеш такава каквато си била.Пожелавам ти успех!
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2009, 18:03:24 pm »
fiola_28 много много съжалявам :balk_145: :balk_144:
Как може в наше време това нещо да се случва.Не мога да го проумея..аз бих го съдила за това.
Само не се предавай,мила :bighug:
« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 19:35:27 pm от Leila »

« Отговор #3 -: Ноември 15, 2009, 18:03:34 pm »
при мен първият път стана почти така - почина в мен, но в 7-ми месец. 4 дни корема ми беше горе, нищо не усещах -просто спря да ме рита.Не се предавай -следващият път ще успееш
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #4 -: Ноември 15, 2009, 18:19:42 pm »
Бъди силна мила!
Мъжа ти с нищо не е виновен и съм сигурна че и той страда!
Недей да хвърляш болката си върху него!

Сигурна съм че следващия път всичко ще е наред и ще можеш отново да се усмихваш!
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2009, 19:27:07 pm »
fiola_28 ужасно съжалявам, че това ти се е случило! Никой не бива да преживява това! Бъди силна и се опитай да намериш утеха именно в любимите си хора.
Как може в наше време това нещо да се случва.Не мога да го проумея..аз бих го съдила за това.
Подкрепям, че е за съд!
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2009, 20:26:50 pm »
Нали знаете, че осъден доктор няма....Затова лично бих го убила този изрод osi_7
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #7 -: Ноември 15, 2009, 20:27:52 pm »
Нали знаете, че осъден доктор няма....Затова лично бих го убила този изрод osi_7

В България наистина няма! За съжаление и самите доктори от солидарност се покриват един друг.
« Отговор #8 -: Ноември 15, 2009, 21:04:52 pm »
Аз нямам думи и незная какво да кажа , съжелявам за случелото се , бъди силна и продължи напред по силна , а за доктора бих го убила лично .  целувки от мен  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #9 -: Ноември 24, 2009, 21:22:42 pm »
blagodaria che me savetvate i do niakade mi pomagate za da moga da prodalja napred,kolkoto i da mi trudno.pregra6tam vi :bighug: :bighug:

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Ноември 25, 2009, 11:16:12 am от evro »