ZDRAVEITE NA VSI4KI.pREDI MESE4 I POLOVINA RODIX VTOROTO SI SETE NO BE6E MARTVO.
iSTORIATA E SLEDNATA PO VREME NA BREMENOSTA SI BIAX V 4UJBINA I S MAJA MI RE6IXME DA RAJDAM V BG.prebrax se v osmia mese4 kato termina mi be6e 01.09.09g.,otidox pri aku6er ginekolog v BG.,koito mi postavi data 26.09.09g. Stra6no se pretesnix za goliamata razlika v datite i vsiaka konsulta4ia kazvax che e goliama razlika.No nali znaete kak moje da kaje6 ne6to na doktor primerno che gre6i.I taka na 20.09.09g.polu4ix karvene,be6e v 24casa.otidoxme v bolnicata i tam be6e na smiana sa6tia doktor pri koito xodex na konsulta4ii.,pregleda me,sloji mi edna indjek4ia i si me prati v ka6ti kato kaza che mi e rano o6te.Ne me vidia na videozon ili ultrazvuk.,po4ti ne mojax da spa.Na drugia den ne use6tax deteto si
ne iskax da si go i pomisliam.Taka go nosix tri dni po4inalo.zadu6ilo se poneje biax go prenosila dosta.Rodix go napalno normalno,ima6e si vsi4ko
,poiskax da go vidia,be6e momichen4e ima6e mnogo kosa i tolkova krasiva.Stanax nervna,podtisnata i ozlobena kam maja si.Tolkova me boli
,taka mi e tejko i iskam deteto si,chiala bremenost ni6to mi niama,normalna.Dano pone uspeem da mu vzemem li4enza da ne praktikuva.Kak da bada onova v 8Oeselo momiche koeto se smee i ima poveche viara v dobroto i kasmeta si.Neznam dali moga da mina sa6tia pat na novo a tolkova iskam.Kakvo da pravia.