0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
оффф, ама пусти напразни надежди:)
« -: Април 25, 2006, 17:45:29 pm »
Няколко дена преди датата на М имах леко кърваво зацапване, аналогично като при предната бременност, а силно напрегнати ми станаха гърдите даже още и преди това. Така се зарадвах, викам си тва ще да е!:) И аха да направя на един ден закъснение тест, и ми дойде. И сега, втори ден вече, а гърдите ми са мн напрегнати. Знам, че и при бременност може да има кръвотечение понякога, но много оскъдно и няма как да го сбъркаш с М. Ами по - слабо ми е от обикновено, ама чак много оскъдно не е, да правя ли изобщо тест, струва ми се глупаво направо. ..[/list]
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #1 -: Април 25, 2006, 17:52:42 pm »
Аз бих направила...ей така просто за да си сигурна.И ако сега не е станало следващият път ще стане.Вярвай в това.
*
« Отговор #2 -: Април 25, 2006, 18:17:54 pm »
Цветенце, а базалната температура мериш ли и какви са стойностите? По някой път наистина в начална бременност има слабо кървене, но много слабо и не може да го сбъркаш с М.
*
« Отговор #3 -: Април 25, 2006, 18:18:17 pm »
Да ти каже кака ти Тигра сега  :lol: .На мене също с ми дойде и то ми течеше много по-силно от колкото при мензис и това обилно кръвотечение придружено с големи съсиреци , тест отрицателен , отивам на профилактичен преглед след 2 седмици ,защото пак ми дойде макар за 2 дни само и познай - бременост в 5 г.с..Отделен е въпроса че  до там си остана бременноста, но мисълта ми е ,че не е невъзможно ,изчакай още някой друг ден , повтори теста или най-добре кръвен си направи.Хайде стискам ти палци и дано да ни поднесеш добра новина
« Отговор #4 -: Април 25, 2006, 19:44:16 pm »
моята приятелка чакаше бременност и се тръшкаше че не става,а разбра чак след 3-тия месец,защото имаше обилен мензис като всеки път.Само дето доктора я караше да си мери температурата,а тя-все висока,роди здраво момиченце без проблеми.Това все-пак са редки случаи така че не се надявай напразно.Аз всеки месец се утешавам,че може да е цв.бременност,но уви.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #5 -: Април 25, 2006, 20:27:52 pm »
М да и съседката разбра в 4 месец и полвина. И на нея си и идваше както си трябва. И отиде на първия си преглед в 7 месец 8O , таман кат ромките.  :P
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #6 -: Април 25, 2006, 20:29:36 pm »
А стига бе! Тва не е за вярване!
*
« Отговор #7 -: Април 25, 2006, 20:43:32 pm »
Цитат на: lady_11
А стига бе! Тва не е за вярване!

:balk_22: Аз също зная за такъв случай,затова не се учудвай!Жената разбра в 5-ят месец,имаше дете и не си и помисляла за друго,а се появиха близначета-сладурчета :dating:
« Отговор #8 -: Април 25, 2006, 21:17:15 pm »
А какво ще кажете за акушерка, която разбира за втората си бременност в 5-ия месец  :lol:
Лично я познавам  :D
Това не е от глупост, ей! Няма да се подигравате на жените, просто не са очаквали, че са бременни.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #9 -: Април 25, 2006, 21:45:25 pm »
И моята сестра има 4 деца,и при две от тях цветна бременност !разбра чак в 4 месец като не и дойде.Но все пак е късметлийка за разлика от мен. :lol:
« Отговор #10 -: Април 25, 2006, 21:46:56 pm »
А бебчо не шава ли вече в 5 месец? :P Каккво си мислят ???

*

Anonymous

« Отговор #11 -: Април 25, 2006, 22:15:41 pm »
да бе и аз тва не мога да го схвана как така като се има на впредвид че вече след четвърти месец се усеща и то добре,Е не съм забременявала но са ми казвали вече родили жени.просто ми е чудно не искам да прозвучи че не вярвам,но аз като че ли винаги съм изключвала за себе си такъв вариянт.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #12 -: Април 25, 2006, 22:18:05 pm »
Госта съм аз сорка забравих да се логна
*
« Отговор #13 -: Април 26, 2006, 00:49:00 am »
Ох, и на мен тези истории ми се струват невероятни, НО лично познавам жена (интелигентна, образована...), която не е разбрала, че е бременна, докато не й казали, че започва да ражда 8O  8O  8O
Не знам как е станало, не ми е толкова близка да я разпитвам, но знам, че беше голям шок за всички, наистина не знаеха...
Детето е на 9 години вече...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #14 -: Април 26, 2006, 07:22:54 am »
Цитат на: tzvetenze
Ох, и на мен тези истории ми се струват невероятни, НО лично познавам жена (интелигентна, образована...), която не е разбрала, че е бременна, докато не й казали, че започва да ражда 8O  8O  8O
Не знам как е станало, не ми е толкова близка да я разпитвам, но знам, че беше голям шок за всички, наистина не знаеха...
Детето е на 9 години вече...

А на 4,5 месеца, когато е почнало да рита бебето или при контракциите от движениията му? Не го вярвам.Неможе интелигентена жена  да не разбере,че е бременна толкова време. Извинявай.
А тя със свръх тегло ли е?Защото иначе,растящият корем няма как да не те усъмни.
ПП.Скоро разбрах за една моя съседка ,че чака трето дете. Разбрала чак в 4 месец,като отишла на лекар. Всеки месец си и идвал М. Винаги така е забременявала - без да разбере. Но при нея причината е, че не е много интелигентна. Плаче, че не иска трето дете, но вече е късно.   Изобщо не я оправдавам- две бременности  с М в началото и да не вземе по-сериозни мерки (контрацептивни)? Хора всякакви. :roll:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #15 -: Април 26, 2006, 08:20:52 am »
може и да е станало аз имах една саседка на която саи и казали ,че мажаи не може да има деца поради травма в детството осиновилиси.Обаче тя има проблеми с бабреците и не е от наи слабите мисли чее от тях изведнаж почват силни болки и тя си мисли от бабрецитее викат линееика и се оказва ,че тя ражда така,че може да стават чудеса успех дано при теб е станало стискам палци  :crossfingers:  :crossfingers: дано скоро се похвалиш с двете чертички :bfp1:
« Отговор #16 -: Април 26, 2006, 08:34:57 am »
Цитат на: krem4o
викат линееика и се оказва ,че тя ражда

Ето това е най-фрапиращия случай 8O
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #17 -: Април 26, 2006, 08:36:37 am »
Една жена разказа същата история в Искрено и лично :roll:
*

Anonymous

« Отговор #18 -: Април 26, 2006, 10:15:01 am »
аз разбрах с тест ,че съм бременна преди датата на цикала, но на датата си прокървих! Мноого се разочаровах. Три дни имах кървене/ не силно, но не и зацапване,/Гърдите ме боляха адски! След три дни редовно кървене започна двумесечно зацапване! На 10 ден след като уж ми дойде, направих тест. Пак +. Отидох на лекар, всичко си беше наред! Случват се такива неща!
*
« Отговор #19 -: Април 26, 2006, 10:45:48 am »
здравейте,по повод странните случеи:)
американка  на 21 години е верно беше пълничка:)
та момичето незнаеше че е бременно докато не започна да ражда,страшното в случея беше че раждането започна докато тя беше на почивка кадето имаше само един док. ,спец. по всичкология , но явно си беше късметлийка ,роди си нормално никакви проблеми здарво бебе :)
та на въпросите за болки ритания и растящ корем си имаше обяснения момичето,като проблеми с бъбреците със стомаха,газове и тн.:)