0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: На ледена пързалка в събота! :)
« Отговор #40 -: Ноември 14, 2009, 11:26:18 am »

Голяма веселба днес на пързалката  :D
*
« Отговор #41 -: Ноември 14, 2009, 11:34:00 am »
И аз ще отсъствам от пързалката  :(
Изрових си кънките и ги измих. Е може би ще трябва да се понаточат. Върнах се в детството. Даже ми пише името с флумастер от вътрешната страна. Но се разболях. Нощес се събудих с температура и зъбите ми така тракаха, че не можех да си удържа ченето. Сега съм много по-добре, но не смея да мърдам от къщи. Забавлявайте се и чакаме снимки. Надявам се, че ще повторите мероприятието и аз ще се търкалям с вас следващия път!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #42 -: Ноември 14, 2009, 15:45:08 pm »
Момичета и аз отпадам  :(.Мислех,че гостите ще ми се разминат ,но уви.Отивам да пазарувам и след това да готвя.Весело прекарване!
*
« Отговор #43 -: Ноември 14, 2009, 17:03:11 pm »
То като гледам ще сме аз, Рали, Шефа, Руми(ognyana) със сина си, Ели (Nataly) и една моя приятелка :) Другия път да сте повече на линия, иначе ще си подам оставката като орг секретар и си отивам в Разград ;)
« Отговор #44 -: Ноември 14, 2009, 20:58:26 pm »
Хей, кънкьорките
Как бяха съчетанията на леда
Кой отнесе златния медал

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #45 -: Ноември 14, 2009, 21:20:41 pm »
И аз чакам инфо. снимки нещо, разкази .... ей такива неща. Айде бе - де се затрихте!
*
« Отговор #46 -: Ноември 14, 2009, 21:25:19 pm »
Предполагам, че сгряват гърло в някой бар до пързалката :wink: :lol:, ако ли не ги превързват в някоя болница... :(

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #47 -: Ноември 14, 2009, 22:19:39 pm »
Предполагам, че сгряват гърло в някой бар до пързалката :wink: :lol:, ако ли не ги превързват в някоя болница... :(
това ноистина ме разсмя :lol: :lol: :lol:
дано първата част е в действие  :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #48 -: Ноември 14, 2009, 22:22:53 pm »
това ноистина ме разсмя :lol: :lol: :lol:
дано първата част е в действие  :wink:
ДАНО

*
« Отговор #49 -: Ноември 14, 2009, 22:25:29 pm »
Върнахме се! Беше супер! Много ни хареса, голямо шоу беше. Паднах веднъж, много ясно :)
Ама после малко по малко...
В един момента си карам аз и някакъв кретен паднал на леда пред мен. Ами сега...Не мога да завивам, не мога да се въртя....Оглеждам се, никоя от чумите не е около мен, а приближавам с бясна скорост.... Ама човека като ми видя уплашената физиономия и се изпари яко дим....
*
« Отговор #50 -: Ноември 14, 2009, 22:53:11 pm »
Ехеее, а компрометиращи снимки няма ли да видим?  :jump12:
Другият път съм на линия. Мимо, щом само веднъж си паднала направо си за медал!
Ще ми видите мене колко време ще съм права и колко време седнала на д.  :lol: :lol: :lol:
П.П. Ако някой е забелязал тази подробност там точат ли кънки? Защото аз моите вчера ги извадих от мазето, ама имат нужда от лека реставрация!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #51 -: Ноември 14, 2009, 23:29:19 pm »
Както Мимка е написала беше мнооого хубаво. :D
Тя се справи отлично и не я слушайте...била паднала 8O, глупости...просто искаше да усети мириса на леда :lol: :lol: :lol:
И аз да ви каза под секрет...като я налетяха разни младежи Мимка, изпотрепаха се кой да я учи да кара, ама тя блее...ни чуе, ни види... 8O.

п.п. Анмар, там точат кънки.
*
« Отговор #52 -: Ноември 14, 2009, 23:32:22 pm »

И аз да ви каза под секрет...като я налетяха разни младежи Мимка, изпотрепаха се кой да я учи да кара, ама тя блее...ни чуе, ни види... 8O.

Те па едни младежи....   :jump12: :jump12: :jump12:
*
« Отговор #53 -: Ноември 15, 2009, 00:10:04 am »

Те па едни младежи....   :jump12: :jump12: :jump12:

А без хич  :mrgreen:
« Отговор #54 -: Ноември 15, 2009, 07:50:40 am »
Под секрет - младежите не бяха синеоки, тя затова не ги забеляза  :jump12: :jump12: :jump12:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #55 -: Ноември 15, 2009, 08:13:54 am »
Уф, тези пак ме подхванаха.....
Айде сега пускам само 1 снимка утешителна награда, кръщавам я Дупе 1, Дупе 2 и Дупе 3...
Стига ви толкова  :lol: :lol: :lol: :lol:

ДРУГИЯ ПЪТ ПОВЕЧЕ ХОРА НА ЛИНИЯ, НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ТАКА!!!
« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 08:23:21 am от Мимка »
*
« Отговор #56 -: Ноември 15, 2009, 19:59:37 pm »
записвам се за следващия път.Само да питам,на Зимния това малката пързалка ли е,че по инфо на мои приятели,голямата не работела
*
« Отговор #57 -: Ноември 15, 2009, 20:02:28 pm »
Да, малката е :)
Ами аз си мисля следващата да е по-другия уикенд. Предполагам повечето не могат през седмицата, а идния уикенд е Ден на християнското семейство и ние селяните си отиваме при мамите  :lol: :lol: :lol: Тъй че ако чакате организация от мен, вече за събота, 28ми..примерно. Ако случайно пък повечко хора успеят да се организират за през седмицата 19 часа, който и да е ден, аз съм на линия :)
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #58 -: Ноември 15, 2009, 20:04:39 pm »
През седмицата мисля, че няма свободна пързалка. Май че са само тренировки.
*
« Отговор #59 -: Ноември 15, 2009, 20:10:07 pm »
ЗИМЕН ДВОРЕЦ НА СПОРТА - гр. СОФИЯ (от 15.09.2009 г.)

понеделник - петък:
18:30 - 20:00 ч.