0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля ви,помогнете ми с резултатите от ЧХГ.
« Отговор #20 -: Ноември 26, 2009, 16:36:06 pm »
Здравейте милички след дълго лежане в болницата днес ме изписаха.Всичко свърши много зле за мое голямо съжаление.Със сълзи на очите ви пиша че се оказа извънматочна бременост която тъпите казанлъшки лекари откриха чак на седмия ден от престоя ми в болницата.Първо нищо не се видя освен някакво мехурче и много лигавица на третия ден друг лекар ме гледа и установи че има сакче в матката което не било още добре оформенно толкова много се зарадвах като ми го каза успокоих се и си казах че всичко ще е наред щом вече се вижда сакче и то в матката и ако се наложи щях да лежа за задържане до края само и само бебчето да е добре но уви след още два дни пак ме извикаха за преглед този път с вагинален ехограф,който за мое най голямо очудване до този момент не знаех че има и чудно защо преди това не ме погледнаха с него за да може да се види още от самото начало а не да ми дават празни надежди и безброй инжекции и лекарства който ми бяха излишни.След като видяха че бебчето е в тръбата направо се вцепених дори неможах да заплача от мъка,толкова бях разбита от тази жестока новина,незнаех какво да кажа и направя все едно не бях аз та кнали преди два дни видяха сакче как е възможно сега да го няма и на всичко отгоре да е в тръбата зародишчето ми. :( :( :(Питах какво следва и отговора беше операция другия лекар пък предлага да сме изчакали докато сама се разтрой бременността което направо вече ме разби,какво искаше този човек да ми се спука тръбата и чак тогава да ме оперира,просто нямам думи какъв ад изживях в тази болница,сто пъти съжалявам че не отидох другаде но явно така е било писано.Назначиха операцията да е след два дни понеже тези двама малоумници неможе ли да се справят и така разбрах от някой жени в болницата за един доктор който бил много добър и внимателен и найстина че беше така само той ми обърна внимание и му казах че искам той да ме оперира и го помолих в деня на операцията да ме погледне пак на ехограф за всеки случай,все пак имах още малка надежда че всичко ще е наред,но уви.Оперираха ме миналата сряда,беше ужасно два дни бях на едно кораво легло на системи и с катетър,всичко ме болеше и ми беше толкова мъчно и гадно,но на третия ден вече ми спряха системите и ме оставиха в моята стая едвам ставах от леглото защото вече трябваше да се оправям сама.И така два дни имах страшни болки като преди менст.и обилно кървене за кое то казаха че било нормално и т.н.биха ми бузколизин и ми мина но след два дни тъкмо когато трябваше да ме изписват друг проблем висока температура ту 37.5 ту 37.9 направо се побърках и отново никой не разбра защо става така и вече вчера вечерта ми спадна и тази сутрин пак нямаш и така мажнаха ми скобите и ме изписаха след толкова дни мъки и страдание.Никога няма да забравя всичко това,защото беше най ужасния месец в моя живот,на всичко отгоре момичето което ме наглася в операционната снимало зародишчето с телефона си и ми го показа докато бях в интензивното,толкова беше мъничко приличаше на запетайка и ми стана още по мъчно и немога и немога да се начудя как след толкова молби към господ след толкова години как можа да се случи точно така.Сега съм само със една и то запушена тръба и единствения начин мечтата ми да се сбъдне е да пробваме инвитро но докато не си стъпя на краката и почна работа няма да стане,само се моля до тогава да има пари в фонда и да се запиша и да бъда одобрена,друг начин за мен вече няма,господ ми отне едничкия нормален начин да забременея,но аз все още вярвам че ще ми помогне за збъдване на мечтата ми.Милички извинявам се за дългия пост но исках да ви споделя моята орис.Благодаря ви от сърце за всичко което направихте за мен.Бъдете живи и здрави.
С Божията помощ,ще сбъднем мечтата си!Вярвам в чудеса!
*
« Отговор #21 -: Ноември 26, 2009, 16:45:26 pm »
Меги нямам думи! 
:bighug: :bighug: :bighug:
Важното е сега да се оправиш!
Всичко си идва с времето! Дано от тук нататък всичко да е ОК :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #22 -: Ноември 26, 2009, 16:53:38 pm »
Съжалявам, миличка.
Мисли позитивно и не се оставяй на лоши мисли. Всичко ще е наред. Начертай си план и го следвай. Сега поне знаеш как стоят нещата при теб. Поинтересувай се за фонда и не чакай, а си подай документите възможно най-скоро. Тук има достатъчно информация, така че действай. Късмет ти желая и дано скоро сбъднеш най-голямата си мечта  :bighug:

« Отговор #23 -: Ноември 26, 2009, 17:52:08 pm »
Благодаря ви мили момичета ДЖИДЖИ И ПЕТЯ,без вас нямаше да се справя вие ми дадохте надежда ,вяра и ми помогнахте безкрайно много за което цял живот ще ви бъэда благодарна макар че всичко завърши ужасно за мен.Желая ви много скоро да гушнете свойте сладурчета живи и здрави.Пожелавам ви го от сърце.Пак ще ви пиша никога няма да забравя вас и благородната ви постъпка към мен.Нека бог винаги да е с вас и да ви помага.Благодаря ви за всичко.
« Отговор #24 -: Ноември 26, 2009, 18:19:49 pm »
Меги, мила, съжалявам за всичко, което се е наложило да преживееш!  :(
Желая ти бързо да се възстановиш, и физически, и емоционално. Опитай се да не мислиш за миналото. Започни да се готвиш за следващия опит, събирай документи за фонда, обмисляй го, настройвай се за него. Това ще ти помогне да гледаш по-ведро на идващите месеци, защото този опит ще е успешен и този път всичко ще бъде наред  :) :crossfingers:

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #25 -: Ноември 26, 2009, 20:21:38 pm »
Меги много съжалявам за случилото се :( Не мога с никакви думи да те успокоя, но знам че ще се справиш. Ще успееш момиче. Фонда е много добро решение. Само не губи време и си запиши час още от сега за някоя клиника по стерилитет в София - много се чака за първичен преглед, така че запиши час още от сега, за да може след около година да можеш да се вмъкнеш в графика им. Някои клиники имат малко по-ранни часове, така че ти пожелавам по-скоро да се оттърсиш от болката си и да запишеш час. Фонда одобрява всички с тубарен проблем, а щом при теб зачеване е възможно и само тръбите са проблем, то вярвам, че ин витрото ще е успешно. Не се отчайвай. Не си давай много време за сълзи, а се изправи колкото е възможно по-скоро, записвай си час за добра клиника и действай. Не губи повече време по казанлъшките болници. Вярвам, че много скоро ще ни пишеш с хубави новини !
 Целувки !
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 20:23:59 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #26 -: Ноември 26, 2009, 22:25:29 pm »
Меги  :( съжелявам мила. аз също преминах през този кошмар миналия месец, но времето лекува. сега знаят всички, защото само питат, а аз не крия-олеква повярвай. споделяйки, намерих сили и вяра да проодължа. от сърце ти желая бързо възстановяване, след което подай документи за инвитро-не е страшно, а е начин да прегърнем мечтите си. кураж мила и не се обвинявай излишно, природата не може да бъде преодоляна за съжалене, като част от диагнозите.  :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #27 -: Ноември 27, 2009, 00:28:55 am »
Меги, искренно съжалявам :( за случилото се.Тъгата ти е голяма но съм сигурна,че си силен човек и няма да се предадеш.Както са ти казали и момичетата заеми се с фонда,мечтата ти ще се збъдне и ще гушнеш твоето бебче,че може и две.От мен много и силно стиснати палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и прегрътки :bighug:
Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!
« Отговор #28 -: Ноември 27, 2009, 08:54:04 am »
Благодаря ви момичета за съветите и загрижеността ви към мен.Радвам се че ви има и че бяхте до край със мен.Бъдете живи и здрави и нека мечтите ни скоро станат реалност,все пак вярвам че някой ден и аз ще прегърна своята рожбичка и сигурно дълго време ще я държа в прегръдките си,очаквам този момент толкова силно.