0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Албумчето е страхотно! Много хубава идея!
Момичета къде е това албумче... нещо съм пропуснала - ще ме зарадвате ли и мен с хубави снимки???
Ще ти пратя на лични.
Минавам да ви пожелая хубава и бебеносна вечер!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
dageya наистина си при добър лекар :), чувала съм само хубави неща за него, и че е наистина добър специалист и си разибира от работата, но ако имаш възможност да се консултираш с някой друг добър док - направи го :wink:.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Днес чак ми се светна лампата как работи моята застраховка, кое колко струва и как се плаща. Цялата сутрин прекарах на телефона в разправии с клиниката и застрахователната компания. Но положението е по-розово, отколкото допусках... та ми олекна. Ако някой се интересува, ще пиша в дневника си.

Иначе почвам нова стимулация с Кломид: 4&5 ден по 150мг, 6&7 ден по 100мг. 8O На 13 ден УЗИ и хормони. Нещо ме изненада докторът с тая схема, но тоя месец ще съм послушна и ще правя каквото ми кажат.

Фибче, много хубави бременни снимки си качила! Сега и другите бременни момичета (освен Дениска) да се включат.

Вики, къде се загуби тая твоя менструация? Дано най-после благоволи да се появи.

Искре, лекувай го твоя мъж бързо да оздравява, че много зле с тоя грип. Дано е само настинка.

Аз като поисках да ме ваксинират ми се изсмяха. Нямало достатъчно за бебетата и бременните, аз искам себе си да предпазя.
« Последна редакция: Ноември 10, 2009, 21:43:03 pm от cigularche »
*
Снимките са страхотни.......аааааах морееето :surfinga:
Хубава вечер на всички  :bighug:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Dageya втора консултация няма да ти е излишна!

Цигу наистина странна схема - 4 дена с различни дози. Общата доза на Клостила ти е 500 както и при предната. Докторите си знаят работата. При мен схемата също се променя за другия месец - от 3-7 ден по 100мг Костил, и 6,8,10 ден Пурегон 100, а Прегнила 10000 ед. около 13 ден

Ей Фибчееее айде твойта пупа да ни е на късмет и скоро и ние да се перчиме с такава  :wink:
*
При мен схемата също се променя за другия месец - от 3-7 ден по 100мг Костил, и 6,8,10 ден Пурегон 100, а Прегнила 10000 ед. около 13 ден

Криска, да видим как ще приключи месецът при теб, дано изобщо да не стигнеш до новата схема. :wink:
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Криска, да видим как ще приключи месецът при теб, дано изобщо да не стигнеш до новата схема. :wink:

Хич не се и надявам да ти кажа! Даже с нетърпение чакам да ми дойде  :?
Ако се случи такова нещо ще съм мнооого изненадана  :lol:

Хич не се и надявам да ти кажа! Даже с нетърпение чакам да ми дойде  :?
Ако се случи такова нещо ще съм мнооого изненадана  :lol:

Ами тогава ти пожелавам да бъдеш мнооогоооо приятно изненадана  :bighug: :goodluck:
 И на цигу и желая новата схема да бъде твоята.
 А фибо има едно мнооогооо сладинко тумбаче,пу и аз да имам такова хихиххи пу,пу,пу всички скоро да сме си с такива сладки тумбаци  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
А фибо има едно мнооогооо сладинко тумбаче,пу и аз да имам такова хихиххи пу,пу,пу всички скоро да сме си с такива сладки тумбаци  :D[/color][/i]
Хахахаха, тъкмо и аз го видях - Фибс, много ти отива- да знаеш!
ПуПупу и ааааааааааааааааааааааааааз  :D :D :D
Лека и спокойна вечер!
*
Здравейте момичета. Рядко пиша, но редовно ви чета и преживявам с вас.
Дано скоро всички излезем от тази тема. Яд ме е че съм в малък град и не мога да се запозная с вас.
Мога ли да видя албумчето ?
Лека вечер и ползотворна на всички
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
 :lol: :lol: :lol: бреееехх,не спите ли бе,среднощ пупи гледате :lol: :lol: :lol:
Тя пупата е сега още по по,ама рата кЪт гъба :lol:
Пу пу пу за всички таквиз тумбаци,че и по-хубави :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
Ааааа Фибчо, ето ме и мен отново в този късен час  :oops: :D. Ама няма как, то сега свърших работа (работя на смени). Та, да си дойдем на думата момичета,  osi_1 може ли и аз да се вмъкна в албумчето  :balk_116:. Но незнам като не съм на линия, дали може да ми се остави съобщение на лични.
Ние утре сме се събрали една банда, и отиваме малко да разпуснем за 2 дни  на чист въздух :balk_170:
И като се върна, се надявам да чета само хубави неща  :cheerleader: :crossfingers: yahoo_17 :bfp1: preggo ylinfant
А сега Ви прегръщам и ви пожелавам приятни сънища  :balk_126::bighug:
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 01:28:48 am от dageya »
Опа :oops: :oops: току що видях, че Искрето е свършила тая работа с албумчето - оведомила ме е. :sorry:  :D :D
Хайде лека вече, че ако остана още малко и ще трябва вече да викам "Добро утро" :D
*
Добро утро!Днес ще отменя Анизката.Сервирам за всеки вкус.

Хубав ден и се пазете от грипа!Исе,бързо оздравяване на мъжлето. yahoo_33

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,бързо да слагам кафето преди нкой да ме е изпреварил
Фиболински,мнооооооого ми харесаха снимките ти.Аз нали знаеш че с кокошките лягам,снощи не съм ги видяла,ама сутринта за кадем първо тумбака ти видях.А тоя плюшения зайо с бебчо ли си лафи там?
Криска,айде дано наистина да бъдеш супер изненадана тоя мес.
Радостинче,сложи ме в чакащи за 25.11.,пък каквото сабя покаже.
Лек и хубав ден ви желая.
П.П.Опи Мамчето ме изпревари,ама нищо пийте кафе има в изобилие тая сутрин.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Re: Нова седмица дойде, да я напълним със чертl
« Отговор #115 -: Ноември 11, 2009, 07:45:52 am »
Добро утро!
Благодаря на Мамчето и Маринка за чудните кафета!
Веднага сядам да си го пием заедно! :D
Дагея, приятно разпускане! :D
Лек и спорен ден на всички!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро и от мен! Благодаря и на Мамчето и на Маринката, че са ме отменили тази сутрин за кафенцето-веднага сядам, че така ми се спи, ама аз искам и да папам  :oops: http://www.legalworld.bg/showimg.php?filename=d446x335_16947.jpg , a може и това http://fema-bg.com/imc/musli.jpg ЗАПОВЯДАЙТЕ С МЕН!
Аз нещо се опитвам да изкукам-тази сутрин съм станала в 5.45ч. ама нямах РС и зяпах  :balk_127: е самичка де ама....кво да прави шматка като мен?!
Хайде днес ще ви държа под око  8O 8O 8O внимавам-много внимавам да не изпусна някоя новина  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 08:23:46 am от anizi »
Добро утро и от мен :balk_64: Страхотни кафенца и закуски :)  Приятен ден на всички. Пожелавам успех на Криска с най-приятната изненада този месец  :bfp: :balk_103: вярвам....
Добро утро Дами  :D
 на Мамчето и Маринка едно огромно благодаря за кафенцето и чайчето.
 Благодаря на всички за пожеланията към мъжа ми,той май успя на време да хване гадтта та сега е само хремав.Срещичката какво става сега кой сме само Радост,Маринка и аз ли не че ще ни е лошо  :D :D,ама хайде и другите включвайте се.А и за мястото пак не стана ясно устройва ли ни там  :?
бебо79 на лични  :wink:
 Дагея споко няма проблем,сега ще видя ти дали си се отчела в албумчето,забелязвам аз има хора дето нещо се спотайват Гарчееееееееее  :D :D :D
 Ами хайде стига съм бърборила ,лек и емоционален положително ден.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Исе,мен лично и мястото и часа ме устройват,Радостинка и тя каза че няма проблем.Май наистина симе си тричките,ама какво пък лошо ли ще нни е.Десс Десс и Деси дето ника й е с многото цифри,не помня точно как,отпадат и двечките имат ангажимент.За другите не знам,всички мълчат,никой не казва ще дойде ли,устройва ли ги мястото,ама както и да е ние трите сме на линия.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"