Добър деееен и от меееен
. Момичета много Ви благодаря за мнението. То ние тука по неволя сме си половин доктори
Аз накратко да обобщя вашите отговори, за да не Ви цитирам поотделно. Да, за първи път ми намират киста, доки при когото ходя се препоръчва с две ръце от момичетата в зачатие (иначе за по една цитонамазка си ходя при моята стара докторка, при която винаги всичко ми е ОК
). Незнам каква е кистата - вид и размери, защото не ми каза. Каза само, че е за операция, и че той самият много рядко съветва пациентките за такова нещо. Каза, че обикновено се лекува известно време, и тогава, но при мен не е така. Няма пункция, хапчета и т. н. То аз нали си направих устата. Даже говорим за коремна операция, а не за лапаро (както аз си мислех, като разбрах за операцията). Доки сподели, че чрез лапаро има вероятност да се спука кистата и да изтече в стомаха, и ако била злокачествена... (Да не дава Господ)Назначи ми да изследвам и СА125 (това го изрових из нета какво е, щото се поуплаших от наименованието "туморен маркер")
А иначе второ мнение задължително ще потърся. То обикновено така и трябва да е.
Целувки на всички. Малко ми е кофти, че Ви занимавам точно в тази тема, но тука най - често влизам и аз, и всички сте ми "познати"