0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Криска, значи може все пак да си е О :wink:, но наистина най-добре да си ходиш при своя док в София  :balk_602:

Аз съм съгласна, че ние рачетата сме Меки Гани :lol: :lol: :lol:, много трудно се оправям с рогатото в къщи ( теле :lol: :lol: :lol:), ама като следвам ритъма една напред, две назад се оправям :lol: :lol: :lol: и то добре :wink:

gbg123, честито :D, резултата си е много хубав.

Сега отивам да качвам снимки в албумчето :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Здравейте и от мен! Колко хубаво е стартирала новата седмица-мноого слънчево настроение пожелавам на всички ви! :balk_47: :balk_47: :balk_47:
Може да ме пишете в списъка с ловуващи тази седмица
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
[
Аз съм съгласна, че ние рачетата сме Меки Гани :lol: :lol: :lol:, много трудно се оправям с рогатото в къщи ( теле :lol: :lol: :lol:), ама като следвам ритъма една напред, две назад се оправям :lol: :lol: :lol: и то добре :wink:

Ей, сега пък меки Гани ... Я, какви сме хубавииии
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Ехо  здравейте и аз да се включа в новата темичка !
Дано я напълним с много ++++++
А сте писали многоо и до сега четох !
Честито на gbg123,- ето започна се пу пу дано цяла седмица да е така !
Лека вечер на всички !
[/url]
*
Аааа, Стинке, от вчера се каниш, и още не си ги качила, ааа???
Исее, ей това вече си е твоят маймун  :D :D :D
gbg123, честито , и леки 9 мес.!
Цигуларче, съжалявам, мила! Дано следващият месец да е твоят!
Ей ,хора то и аз съм теле, с мама, леля и свекърва РАК, а мъжо Скорпио! :D  :D :D
А сега, какво ще кажете? А, бе влязла съм им под кожата  :D :D :D
 Всички сте мнооого готини мацки!
И аз нямам нищо против раците. Даже ако можех да планувам кога ще забременея и родя, щях да си избера да се роди в края на юни например :) Заобиколена съм от раци /включително и половинката/ и са ми едни душички.... :)
И от мен честито на gbg123. Хубаво започва темата ;)
Цигу, чакаме с нетърпение Коледния .....положителен тест :)
А идеята за албумчето наистина е страхотна. Браво, Исе. Много ви се радвам на всички. Скоро май ще се напълни доста. Обещавам в най-скоро време и аз да кача някоя и друга снимка, въпреки, че не обичам много да се снимам и рядко го правя. Специално за случая обаче ще направя една сесийка :)


*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
А бе Меки Гани,тя и мама е РАК,ама у дома е винаги ред и дисциплина...пуу даже и рогатото не можа да я разменкне(сестра ми- козирог) :lol: :lol: :lol:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
Готова съм с албума, ама пусто му не ми излиза корицата, ама както и да е, да не спамя, че какъв пример ще давам :lol: :lol: :lol:

yoanna ей сега те премествам :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Привет и от мен! Успях да се добера до тук!
Пожелавам ви седмичка изпълнена само с положителни новини!
При мен нищо ново!
Лека вечер на всички!
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Чакайте и аз да видя какво имате против раченцата?!? Аз пък нямам нищо против рачетата  :wink: :bighug: на някои рачета съм им обещала даже нещо  :hug2:. Ние у дома сме 3 лъва и майката само е близнак, ама и с раците винаги съм се разбирала!!!
*
Ама нищо против раците, моля ви се. Напротив, мисълта ми беше, че опашатите/рогатите сме все с голяма уста и голямо его, а с раците, които познавам, се иска тънък и деликатен подход.
Едно голяяяяяяяяяямо здравейте и от мен  :bighug:
Момичета,  :help1:имам огромна нужда от вашето експертно мнение  :D. Бях на доки, уж да съм спокойна, че всичко ми е ОК.Само тая работа с моя шантав цикъл където ме притеснява малко де, че нали все ми зацапва по 2-3 дни предварително. Да ама не. Преглежда ме доки, и ми казва да се готвя за операция  :balk_145:  И аз osi_12 osi_12. Имам киста на яйчника (много яко, само това си нямам). Незнам колко е голяма, от скоро е, и каза, че не може да се лекува. Направо на операция. Каза ми да си направя изследвания и така... Та и този месец ми се попариха надеждите.
Направих си труда да попитам дали не би могло да е някое заблудено фоликулче, но не - киста е. И сега чакам да ми дойде, след около 5 дена, и след това да се готвя. Доки каза още, че едва ли ще изчезне след МЦ.
Вие какво мислите. Ох, извинявам се, че стана толкова дълго. Даже незнам дали да го пускам тука този въпрос  :oops: :oops: :oops:
Ееееееееейййййй то пък забравих да честитя на gbg123. Чудесни новини  :D :D
Хайде и от мен лека вечер
Ами честно да си кажа на мен ми се вижда прибързано това нещо с операцията.Още повече че май ти е за пръв път(поне така разбрах),не е ли редно първо да се проследят малко повече неща,от братовчедка ми знам,понеже тя правеше често кисти,но док.никога не прибързваше и успяваше по нормален начин да ги маха.Пак казвам че не съм мн компетентна,само си разсъждавам и казвам което аз мисля че е редно,но може и да греша.Успех дано някой знае нещо повече та да те насочи  :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Здравейте,нямах време миналата седмица да пиша и сега се записвам да е честита новата тема пълна с++++++++ тестове,сега да честитя на момичетата видели така мечтаните две черти лека и безпроблемна бременност на финал здрави бебоци,на останалите много стиснати палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:за кой от каквото има нужда.Аз съм си в ловуващи тъи като миналия месец го претупахме по ред причини разбира се и от вчера съм с гости които ще държа само при мен.Другата седмица ще ходя на профилактичен преглед за кисти,мисля и цитонамаска да направя,че имам някой съмнения и да продължим лова.Лека и спокойна нощ.
Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро поспаланкиии  :lol: :lol: :lol: на някой пие ли му се кафенцееее, а закусчуцаааа?????



Заповядайте! Даже до леглата ви ще ги донеса за да ви изненадам като се събудите!!! Ама както казва Маринка рано пиле, пано пее (ама и рано го колят), така че вие спинкайте, а аз ще си стоя тихичко и ще ви чакам!!!
dageya според мен трябва да чуеш още едно мнение преди да се подлагаш на подобни интервенции. Поне иди да чуеш може и същото да ти каже, но пък ако те оправи без операция  :ywoohoo:
« Последна редакция: Ноември 10, 2009, 06:06:41 am от anizi »
Ей, Анизи пак сън не си спала :D
Пийвам едно кафе набързо и изчезвам за работа, после ще се влюча от там :wink:

dageya и на мен ми се струва прибързано да се говори за операция. Аз съм имала кисти, едни се махат с цикъла, други не ( за тях ми изписват лекарства, но и те са махат). Док не ти ли каза какъв вид е кистата, това е от голямо значение, има кисти заради, които правят пункция, за други лапаро..., но съм отстанала с впечатление, че винаги пробват първо терапия някаква :?. Задължително потърси второ мнение, освен ако не си при някой наистина добър специалист.

Хайде лека и спорна от мен :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Добро утро и  от мен!
Ееее Анизко пак изби рибата с това ранно ставане. 8O Веднага се настанявам при вас с Радост,но замалко,че ще водя малкия на градинката.
Да честитя на gbg123!Лека и щастлива бременност!
dageya,много шокираща новина.Ама как така веднага под ножа,без да сте опитали друго??Според мен потърси и друго мнение,изчакай си МЦ и опитай с медикаменти. yahoo_33
Хубав ден на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро ,мацки.Анизка,мерси за кафенцето,на мен вече даже ми е второ,днес съм първа смяна и денят за мен отдавна е започнал.Ама сега да не вземете да ме заколите ,щото съм станала по-рано и от кокошките :lol:,ние с Анизка само пеем рано,няма да ни колите.
dageya,недей така да прибързваш и да лягаш под ножа,и аз така знам,първо лекарства ако не се махне и ако не става с пунктиране да я отстранят чак тогава операция,пък и ти казваш че е малка.Недей така,както всички са ти казали ,потърси още едно мнение.Успех ти желая,дано след не по-вече от мес.кистата ти да е история.
Цигуларчи,ами ти как така ще започваш стимул.без преглед,не бива така.Аз също никога до сега не съм имала задържани фол.,но на прегледа преди да започнем стимул.за ИКСИто цъфна такъв и съответно не започнахме стимул.,а лекарства за да се махне.Ти си знаеш,но моя съвет е първо преглед ,за да си сигурна че всичко е ок.Това с "никога до сега не съм имала задържан фоликул" не е обяснение.
gbg123,честито и от мен.Абе нещо не разбрах,къде не правят кръвен тест,че чак и те гледат като извънземно?Питам защото и аз имах случай като казах кръвен тест за бременност да ме изгледат тъпо,но като им кахах Бета ЧХГ,че искам да ми изсл. се светнаха.
Абе Варненските хубавици от щъркеловата групичка,само ние с Искра ли искаме да се съберем?Защо никой нищо не казва?Радостинче,предполагам нямаш нищо против че тук се уговаряме,ако има проблем кажи.Пък и ти нещо не казваш за събота.
Малееееееее аз какво направих бе,цял ферман.Ама нали съм Мара подробната и на всяка манджа мерудия да съм.Айде лек ден.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

    Чоки

  • ****
  • 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Здравейте, и аз да се запишя в новата темичка! Дано я напълним с много +++ тестчета! Колко много сте писали, не мога да ви изчета. Разгледах и албумчетата ви, страхотни сте, прекрасна идея, просто нямам думи. Страшно се забавлявам и се радвам, че вече имам визуална представа за вас. Ще гледам съвсем скоро и аз да си направя албумче.
Честито на gbg123,, добър старт за седмицата!
Лек ден на всички!