0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета. И аз съм чувала, че след аборт или раждане жената е "по-плодовита". Даже имах една приятелка, която забременя веднага след като роди и нейната докторка /тя си пада малко джаста праста/ я беше предупредила: "сега трябва много да се пазите, защото и на коляното да ти се из..... ще хванеш"  :oops:
Та оттам си правя и аз изводите. Дано да е така наистина.


*
Вики, на твое място още на момента купувам тест. Няма какво да му мислиш. Дано, дано... не зная възможно ли е (слаба ми е теорията), но много се надявам да се изненадаш както никога досега.  :crossfingers: :crossfingers:

Маринка, Петя, :bighug: Не сме нито първите, нито последните, които ще забременят въпреки мъжки фактор.

Днес научих, че наши приятели за втори път не са успели с инвитро - след положителен тест за бременност, всичко е приключило още в началото и никой от трите ембриона не се е задържал. Много ми е мъчно.

Аз тоя месец го карам споко. Не разсъждавам това ли ще е месецът, гледам и да не се взирам в календара. Знам си датата за следващото УЗИ, друго не ми трябва. С много мислене нито фоликулите ще узреят повече, нито сперматозоидите ще се разбързат. Пия си винцето, ходя на басейн да плувам... нормален живот, пък да става каквото ще.

Пожелавам на всички спокойна вечер, спокойни почивни дни, и спокоен месец.
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
 Как е настроението в петък вечер ? Цигу, изсвири ни нещо петъчно . Ми така де... да се наддигне мерака на ловците, а на останалите поне един танц да ударим  :lol:
 Я вижте как всички сме изпозаспали в тази пустош:  :lol:  :lol:
              http://mr-bg.com/news.php?extend.193
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Здравейте,момичета!От вторник съм в болница със съмнение за бронхоплемония и затова се загубих,но ме пуснаха днес в домашен отпуск.Втори тест не можах да си пусна,но имам вече всички симптоми на бременност.
В Сопот и Карлово не правят бета чхг и повечето лекари се учудиха на теста,само в болницата нямаше коментари.
Желая ви всичко хубаво и много се пазете,че мен ме изпратиха в къщи понеже в отделението са приели пациенти със свински грип.
*
Как е настроението в петък вечер ? Цигу, изсвири ни нещо петъчно . Ми така де... да се наддигне мерака на ловците, а на останалите поне един танц да ударим  :lol:
Гардже, недей така, че ако засвиря, съвсем ще се опразни темата. Засега имам само един фен - мъжа ми, но това е от умиление :lol:
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Хайде, хайде ... искааааам-искааааам ... Искам цигу-мигу пък  :x
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Я сега като си ми паднала в ръчичките, да те питам аз чела ли си приказката Как гарджето стана певец?
http://www.chitanka.info/lib/text/8901

"Роди се в гората гардже. Голичко, слабичко, с тънко вратле и с ококорени очички...." Няма грешка, точно теб описват - виждала съм ти портрета.

Та ако се навиеш да ни попееш, ще ти акомпанирам с най-голямо удовлствие. :lol:

*
Я сега като си ми паднала в ръчичките, да те питам аз чела ли си приказката Как гарджето стана певец?



Хехехе какви сте  забавни момичета !
Гардже и Радост пуснах си резултатите от хормоните в хормонални изследвания и понеже съм чела ваши мнения ми е направило впечатление че знаете повече моля да коментирате ако имате възможност , за което благодаря предварително!
Вики миличка много ти стискаме палци !Дано да е това !

Маринчее миличката ми поплачи скришом от мъжо поплачи при нас нали за това сме тук да се подкрепяме !Наистина много неприятно !
Аз снощи плаках в тъмното в колата само със сълзи -  тихичко като се прибирахме от Пловдив !
Док Даскалов ми разказа на бързо  какво може да се случи по време на лапарото ,че може да се наложи премахване на тръбите и т.н освен това каза че с тази двурога матка може да се наложи и хистерокопия да правим и как да не плача ...
Много страх и отчаяние и мъка ,но след сълзичките малко си отдъхвам и после пак напред ... какво д се прави трябва да сме силни и пак,и пак и пак да се изправяме
уууу унесох се и аз лека вечер на всички
« Последна редакция: Ноември 13, 2009, 20:44:53 pm от viviq »
[/url]
*
Вики, мила, всичко е възможно! Препишкай един тест. 45 дни след прекъсване на бременност е възможно теста да отчете фалшиво положителен резултат. Но 66 дни след абразио, ако са две чертичкиииииииииииииииииии
 :balk_21:

П.П. Боже колко силно ти го желая  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Пия си винцето.......
М-м-м-м, и аз тъй, пък като си пийнем достатъчно можем и да послушаме някое изпълнение...
Мали-и-и изкрейзвам...
Сега по-сериозно.
gbg123 , миличка пази с, надявам се вече си добре.
viviq, звучи страшно, но дори и да се изпълни най-песимистичния вариант, знай, че имаш шанс. Силните са тези, които първо са се научили да губят, а после победата им идва като бонус.  :bighug: :bighug:
Аз пък си мътя яйцето, не е готово още, но като стане, ще го издебна та да се пукне от яд, е това ще се случи благодарение на една страхотна мацка тук, благодаря и в ефир, тя си знае  :wink:
Чувствам се неверояно сред вас, благодаря Ви!
И наздраве-е-е-е-е-е-е, мали пак изкрейзих...
*
Момичета успях да разгледам албумчетата ви и успях да се включа и аз с някоя снимка за сега са малко но ще си харесам още и пак ще кача !
Много сте хубавки и весели всички наистина друго си е като сме се виждали пък макар и само на снимки!
[/url]
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!

М-м-м-м, и аз тъй, пък като си пийнем достатъчно можем и да послушаме някое изпълнение...
Мали-и-и изкрейзвам...
.....
И наздраве-е-е-е-е-е-е, мали пак изкрейзих...
Олееее, Снежиии ... май ще си правите компания с Искра лудетината ? Ще има едно "дай-дръж" ... ще мятате бирите и ще тече купона. За кръщенето на малките гарджета ще ви викам да знаете. Да правите олелия и да става веселба.
 За Цигуларчето специално да попея:
Гхрааааа-Гхраааааа
 Вив, не се страхувай от лапароскопията. И най-добре се довери на лекаря си. Нека направи това, което е добре за теб. Защото, ако сега не му позволиш да действа - по-късно може да се наложи нова лапароскопия. В смисъл - много се надявам, че имаш доверие на лекаря си, че прави наистина най-доброто за теб. Аз имах безрезервна вяра в моят лекар и дето се вика, преди лапарото даже не се наложи да си говорим много-много какво предстои. Силно се надявам да не се налага да отстраняват тръбите ти и все пак да си заченеш по естествен път !
« Последна редакция: Ноември 13, 2009, 22:12:50 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Момичета,не губете надежда!Аз бях с поликистоза,висок пролактин,наднормено тегло,пълна липса на ову.Събирах пари за лапаро и инсета и дори мъничка надежда не ми беше останала,че моите яйчници ще произведат годна яйцеклетка.И нещата се получиха в месец,в който дори фолиева киселина бях спряла да пия!
Ами относително е да кажа,че съм по-добре.Смесиха се симтомите на бременноста с тези на бронхоплемонията,от вчера нямам системи и ми е много отпаднало.Днес ми е 12 ден с температура!!!!!
Всичко хубаво!
Добро утро, радвам се, че тази сутрин аз успях да приготвя закуската.Да ви е вкусно. Между другото, тази сутрин чертичката е доста по-изразена. Сега предстои да се обадя на ДОК и да видим той какво ще каже.
*

    stertje

  • ****
  • 538
  • звездобройка
Добро утро слънчеви момичета! :bighug: Да такива сте - много ви прегръщам.... Надежда има винаги!
Аз съм пак на работа. :? Че, и последните дни все се дърлим с шефката ми за такива глупости, че много ме е яд, но се опитвам да не и обръщам внимание.
Елена - честити две черттички и леки 9 месеца! Мерси и за кафенцето. Леки почивни дни.
<br />[/url][img]http://ticker
Добро утро, сладурчета,
Днес се събудих в 7  8O - като съм за сънувала едни червени панделки, едни сладки като хапвам, един влак като гоня  :lol: :lol: :lol: - луда работа ви казвам...

Ели, мерси за кафенцето и закуската, радвам се че чертичката е по-изразена днес  :D

Вивиииии, миличка, като четох поста ти ми стана много тъжно какво преживяваш  :(
Миличка, погледни на това като стъпка напред към сбъдвано на мечтата  :babyboy: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:

Вики, ха дано е това което всички искаме да е  :bfp1:

gbg123, скорошно оздравяване на теб и после само в къщи на топло  :balk_125:

stertje и на всички които са наработа, приятна работа и не се преработвайте много  :balk_121:

*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,мацките.Еленка,мерси за закуската и кафенцето,по принцеп не закусвам,но от твоята закуска веднага си взимам,щото е заразена с бременелския вирус.
Не мога да се стърпя да не ви разкажа каква глупост сънувах.Фибо е дошла в България и то с москвич,ама тоя москвич от центъра на Варна до Владиславово не може да стигне ,пък тя от Белгия дошла с него :lol:,събудих се и щях да умра от смях.
Вивинка,лапарото е не страшно,всичко ще се оправи.Звучи наистина страшно и аз много плаках преди това,но недей,успокой се.
« Последна редакция: Ноември 14, 2009, 09:28:08 am от Марина75 »

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро и от мен!
И аз като Маринка си взимам от "заразената" закуска на Ели. :)Радвам се за по-наситената ти чертичка.
Вики,и аз ти желая да се изненадаш много приятно.Късмет! yahoo_17
Вивинка,мила и аз се натъжих.Силна прегръдка за теб. :bighug: Нали знаеш,че Бог ни поднася точно толкова,колкото можем да понесем.Това са уроците,които трябва да научим,за да оценим после истински това,което ни е дарил.
gbg123,оздравявай.И се пази занапред. yahoo_33
От снощи си имам главоболие,така че ще си дочакам неканената,ама карай да върви... :?
Желая ви хубав уикенд и се насладете на слънчицето днес!


"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Добро утро, мацки
Днес на 3 ден от МЦ си пуснах за пореден път половите хормони. Мисля, че са добре. Който иска може да види и коментира тук:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=32180.msg643085#msg643085
Остава си въпроса защо МЦ е по-слабичък последните 8-9 месеца, но явно си е нещо нормално. Щом изследвах вече къде що видя и ми дойде на ум. Сега може би малко ще се поспра с моята комарджийска страст. Останаха ми имунологичните и генетичните и кой знае кой ден ще ме изпере лимката и ще бръкна дълбоко в джоба, ще извадя 360лв. и ще мирясам. Там май винаги излиза по нещо, така че подозирам, че след това съвсем няма да се кротна, а пак ще се почне един порочен кръг ...
Пожелавам ви хубав уикенд. Времето е супер и ние отиваме на гости след обед. Обаче си оставям форумчето включено, така че като се върна веднага ще ви надзърна.
Целувки на всички.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Добър ден :D

Аз вече имам достъп до компютъра :lol:

Гардже, ти знаеш за имунологичните и генитечните какво мисля, така че, няма да се повтарям :wink:, а за хормонките вече ти отговорих. И наистина вземи се поспри малко с тези изследвания и се отдай на релакс няколко месеца, а после слушай док :wink:

Аз влизам  :bubblebath: и да се приготвям за срещичката днес - да напомня в 14.00ч в Годзилата на пазара, който иска да дойде, а не е идвал на срещички да ми пише на ЛС, да му дам едно телефонче за връзка :)

После пак ще ви хвърля едно ОКО :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!