0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
И аз,и аз :D :D :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

ГаргоУУУУ :lol: :lol: :lol:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Ха , Добро утро!
Ейй, ама добрах се и аз най-накрая да почерпя с кафенце и закусчица!
Ама, то и от тези ранобуднички, ред има ли??? :D :D :D
Заповядайте  :D

И аз ще съм със стиснати палци, Анмарче, Вив!
На всички желая лек и усминат ден!
На тези които се нуждаят -  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
А на останалите -  :bighug: :bighug: :bighug:
И ще ви наглеждам, да знаете!  :D :D :D
Само хубави новини очаквам! Айде чао! :D
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 07:59:05 am от radosttinka »
*
Добро утро!Днес Петето е отменила всички,благодаря за богатата трапеза. :hug2:
И лек път.
Все съм гладно,и да си призная по цял ден мисля какво ще ям... :oops:
Стискам днес палчетата за Анмар,а утре за Вивия. :crossfingers: yahoo_17
Хубав и положителен ден!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро! :D
Петя, благодаря за закуската и лек път ти желая.
Анмарче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за каквото имаш нужда,дано всичко се нареди, както го искаш.
Исе,аз в повечетно случай съм в ову 14 ден, но има месеци е била към 17-18 ден,може и при теб сега да е по-късно. :crossfingers:
Фи, снимките са много хубави, излъчват топлина.
Хубав ден на всички. :D
*
Добро утро милички, Пете благодаря за страхотната зякуска с кафенце,лек път
 :crossfingers: :bighug: на всички и Успешен ден  :balk_21:
*
Добро утро !
Петинка глей как се е разшетала рано сутринта и ни спредтнала и закуска и кафенце !
Благодаря за което !
Приятен ден на всички!
[/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Ха добро утро и от мен.Малеееееее Петенце каква софрица си слажила,аз само кафенце ще пийна.Стискам палци на Анмарчето и на Вивинка,дано всичко се нареди.Моля и аз за стиснати палци на мъжлето ми,ще правим днес СГ.Пък за сексуалното образование,да са живи и здрави създателите на зачатие,свалям им шапка.Ако не беше зачатие и аз щях да си живея със заблудата,че ову е на 14-ти ден и аз като Радост да нападам мъжо тогава и да си седя на челна стойка и тем подобни щуротии.Айде лек дин,че трябва да бягаме.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Добро утро :D
Аз отдавна си изпих кафенцето от Петя, нали и аз съм от раннобудните кокошки и съм на крак от 6 часа.

Мен нещо ме наболява коремчето и ще взема довечера вече да препишкам едно Ову тестче :wink:

Хайде лека :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро момичета! :)
Петич - супер трапезка си спретнала. ;) Лек път ти желая.
Маринка, Анмарче и Вивия - имате моите стиснати палчета и положителна енергия! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз вчера почивах, но не можах почти нищо да свърша от това което си бях запланувала...:(
А. и каква нерва ме тресеше, горкия Ванко толкова съвестно ми стана вечерта, чак се събуди в сълзи в съня си и остатъка от вечерта спа при нас. Ама много съм лоша понякога. :oops: Обещавам да бъда по мила!Оплаках се. Сега се приготвям за работа, и ще почивам пак чак в неделя...
Лек ден милички и имате моите стиснати палчета!
П.п Аз пък винаги съм смятала О като разделя цикъла ми от предния месец на 2. :oops: Ама както казваше баба - Човек се учи докато е жив. :wink:
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 08:28:06 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
Добро утро Дами.
 На Петич едно голямо благодаря за страхотната трапеза  :lol:
  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 за всички на който им трябват.
 От мен чао за сега,пак ще намина.
 Весел ден.

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40002.0;topicseen  хайде да напомня който не е гласувал да се запишеее че се ни водят тези Аг Варненки брее  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 08:39:52 am от Мonkey :) (iskra.p.dimitrova) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро и от мен.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за всички , дано да е много хубав ден за всички нас.
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 09:08:15 am от radosttinka »
 Добро утро, :balk_87: :bfp1: само, че втората черта е много бледа, дано наистина да е положителен.
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 09:24:12 am от radosttinka »
*
добро утро милички!
ПЕТЯ благодарско за кафето и закуската.
АНМАР,ВИВ и МАРИНКА  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:дано всичко бъде наред!
хубав и приятен ден!!!
ЕЛИ тихичко честито бледа бледа но е там нали  :bighug:
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 09:09:21 am от berche »
[/url]
Ами тихичко честито на Елена86,ще стане и по наситена важното е че  че вече има 2 чертички бравоооо  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро мацки и от мен .Петя страхотна закуска си сервирала .Благодаря .На всички успешен ден и  :crossfingers 
Ели Честито !!!!!!!!
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 09:12:51 am от foveri »
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро и от мен, и аз съм будна от 5.30ч.станала съм като часовник!  :(
Петя, благодаря за трапезата - то било хубаво някой да те поглези като ти сервира кафе, закуска....ех как искам и мъжо така да ме буди!!!
Анмарчето, Вивка и Маринка, да знаете, че докато не дадете отчет ще стискам палци! Имате по мнооооооооооого даже цялата ми положителна енергия!
Ели честита ти втора чертичка! Много се радвам за теб!  :ywoohoo: Лека бременност  preggo и най-сладкия дребосък на финала!  :babyflips:
Да ви кажа това със заблудата е всеобща болест  :lol:  и аз си мислех, че по всяко, ама по всяко време може да се забременее,  :lol: и че всеки забременява веднага......ама на......годинки трябваше да минат докато разбера, че нещата не стоят точно така-шматка кво да правиш!
Хайде цунки по сладките муцунки и днес пак ще ви държа под око  8O!
НЕКА ДЪЖДЪТ ОТ ХУБАВИ НОВИНИ ДА САПОЧНЕ....СЕГА......
« Последна редакция: Ноември 12, 2009, 09:31:08 am от anizi »
*
Ели тихичко Честито мила, дано наистина е  :bfp: и след два-три дена да нисе похвалиш с още един такъв +
Лек ден момичета и още  :bfp: в темата да има
Ели, тихичко честито! :D
Може да е бледа, но си е втора чертичка и теста си е положителен :D
Дано до няколко дена стане многоооо наситена :wink:

Марника стискам палци за спермограмата, вярвам, че след лечението на което го подложи твоя мъж, резултата ще е с големи подобрения  yahoo_17

Анмарче и за теб стискам :D, надявам се вчико да мине добре, каквото и да е :wink:

Вив  :bighug:

До края на седмицата ни чакат само добри новини, както е тръгнало :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Елена,тихичко честито и от мен! :cheerleader:
Маринка,късмет на спермограмата и да донесеш хубави резултати.yahoo_33

Мен нещо ме наболява коремчето и ще взема довечера вече да препишкам едно Ову тестче :wink:
Хайде и да действатеее! yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Стискам палци за Анмар и Маринка. Ама много силно стискам палци. Момичета с вас съм !!!
Ели, честита втора чертичка. Много се радвам за теб. Имам чувството, че което ново момиче се присъедини към нас и веднага на следващия месец му носим късмет :)
Хубав ден на всички. Тук вече се застуди, но пък и зимата е много красив сезон, я вижте:
 http://mr-bg.com/news.php?extend.175
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.