Сега изгледах репортажа... направо не мога да повярвам, че може да е истина. Убедена съм, че ги пердашат масово/колкото и недопустимо да е/, но да биеш до кръв, или трябва да си луд и за психиатрия или не знам какво... има нещо скрито-покрито в тази история.
Питам се защо майката търси отговор, дни след това, а не на следващия веднага.
В нашата ясла също ги строяват. Например, Мишо ми показва, че едната мед. сестра, на която казва ясно името го бие по дупето... не лъже, защото самата тя си призна... оплаках се и какво, нищо.. напротив, нарече Християн мръсник пред мен, защото падна и се разрева/детето падна, тичайки от радост, че съм дошла да ги взема/. Водя ги една сутрин, отваря се вратата и вътре масов рев, нови деца, сещате се как е, същата се обръща към мен пред още петима родители: кво гледаш, виждаш ли на мен какво ми е, а ти с две не можеш да се оправиш...
Сега е с последно предупреждение, защото е пенсионерка. Иначе ги учат на много неща, доволна съм като цяло, обаче това е, явно никъде няма идеални учители, условия, отношение. От три дена Мишо ми казва: мамо, маш оттука.. и то винаги когато нещо не му изнася.