0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ЗАЩО...
« -: Ноември 06, 2009, 13:16:10 pm »
И така 3 дни преди да стигна до София, на 30.10.2009 рано сутринта прокървих обилно... Веднага хукнах към АГ-то в града ни, въпреки, че им нямах никакво доверие. Та как да им имам, те ми казаха, че инсеминация и икси било едно и също... Печално нали... Приеха ме по спешност, преглед с палпация, от който изтекоха и жсички събрали се съсиреци и веднага без всякаква надежда ме пратиха на ултразвук... За мен всичко беше загубено, света ми се срина, не исках да стана, за да продължа... Събраха се доктори като на мечка, сложиха ултразвука вагинално и с учуда започнаха да се взират, докато аз някъде от дъното на земята започна да чувам гласове, които диктуват - 2 ПЛОДНИ САКА, 6 Г.С., С ЕМБРИОНАЛНИ ПУЛСАЦИИ... Започнах да плача, пратиха ме веднага в патологична бременност със забрана да ставам, защото единия плоден сак бил отлепен... И така 4 дни чакане без отново да ме прегледат, трябвало да мине някой ден, за да установят дали има разлика... И така на 6 ден констатираха, че вече няма смисъл и надежда, вчера ми правиха абразио, днес ме изписаха, а на мен целия свят ми се е свлякъл на гърдите. Не ми се живее... Каква е причината по дяволите...
Re: ЗАЩО...
« Отговор #1 -: Ноември 06, 2009, 13:36:21 pm »
Съжалявам за изгубените надежди. Физическата болка бързо преминава, но в душата остава завинаги.
За причините - ако не си правила имунологични и генетични изследвания - направете ги.
Понякога не могат да се открият причини. Просто се случва.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2009, 13:52:25 pm »
Съжелявам Рени за това което си преживяла!Намери сили да продължиш дано никога повече не ти се случват от този род страдания!Прегръдки!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2009, 14:33:51 pm »
Рени, моите съчувствия за загубата... За съжаление, тези неща се случват и нищо не може да се направи. Не се гневи на лекарите в града и това, че не са те погледнали 4 дни. чакането е ужасно, изпитала съм го.
но... и в най-добрата клиника да беше, и по 4 пъти на ден да те гледаха, на този етап на бременността от лекарите нищо не зависи.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #4 -: Ноември 06, 2009, 15:24:02 pm »
Благодаря за милите думи...
*
« Отговор #5 -: Ноември 06, 2009, 16:13:13 pm »
Рени, Съжалявам много! Тежко е, поплачи си сега и после стани и карай напред.

А Джам както винаги е права. Мен светилата в  МД, София ме гледаха в седмицата веднъж официално. Иначе имаше една стажантка, която ме гледаше през ден кат си тръгнат шефовете, но почти криминално.
В толкова ранна бременност ако не помогне задържащата терапия, нищо не може да помогне.
Късмет следващия път!
*
« Отговор #6 -: Ноември 06, 2009, 16:55:12 pm »
БЛАГОДАРЯ, но никога в живота си не съм се чувствала така, за първо път от 7 години ги видях, 6 седмица, но ги видях, сърчицата им туптяха, Господи каква горест е обзела цялото ми същество, сълзите се стичат от 2 дни и не мога да ги спра, не мога да спя, не мога да ям, просто погледът ми се рее нанякъде, а мислите са ми само в тях - нашите неродени Дара и Киара, Киара или Деян, Деян или Филип... Всичко беше толкова прекрасно, бяхме толкова щастливи, мечтаехме тайно за хиляди неща... Но няма смисъл да говоря, вие повечето знаете как е...
*
« Отговор #7 -: Ноември 06, 2009, 17:12:05 pm »
По-лесно ще преживееш случилото се, ако не ги възприемаш като имена, а просто като ембриони каквито са в 6 г.с. Факт е, помага. Минала съм през това. Два пъти.
*
« Отговор #8 -: Ноември 06, 2009, 17:17:21 pm »
Рени, ще имаш своите живи и здрави бебета. Просто мъничко ще се забавят.
Прегръщам те. Излей мъката и продължи напред.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #9 -: Ноември 06, 2009, 17:25:13 pm »
Дано...
« Отговор #10 -: Ноември 06, 2009, 20:24:24 pm »
По-лесно ще преживееш случилото се, ако не ги възприемаш като имена, а просто като ембриони каквито са в 6 г.с. Факт е, помага. Минала съм през това. Два пъти.

:good_post:

Иначе само се натоварваш повече

Искрено ти съчувставам  :balk_144:

*
« Отговор #11 -: Ноември 06, 2009, 21:32:10 pm »
Рени, съчувствам ти за преживяното... За жалост се случва и то не рядко...
Но щом веднъж е станало, пак ще стане! Прегръщам те!

« Отговор #12 -: Ноември 06, 2009, 22:26:30 pm »
Рени :hug2:
Съчувствам ти за това, през
което трябва да минеш  :(
Остави се на емоциите,
послушай момичетата.
Светлината в тунела ще дойде... :rainbow:
*
« Отговор #13 -: Ноември 07, 2009, 00:51:30 am »

Рени,съчувствам ти искрено за загубата.Това,което ти е казала Сия,е абсолютно вярно-преживяла съм го четири пъти.Изстрадай си мъката и вдигни горе глава-БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА!!!

*
« Отговор #14 -: Ноември 07, 2009, 09:32:45 am »
Pi6a ot laptopa, zatova e na latinica... Samo neznam i ideq si nqmam kak 6te nadigna glava i 6te se izpravq, sega sam na danoto na zemqta...
« Отговор #15 -: Ноември 07, 2009, 10:31:17 am »
Reni,виждам,че ти е много тежко,но я се опитай да се успокоиш.Виж колко сме много като тебе с 2-3,че и повече опита.Разбира се не казвам,че е хубаво да си сред неуспелите.По-добре е да успееш ако можеш от първия път,а най-добре е да не се сблъскваш с тези проблеми изобщо,но какво да се прави живота понякога ни поднася изпитания.Спри да се тормозиш с въпроси "защо не стана" и "къде сбърках".Няма да можеш да си отговориш.Дори и лекарите с точност не могат да кажат,а само предполагат.Процеса е много сложен и ние хората все още не можем да се преборим срещу природата.Горе главата и си мисли какво ще правиш от тук нататък.Ще се справиш!Сигурна съм в това.Всички ще успеем някога.Целувки!!!
« Отговор #16 -: Ноември 07, 2009, 14:36:59 pm »
Pi6a ot laptopa, zatova e na latinica... Samo neznam i ideq si nqmam kak 6te nadigna glava i 6te se izpravq, sega sam na danoto na zemqta...

Ще надигнеш глава и сили ще събереш да продължиш. Зная, че сега всичко ти се вижда непосилно, но мечтата за дете, тя ще ти помогне. Важното в този момент да сте заедно с половинката ти. Да раговаряте, да не се затвярте всеки в черупката си, да си поплачете, ако е нужно или просто да поседите заедно прегърнати. Да усещаш близостта на другия ще ти дава сила и чувството, че не си сама. С времето болката ще се притъпи.
« Отговор #17 -: Ноември 07, 2009, 20:25:39 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: Целувки и от мен и аз съм чакам да минат 3 те месеца за нов опит след спонтанен аборт сега ще се изнижат и ти пак можеш да опиташ даже ще стане още по бързо )))
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #18 -: Ноември 08, 2009, 09:06:33 am »
 :bighug: Съжелявам миличка! Поплаках си с теб, защото и аз съм минала през тоа! Знам, че е трудно, но трябва да изправиш глава и да продължиш напред! "За това сме жени, за да страдаме..." и това ще мине, ще видиш!!!!
*
« Отговор #19 -: Ноември 08, 2009, 17:10:13 pm »
миличка много съжалявам :bighug:
ние всички сме с теб заедно ще постигнем целите си
рано или късно ние всички ще бъдем МАМИ
борбата продължава мила горе главата и смело напред :bighug:
[/url]