Здравейте момичета, току що се връщам от доктора си толкова съм объркана и уплашена,че не зная от къде да започна. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad..Преди месец и нещо се подложихме на инвитро,за щастие опитът беше успешен и заченах .Толкова бях щастлива ..до днес. Crying or Very sadДнес доктора след преглед установи че ембриончетата ми са три и каза, че предвид телеслойението ми, килограмите 45кг., и цялостното ми анеми4но състояние, износването на 3 те ембриона е по4ти невъзможно и ми препоръчва да направим редукция на поне единия.Допитах се до още 3 специалисти и всички казват, че ще е чудо ако изобщо ги износя.т.е.редукцията е неизбежна Sad Sad SadМного се тревожа и не зная какво решение да взема.Зная също , че и редукцията крие рискове и може да изгубя и трите ембриона.
Моля Ви момичета , ако някоя от вас е имала подобен проблем и най важното за мен е да разбера имали и какви са реалните шансове на бебетата след редукция.Моля ви споделете ако някои е правил редукция и какво се е случило след това.
Благодаря ВИ!Дано да успея да взема правилното решение Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad