0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
момичета,няма да мога да дойда ,свекъра получи инфаркт ,в Александровска е ,мъжът ми сега тръгна на там. :cry:
<br />
Зори, не ни мисли, дано свекъра да се оправи, стискам палци.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Ох...стига с тези лоши новини :( Зори, стискаме палци да го преодолее!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Зори  :( дано бързо се оправи свекър ти  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
Зори,дано да се оправи свекър ти!Пък по нататък ще има много срещи на които да се видим и повеселим.
И аз не съм съвсем сигурна дали ще дойда...нещо ей сега ме сви корема и не знам до къде ще я докарам. Може да си остана вкъщи при тоалетната  :constipated: Това ми е слабото  място: все в корема ме удря. А тъкмо ми пристигнаха новите дрехи за бременни и щях да ви се покажа в гащеризон! Тюх!
*

denisa

• 2681
harmony оправяй се бързо дано успееш да дойдеш.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
благодаря ви!

Мъжът ми се прибра сега.Свекъра вече е стабилен ,имал и тромб и запушване на аортата и са му сложили стенд.Надявам се да се възстанови бързо и да няма усложнения!
<br />
*
Зори, дано се оправи свекърът ти и да няма усложнения!  :crossfingers:

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Момичета, този път май само аз ще съм новобранец  :wink:. Нали срещата е довечера? Да не се объркам нещо.
И аз съм новобранец  :D да довечера е нямам търпение вече  :lol:
хах, момичета, аз също ще съм от новобранците :D, въпреки че пиша тук повече от 4 години :wink:
Важното е, че са го стабилизирали, Зори. Дано бързо да се оправи.
« Последна редакция: Ноември 10, 2009, 17:43:57 pm от Nataly* »
*

denisa

• 2681
Аз се стягам и тръгвам  :D до скоро момичета  :wink:
*

Nataly*

• 2785
Тръгвам и аз  :D
Поздрав от първите завърнали се!  :D Много ми беше приятно, с нетърпение ще чакам следващата среща!  :grouphug:
*

Nataly*

• 2785
И на мен ми беше мнооого хубаво. Страхотни сте!
Ще се постарая да идвам по-честичко на тези срещи.
Гуш!
*
Айде бе, как още не сте ме издали как щях да се пребия на влизане (понеже влязох последна и направих така, че цялото заведение да ме забележи-нали съм с нова прическа, трябваше да ме разпознаят някак)  :oops: :oops: :oops:
*
Айде бе, как още не сте ме издали как щях да се пребия на влизане (понеже влязох последна и направих така, че цялото заведение да ме забележи-нали съм с нова прическа, трябваше да ме разпознаят някак)  :oops: :oops: :oops:
Ами, така си мислиш. На тротоара половината заведение говореше как една руса мацка се спънала и щяла да се утрепа на равно. Даже и стълби нямаше  :lol: :lol::lol:

И на мен ми беше мнооого хубаво. Страхотни сте!
Ще се постарая да идвам по-честичко на тези срещи.
Гуш!

Ами, че какво ще правим без теб? Лично ще ти пиша неизвинени отсъствия, ако те няма  :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

denisa

• 2681
Айде бе, как още не сте ме издали как щях да се пребия на влизане (понеже влязох последна и направих така, че цялото заведение да ме забележи-нали съм с нова прическа, трябваше да ме разпознаят някак)  :oops: :oops: :oops:
:jump12:
Много беше хубаво страшно съм доволна всички сте страхотни.Целувки
Радвам се, че се запознах с всички вас  :bighug:. И аз ще чакам следващата среща  :).
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
а снимки няма ли, или във фейсбука да чакам. мимсе, не се и съмнявам, че си влязла с летящ старт..  :)

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
А от Мимка снимки не чакай   :lol: :lol: :lol: отново имаше проблем с фотото   :mrgreen:

Чакаме снимки от Рали  :wink: