0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ами аз предложих на моя мъж да дойде,но отговорът му беше:"Човек сред змийско гнездо не оцелява"  :lol: :lol: :lol:
Хем го е шубе да дойде,хем после ме разпитва като махленска клюкарка.

Мимс,батерии,зарядно за фотото,че около Кривото няма Кауфланд  :lol:
Ами вземете и мен да ме ритнете, че да взема моето  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
И на мен ми се идва  :oops:, но моя мъж във вторник играе бридж и не съм убедена, че ще мога да се довлека с два броя малолетни... Но ако му се отложи играта или ме хванат лудите ще дойда.

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
мен Мимка вече ме е писала
*
 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

не се стърпях...
Ето ме, ето ме! Не се скатавам!  :D За който ден уговорите и аз ще се присъединя. Само да съм здрава и съм там!
Засега съм здрава!  :ywoohoo: :balk_602:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Айде и мен в списъка...ако котка не ми мине път и съм здрава, съм на линия.
Сори, ама никакав шанс мъжа ми да присъства, пък и детето ще гледа :)
*
И аз в списъка... уредих бриджа да е у дома и четерима мъже да гледат две деца :)

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
Айде ако не е късно пишете ме и мене! Не съм влизала във форума цяла седмица и нашите мацки нова среща заформиха :D
Айде и мен в списъка...ако котка не ми мине път и съм здрава, съм на линия.
Сори, ама никакав шанс мъжа ми да присъства, пък и детето ще гледа :)

и ние така...
Така, имаме резервация за утре, 10/11, в 19:00 часа в Кривото на гърба на СУ. Резервацията е или на името на Ралица Александрова, или на Ралица Герова (не знам как са ме писали)  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Така, имаме резервация за утре, 10/11, в 19:00 часа в Кривото на гърба на СУ. Резервацията е или на името на Ралица Александрова, или на Ралица Герова (не знам как са ме писали)  :lol: :lol: :lol:
А дали ще ви позная?!!!  :balk_71: хи хи
*
Момичета, няма да съм на линия. Аман от мен, все така се получава напоследък със срещите...
Но няма нужда да ви заразявам със свифлу, а и детето болно, не е за оставяне.

От мен приятно изкарване!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Повтарям поръчката от миналия път!
-Бяло вино със спрайт и лимонче.

Нека някой си поръча та кат не мога телом,
поне духом да съм с вас!

Приятно  :flower:Дами!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Момичета, този път май само аз ще съм новобранец  :wink:. Нали срещата е довечера? Да не се объркам нещо.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Момичета, този път май само аз ще съм новобранец  :wink:. Нали срещата е довечера? Да не се объркам нещо.
И аз съм новобранец  :D да довечера е нямам търпение вече  :lol:
*
Мацки, аз малко посгафих! Объркаха ми се плановете и още съм в Разград. Ще пристигна чак в 20.30. Ще съм на линия чак към 21.00. Много съжалявам, надявам се като дойда да има още някой :) Иначе хващам такси, мятам сака у дома и пристигам (живея на 5 минути от заведението). Ще съм по дънки, малко рошава, изморена и може да псувам всичко живо наред, ама нали си ме обичате, който е останал ще ме изтърпи мъничко
(поне ще ме видите с новата прическа  :P)
*
Мимка, споко! И аз ще дойда най-рано в 20 часа, защото мъжа ми в най-добрия случай ще се прибере в 19-19,30, после докато се домъкна с "адския" транспорт... :oops:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
ахх вие.
Аз ще дойда навреме и дано има хора  :lol: ,че в 21 мисля да се запътвам към дома - нали имам РД ,та малко и на домашните да обърна внимание.
<br />
Зори, Шефа на Харема устройва ли те ?  :lol: :lol: :lol: Познавайки го, пък и предвид, че ще се придвижваме натам самосиндикално, се хващам на бас, че ще е първи  :lol: :lol: :lol: