0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #20 -: Ноември 12, 2009, 21:01:08 pm »
Това, което написах преди го направих с цялата си отговорност.
След като ми го беше казала моята приятелка, уверявам ви насилвах се и си мечтаех да сънувам бебе момче. Да ама не ставаше. Много рядко сънувам, т.е почти никога не си спомням сънищата. Но има такива, които ти оставят настроение /+-/ и за сутринта и през деня и усещаш, че сякаш искат да ти кажат нещо.
Наистина голяма част от сънуваното е плод на битието ни и битката, която водим. Аз също съм сънувала как се събуждам по време на операция, манипулации, болници и т.н.
ДАЙ БОЖЕ НА ВСИЧКИ ПОНЕ ПО ЕДНО ДЕТЕНЦЕ!
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #21 -: Ноември 24, 2009, 22:45:00 pm »
Точно снощи сънувах че съм родила спешно със секцио  8O И бебето беше едно хубаво...само не знам дали беше момче или момиче. Знам само, че се е появило неочаквано и с мъжа ми даже нямахме памперси и трябваше тепърва всичко да купуваме !

После пък отидох на работа и мойта шефка ми вика– То това бебе не си го раждала ти ...А аз си вдигнах блузата и показах белега и викам - Аз съм виж ! Имах един голяям белег от секциото... :D

А сега като чета, че трябвало момче да се сънува ми се иска бебенцето в съня ми да  беше момче, но наистина не помня...
*

    sonyas

  • ***
  • 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #22 -: Декември 02, 2009, 21:25:00 pm »
Не само аз сънувам, но и мъжа ми. Този месец е сънувал че работата е станала, но уви дойде ми МЦ  :(

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #23 -: Април 22, 2011, 17:44:06 pm »
Здравейте и от мен.Искам да споделя какво сънувах преди 2 дни.Сънувах че сам бременна с голям корем и родих секцио-момче.Беше много красиво и едро бебе.Интересното е и че отидох да черпя у моите родители с бонбони,че съм родила и беше Великден.И като се замислих на 23,24 трябва да ми дойде.Дали това не е някакъв знак?Пък и преди няколко дни пак сънувах че правя тест и е с 2 бледа чертичка,дори и 2 направих.А на сутринта като се събудих мъжът ми ми каза че е сънувал,че съм му казала че сам бременна.От няколко дни имам ПМС което не е типично и гърдите както никои път не ме болят.Право се шашнах.Ако не ми дойде до 24 ще взема 1 кутия бонбони да почерпя за здраве както в съня ми черпех за бебе,а пък туку виж и по Великден стават чудеса.Какво ще кажете?
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #24 -: Април 22, 2011, 18:51:01 pm »
Стискам ти палци да е станало Великденско чудо! :) Понякога подсъзнанието ги улавя тия неща и ги дава в сънищата като знаци. Понякога сънищата просто са отражение на желанието за дете :) Дано при теб да е не само желанието :)
*
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #25 -: Април 26, 2011, 00:25:37 am »
Аз ще кажа ДАЙ БОЖЕ!!! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #26 -: Юни 08, 2011, 12:37:28 pm »
Здравейте. Днес прочетох темата и реших и аз да се включа. В началото на месец май сънувах, че раждам момченце и го кръстихме Валентин а приятелят ми беше направо на седмото небе. Преди този сън имах някакво странно усещане че трябва да направя нещата, за които се чудя защото след това може да не ми се отдаде възможност. Някои може ли да ми каже какво означава това. Ще Ви бъда много благодарна.
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #27 -: Юни 08, 2011, 13:14:27 pm »
 :) сънувах преди време, че имам от ин витро малко меченце и е на 3-4 месеца, нещо ми закъснява, и си правя тест  8O положителен... и го споделям на мецан - ама нали не можехме естествено да забременеем... така се събудих  :) с настроение, но засега меченце няма  :(

*
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #28 -: Юни 10, 2011, 01:43:36 am »
Колко пъти ми се е случвало и на мене да сънувам дете което уж е мое...Най странното момичета е че аз в съня си знам,че то просто не е мое,а всички твърдят в съня ми които участват че е мое,което е странно....А аз просто знам,че не е мое.....Не го приемам ...Как мислите какво ли е пък това  :(
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #29 -: Юни 10, 2011, 19:42:56 pm »
И аз тук ;) И аз често сънувам, че имам дете .. последният път даже мисля, че беше преди няколко дни и бебчо беше момченце  :D Ама хайде на късмет да са ни тия сънища и хубавите вести скоро да ни споходят! ;))


Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #30 -: Юни 10, 2011, 21:59:13 pm »
Здравейте момичета преди два дена аз също сънувах че ставам "майка".Толкова реално беше че после бях  се изпотила.На всички момичета желая сънищата да се сбъднат УСПЕХ!!!
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #31 -: Септември 17, 2011, 14:50:57 pm »
Май поразбутвам темата.....аз пък напоследък сънувам в детайли как ми се пука фоликула и на следващия ден забременявам.... :sleeping.Много сериозно започвам да осъзнавам ,че имам проблем
Николай е на 2г.4м.5д.
*
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #32 -: Ноември 13, 2011, 05:19:24 am »
Ако се успокоиме и тея сънища ще секнат,аз почти година съм сама и не мисля за това и ето че и сънищата ги няма.........Е тва е истината....Спокойствие,но за съжаление от горчивия си опит знам едно,че срещна ли подходящия мъж и почнем ли пак да опитваме сънищата пак ще дойдат....Засега обаче съм сама и така...
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #33 -: Ноември 27, 2011, 16:09:56 pm »
Момичета, аз също сънувах непрекъснато(години наред), че съм бременна, че раждам, че измислям имена на бебето си...Мислех, че полудявам. Но се оказа, че сънищата се сбъдват. :D При последния опит мъжа ми сънувал д-р Персенска как идва вкъщи и се кара да махаме цветята, нямало да е добре за бебето да има толкова цветя в стаята. Ами...опита беше успешен и подарих всичките си цветя на познати. :D Пожелавам на всички ви сбъднати сънища!!!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...





БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #34 -: Ноември 27, 2011, 16:56:46 pm »
И аз да се наредя при сънуващите!
Сънувам рядко или може би сънувам но не помня съня.
Обаче този петък сънувах странен сън и честно казано още съм влиянието му. Сънувах, че чакам асансьор да се кача на 5 етаж, обаче те все пълни с хора и не спират. И така моето търпение се изчерпа и аз тръгнах да се качвам по стълбите нагоре. На третия етаж видях мой бивш приятел(които е починал) и той ме покани в тях да вляза, аз отказах - нали е женен с дете. В това време излиза съпругата му, прегръщаме и ми казва - влизай няма проблем тъкмо ще ни разкажеш за бебето което чакаш. Аз отричам, че съм бременна и после изведнъж се оказваме с нея на петия етаж - аз нося багаж за родилното което е там, а тя ме води при лекарката.
Абе шантава работа, но мога се стреснах когато сънувах човек починал преди повече от 7 години.
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #35 -: Ноември 27, 2011, 17:36:42 pm »
Абе шантава работа, но мога се стреснах когато сънувах човек починал преди повече от 7 години.
:) :bighug: доколкото знам, е хубаво да сънуваш починал

сънувах... че срещам бивше гадже, аз съм много слаба  8O по-слаба от преди да почна да дебелея прогресивно, когато бях 62-63кг. и гаджето (а той е бивш футболист) ми вика - ама много си отслабнала, не е хубаво за мускулите... дрън дрън някакви философствания като спорстист ми се караше. говорим си кой какво е правил през последните години (нямам абсолютно никаква информация за него от есента на 2001г.) и аз вадя от чантата си ламинирана снимка на 2 годишно момиченце, русичко с къдрава косичка, с рокличка, снимано по някакъв повод (празник). а той ме пита - само едно дете ли имаш? толкова малко? защо си се мотала толкова години...  :(

*
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #36 -: Декември 01, 2011, 12:47:52 pm »
http://www.vbox7.com/play:2b269610 ПОЗДРАВЯВАМ ВИ МОМИЧЕТА...Не крещя написах го с главни букви за да ви донесе щастието...
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #37 -: Декември 01, 2011, 14:18:17 pm »
сънувам всяка нощ,не мога да кажа ,че са спокойни и приятни сънища.Много съм напрегната и се безпокоя  безпричинно,но общо казано сънувам,че съм майка
Николай е на 2г.4м.5д.
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #38 -: Декември 21, 2011, 13:01:55 pm »
Преди процедурата непрекъснато сънувах, че има проблем с микробиологията ми и не може да стартираме. Като тръгна процедурата, всяка нощ си сънувах фоликулите - все съм на преглед, все са малко и така нататък. След трансфера все сънувах, че правя тест - ту положителен, ту отрицателен. Толкова бях напрегната, че в сънищата направо ми избиваха чивиите. След отрицателния тест се успокоих, обаче сега пак почнаха странните сънища - миналия понеделник сънувах, че кумата ми е бременна в петия месец, но че има някакъв генетичен проблем и трябва да прави аборт. Този понеделник пак я сънувах бременна, но че ще ражда преждевременно... Луда работа! При всички случаи въпреки че сънувам друга жена, това са си моите страхове.
Сънувах и бившия си приятел и новата му приятелка, която имаше малко момиченце. Аз го гушнах и започнах да го целувам и реших изведнъж, че е мое  :ask:
Като така ни изпушат главите непременно трябва да измислим начин за разсейване, щото това със сънищата си е направо тормоз  :?
Re: СЪНУВАХ, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МАЙКА
« Отговор #39 -: Декември 21, 2011, 14:51:49 pm »
Мисля,че повечето от нас са на същото положение.Аз преживявам всичко което ми се случва през деня,все си мисля "не може ли просто да спя и да си отпочивам,а трябва и нощем да съм на тръни"...И изпадам в дива ярост когато някой ми каце-успокой се и ще стане.....
Николай е на 2г.4м.5д.