Джам, пожелавам ти го момиченцето!
Една сладичка, изящна и ящна госпожица! Аз съм в силен и глух, умрял пас по отношение на следващо увеличаване на семейството! Но го пожелавам на всеки, който има мерак и сили за справяне!
Цветенце, аз мойто момиче го изведох навън на петия ден още за две-три минути, като увеличавах всеки ден;температурните условия не са ме спирали, но е била добре облечена, завита и т.н.
Мишантичка, как можеш да питаш представител на мъжкия пол, пък било то и сина си, дали те обича?!
Трябва да им се внушава, че е така, но не под формата на въпрос, а на изразено твърдение:"Знам, че ме обичаш!"
Е, къде ще ходи после да отрича, нито е удобно, а и е хванат малко натясно и в капан!
Аз лично никога не питам, а на Емма и казвам: "Емичка обича много мама и не трябва да я дърпа така силно за косата, защото и мама ще я дръпне за редкия перчем, но мама е добра и няма да го направи, а и я обича най-много на света!!!"
Засега нищо не ми отговаря, защото не може, а може и да обмисля как да ме надхитри - има около две години да си подготви изказването. Дотогава аз решавам, че ме обича най-много на света!Гадна манипулаторка съм!
Ние пък изкарахме още една безсънна нощ, върнахме се преди малко от спешното отделение и пак с антибиотик, но този път с Phenoxymethylpenicillin. От два дена поддържа температура над и около 38, като я сваляме за около два часа и пак се покачва, а се оказа, че гърлото и ушите са възпалени. Виновна е майка и, която я прати на ясла със сукманче и чорапогащник, за да се осъзнавала и като момиченце, но се оказа, че сезонът не е подходящ за такива усещания.
Пазете се да сте здрави!!!