0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Логично е, че ако не са проходими тръбите няма смисъл да се следи ову.Аз също се зачудих, защо го правим в тази последователност, но този док. се ползва с мн. добро име и реших да го послушам.
Това, че се следи Ову няма лошо. Въпросът е да не се прави стимулация без да е ясно положението на тръбите. Може би док. иска да се увери, че имаш Ову и там не е проблема и ако не се получи няколко месеца нищо, тогава да преминеш към ЦС. Все пак не е дълъг периода, през който правите опити, пък и ти си още мно-о-о-ого младичка, така че не притеснявай излишно. Успех!
*

    Цвете

  • ****
  • 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Благодаря ви момичета,напълнихте ми душата,даже се просълзих,а по принцип не съм от много ревливите!!! Всички сте страхотни,невероятни жени и знам,че ще дойде време да ви върна пожеланията и честитките.Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!  :youwoman:
За пускането на темичката,много искам и ще е чест за мен,но този и другия понеделник съм на изпити и ще ставам рано,за да пътувам,но като ми минат изпитите с нааай-голямо удоволствие /тъкмо тогава вече ще мога да пусна и вирусчета,че сега още ми е малко притеснено/.
Цигуларче,сега чакаме и теб. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Мелодийке,нищо не се знае,щом я няма лелката. :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
Мамче,мерси за чайчето и на Анмар за закуската-пастичка! :D
Обичам ви много.
*
Здравейте момичета,аз съм записана при очакващите тази седмица,гледам че има вече 2 момичета със  :bfp. Аз съм болна ,вчера имах температура 37.9,пия лекарства ,днес се чувствам по-добре,в очакване съм все още,моля ви стискайте ми палци утре мисля да си направя тест (ако не ми дойде де).Бъдете здрави и успех на всички очакващи.


Честито и от мен за пологителните тестчета, пожелавам лека и безпроблемна бременност на Цвети :P  :crossfingers: :crossfingers: на всички да видите  :bfp:
Аз ще мога да направя тест на 6.11, така че дотогава ще си трая. Приятен ден и изпълнена с +++++++  седмица  :D osi_9 :crossfingers:

В къщи са болни та се опитвам и надявам да не се  заразя  :(
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Цитат
За пускането на темичката,много искам и ще е чест за мен,но този и другия понеделник съм на изпити и ще ставам рано,за да пътувам,но като ми минат изпитите с нааай-голямо удоволствие /тъкмо тогава вече ще мога да пусна и вирусчета,че сега още ми е малко притеснено/.
Аааааааааааааааа,то и след 12ч.вечерта в неделя пак се зачита,тъй че.........чакам.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Браво, Цветенце! Супер новина! Стискам ти палци и много късмет и здраве! :)

Скарлетке, видя ли че си добре, урааа! :) Много голям сладур си ти с тази положителна енергия, освежи темичката някак си! Пък и ръката ти лекичка :) Хехе, на късмет си ни ;)

Криси, успех миличка! И да натъркаш бузките с една снежна топка там на Банско. :)

Анмар, Скарлет, Жаси, Надеж, Криси, Гардже, Вени, Стинка, Мелоди, Еве, Тити, Веселушко, Цвете и останалите, пожелавам ви чудесен ден и ви прегръщам! :) И дано поне още едно ++ ни зарадва тази седмцица (Мелодийка например)! :)

На новите мацки успееееех :)


*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Цвете честито мила леки и безпроблемни  :cloud9:
Приятен ден от мен момичета  :D
tortila , nikid , страхотни са ви графиките,момичета,  дано и двете видите ++ тестчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
nikid , внимавай какви лекарства пиеш за настинката  :balk_77: :balk_602:
Ще чакаме Цигуларче и Мелоди , щом няма М... вие си знаете   :balk_602: :balk_21: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Рашиии  :balk_69:
« Последна редакция: Ноември 04, 2009, 12:30:05 pm от Надеж »

*
Кажи бре, Надеееее :) Ко намигаш с едно оче под тези тъмни очила, аааа? :)
Цун


*
Малиии как се радвам само пу пу пу Браво момичета, честити ви  :bfp: Лека и безпроблемна бременност.Цункам ви и ви гушкам ама силноооо и заразете малко тука всички ни!!!!
Чакаме още добри новини Успех
*

    !!!

  • *****
  • 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Много хубава новина Цвете  :D Пожелавам ти успех до края!

Аз днес се събудих с ужасни болки и в двата яйчника  :( и едвам седа на стола.

 :bighug: благодаря ви на всички за куража който ми давате! Обичам си ви!
Здравейте, момичета.
Много се радвам за това, което се случва на Цвети :) пожелавам и една спокойна бременност и здраво бебче на термин.
nikid, tortila, имате стиснати палци и от мен. дано всичко е наред и да видите най-хубавите две успуредни червени чертички на света ;)  :crossfingers: :crossfingers:
Цигуларче, Мелоди, надявам се и вие да ни зарадвате с  :bfp:
Скарлет, радвам се че си добре. Стискам и на теб палци да нямаш вече никакви проблеми с бременността. Чакаме те със здраво бебче на финала ;)
Криси, успех с фоликулите, мила. Дано яйчицата напуснат убежището си и бойците им направят засада в гръб ;)  :pleasantry:
Мамче, мерси за чайчето. Аз съм почитател, особено в този грипен сезон.

Пазете се, момичета. Прегръдки


*

    pimpa77

  • ***
  • 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
Да честитя на Цветето и аз :PПожелавам безпроблемна бременност до края :cloud9:
И на вас момичета пожелавам всички да ни зарадвате с положителни тестчета :bfp:
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Ноември 04, 2009, 14:09:41 pm от pimpa77 »
*
Цвете, честито и от мен! :ballons: Много се радвам и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност, и едно здраво детенце. Отпразнувайте добрата новина подобаващо.

Момичета, благодаря за стиснатите палци, но тестът и днес (14ти ден) беше отрицателен и вече не се надявам. Само проверих календара да се уверя, че следващата овулация няма да се падне в деня на благодарността, защото тогава в Щатите пада здраво ядене на пуйки и никой не работи, пък аз съм се пригласила за ново инсе.

Мелодийке, tortila, nikid, дано при вас новините са добри идните дни! Стискам палци.
*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Цветиии...........


МалИИИ,РашкоУ...мене си ме пропуснала :balk_70: :lol:

Маринке,мЪ,взехте акълеца на мацИто :lol:
Нека си ходи на ФК 3 месеца...еЙЙЙ ама все за най-лошото мислите еЙЙЙ.... :balk_154:

АйдИ лек ден :D
« Последна редакция: Ноември 04, 2009, 16:23:22 pm от radosttinka »
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Цвете, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност ти желая и най-сладкото бебче на финала! Дано да повлечеш крачетата и скоро още много мацки да се навържат след теб!
На всички ви пожелавам нейната радост! Гушкам ви силно!!!
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Цигу, съжалявам за лощия резултат  :? Нищо друго не ти остава освен да вдигнеш глава и да продължиш напред. Ти в САЩ плащаш ли за тези процедури или минаваш по някаква програма ? Надявам се поне да не те натоварват освен психически и финансово тези опити. Стискам палци следващия път да успееш. Надявам се заедно с теб. Много искам повече момичета да успяват с ИНСЕ, защото това е един много по-щадящ от ин витрото метод.
 Аз днес пак си пуснах прогестерон (на 6-7 ден след доказана овулация):
Progesteron      45.850   nmol/l   М(2.2-10.7) Ж(фол 0.85-8.2; лут 16.6-122.8)
Миналата седмица бях питала лекарката, която ми прави фоликулометрията дали е добре прогестерона да е в средата на референтните стойности и тя ми каза, че е важно да е в референтните стойности. Лошо било само, ако е нисък. Всичко друго било добре. Тогава я питах, защото и преди съм пускала прогестерон и пак ми беше в средата на референтните ст-сти. Все пак, ако някой има мнение, ще се радвам да го чуя. Знам, че Скарлетт и Жасмин-Вени, имаха прогестерон на горната граница, но помня и че се оказаха бременни в същия този месец. А аз за себе си знам, че не съм бременна.
 Само се питам кога ли ще се спра с всички тези изследвания. Вече започнах да повтарям старите си изследвания, а ако започна и да потретвам ще съм направо за връзване.  :?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Цигуларче, съжалявам за отрицателния тест. Въпреки всичко си мисля, че има някаква надежда. Няма ли как да си направиш кръвен. Нали след такива процедури обикновено те пращат на кръвен на 12-ти ден след ову? Моята братовчедка и една моя приятелка също имаха отрицателни тестове дори след закъснение и си бяха бременни отвсякъде :) Сега като се замисля и двете родиха момиченца-може да има някаква връзка ;)


*
Х
« Отговор #158 -: Ноември 04, 2009, 15:26:09 pm »
Гардже, Джиджи, благодаря ви за милите думи. Истина е, че докато няма менструация, има шанс. Това в момента е емоционалната въртележка - несигурността, оплакването, успокояването, наред с честитките... изобщо дейност по същество като за темата :D Кръвният тест ще е само за мое удовлетворение, а е скъп и го разгледам като прищявка.

Неудобно ми е да отвличам вниманието от добрите новини на Цветето, но дано е интересна информацията: Здравно осигурена съм чрез работодателя на мъжа ми. Планът ни струва около $250 на месец и покрива изследвания и лечение на стерилитет до $20,000 за процедури и $10,000 за лекарства. Аз плащам по $30 при всяко посещение в клиниката и процент от цената на лекарствата. По мои груби изчисления, в рамките на тези суми ще мога да направя около 3-4 инсета и 1 инвитро/икси. Подобна осигуровка имат малко двойки тук, така че имаме луд късмет.
« Последна редакция: Ноември 04, 2009, 15:27:53 pm от cigularche »
Ей, Цигуларче, съжалявам че теста е отрицателен  :( , но добре си се настроила още следващата Ову на направите друго ИНСЕ. Дано тогава да е успешно, миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: . И това че сте осигурени е направо СУПЕР  :D

Криска, ясно е защо са болките  :wink: , браво миличка, дано лова е успешен днес  :goodluck: :crossfingers:

И моите болки продължават  :( , трети ден вече.... започнах да пия и панадол  :?
Правих Ову тест и е отрицателен , шантава работа  :balk_149: