Зимата дойде момичета! При нас от сутринта не е спряло да вали и вече натрупа бяла покривка.
Надеж този месец и при мен започнаха болките по от рано. Най-вероятно фоликулчето ти расте и напомня за себе си. Ще ти стискам палци да го хванете.
Ние вечерта сме на преглед да видим какво става с нашите фоликули и дали ще бием прегнила.От вчера много ме боли десния яйчник където са двата фоликула, та си мисла че до 24 часа трябва да се спукат.
Сняяяяяяяяяяг, ех че хубавооооооо
!!!! Искам и ааааааз!!!!
При нас едно слънце грее, един вятър духа
- нито да излезеш , нито да си седиш в къщи...
Криска, може и да е от това, но аз мин. месец имах фолик. в ляво, сега би трябвало да е от дясно
, офффф, няма значение само дано го хванем на време
На теб успех на прегледа довечера и да пишеш после какво е станало
Забравих да ви разкажа как вчера две китайки ме "яхнаха"
. Бях на "традиционен китайски масаж"
. В началото ми понамачка малко гърба и по едно време усещам че се качва на масата и ми сяда под дупето и почва един масаж - як!!! Тази дребничка китайка имаше сила в малките си пристчета колкото 10 мъже
, и как си ги забива в определени точки ..... После ми масажира, ръцете, краката и дойде и другата и аз си мисля "я, може да ми направят масаж 4 рице"
, да ама не!!! Едната стъпа на гърба ми
, като се държеше за ръцете на другата, и почна да ходи по мен
! За първи път ми се случи такова нещо - някой да върви по мен!!!!
Всичко по гърба ми "изпука" и си викам "ей, сега ме потрошиха" , Слава Богу, не се стигна до там, ама ми беше голямо изживяване!!! После се обърнах и пак масаж на ръцете, краката, главата...
Доволна съм от първия си китайски масаж, но следващия път ще кажа че искам да пропуснат частта с ходенето по гърба ми