Добро утро,мацки.Мамче,благодаря за кафенцето,пийвам си с кеф,че чааааааак сега се излюпих.Пък как ще изляза да ходя на работа не знам,то гооооолям студ бе.Тук в къщи бичи климатика,топличко,хич не ми се излиза,ама няма как,ще се престраша.Скарлет,благодаря ти за темичката,дано всички ни да заразиш с бременния вирус.Хайде време е вече да си говорим за памперси,колички,бебешки пудри и ей такива работи.Стига толкова за СГ,ЦС,лапароскопии и т.н.Време ни е вече да забременеем и ние.
Аз от днес пак започвам да меря температура/не съм я мерила вече по-вече от година/,взех си и Пре-Сийд и мисля тоя мес.да го ползвам и да забременявам вече . Абе Варненките,много несериозна банда сме ние май.Вижте Софиянки какви късметлийски срещички си спрятат и то честичко се събират,пък ние до сега ни беше горещо ,сега пък ще ни е студено.Айде бе,мацки ,дайте да направим нещо,да се съберем,ей тъй за кафенце за 1 час поне,да побъбрим.Със Гарджето обаче.
Малеееееееее,аз изписах страницата бе хора.Само и за анкетата да кажа и спирам.Гардже,аз снощи почти на всякъде гласувах,пък и да ви кажа в кулинарната даже участвам.Айде стига съм бъбрила вече.